Nyårsafton!

Hejhopp!

Nu är det inte många timmar kvar till dett nya året! Jag har två nyårslöften och det är sluta äta godis och få lika bre betyg om inte ännu bättre i skolan:) Hade samma förra året också i alla fall sluta äta godis men jag käka godis dagen efter antagligen kom jag inte ihåg något;;).I år ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Idag var det i alla fall maskeradhoppning. Det är lika kul varje år. Jag ska i alla fall försöka vara med nästa år. Jag hade hästen idag och jag fixa M s sadel som äntligen har kommit. Hästen var lite pigg och hon var väldigt kärring mot alla som red förvbi. I morgon ska ägaren ta hand om hästen, Wow.  Charlie är i alla fall jätte rädd för alla raketer och smälare. Som dom skjuter redan och man kan ju tro att det har varit nyår i två veckor, vi ska inte ens prata om igår. Nu har Vienna tjockis täcket på sig så nu fryser hon inte:P På fredag ska hon få gå ordentligt för första ¨gången på länge.  Jag längtar sjukt mycket tills nästa år för  09 ska bli bäst! En dröm kommer nog antagligen gå i uppfyllelse!

Ta det lungt i kväll och GOTT NYTT ÅR! Kram

PS, Ska ladda upp lite bilder från min nya kamera. ds.

En dag i stan med Mami.

Hejsan!

Asså jag har drömt jättekonstigt i natt. Jag kan dock inte förklara men det var väldigt underligt i alla fall. Idag gick ja upp tidigt igen. Jag ska sova den första det är då man brukar göra det eller? I alla fall är man rätt död. Jag åkte i alla fall till stallet så jag var där strax efter åtta. jag gick ut och tog in hästen som precis hade fått gått ut. Hon vart inte glad på mig när hon upptäckte att hon skulle få gå i skritten. Jag mockade och tog fram saker allt man brukar göra. Sedan var det dags att longera jag trodde hon skulle vara piggare men nix hon skuttade bara runt lite och sedan tyckte hon det var jobbigt. Efter jag fixat klart med Vienna så åkte jag hem eller rättaresagt mamma hämta mig. Jag fixa mig i ordning och vi drog oss in till stan. Vi fikade på Åhlens och käka sedan middag på Taco Bar. Det vart rätt mkt shopping. Jag kom ut medtvå påsar från Gina och då kaan ni tänka er alla saker jag köpte. Ska försöka rabbla upp alla:
Jeans Cheap Monday
Kofta Gina
Tunika Gina
Linne Gina
Polo-tunika Gina
Tigtsh(stavning) Gina
T-shirt Gina
Polo-tröja HM
Short liknande- HM
Underkäder-Veromoda
Väska-Wedins
Scarf Ålhens
Örhngen åhlens

De känns som om agglömtnågot och jag orkar inte titta. Det var kul ialla fall oh jag ha kommit påatt min mamma har sämta klädsmaken som finns och hon hittar ingenstans i stan. Hon frågade mig hela tiden  vart vi skulle och hur vi kom dit osv, ni fattar säkert. I morogn är det nyårsafton, vad har ni för löfte? Det är även maskerad hoppning, kul kul:)

Hoppas ni haft en bra dag för det har jag, bara en anningen trött nu.

Kram.

Jobb Dag!

Hej alla människor där ute!

Hoppas ni alla mår bra. Jag mår fint fint bara lite trött. Idag har jag varit i stalet som vanligt. Jag åkte med pappa vid 8.00 nångång. Jag var jätte tröt, när jag träffa Sophia så garva jag typ bara:P Sorry Sophia, Hanna och Mickan. Jag jobbade EM med Johanna. Jag började med höpåsarna tidaigar och fick hjälp av Madde och Lollo för dom hade inte något att göra typ. Så vi vart typ klara med alla förutom treorna. Mellan 12-13 red jag på Atlantica och det var väldigt länge sedan jag gjorde det:P Det gick väl sisådär men det var kul. Sen gjorde vi klart alla treor och allt man gör när man jobbar Em. Asså Lady är helt galen när man ska fodra. I morgon ska jag upp tidigt igen. Ska åka till stallet och longera hästen hon kommer vara sjukt pigg. Vi får se i morgon om hon kommer vara som en bomb. M sa att jag skulle trötta ut henne:P Ja ska i alla fall ha hunnit longerat innan 11 och förhoppnings viss vara klar innan 10. För efter jag har vart i stallet ska jag hem och fixa mig och sedan in till stan med Mami:P

Vi hörs i morgon. Puss och kram syns kasnke i stan:)<3

Hmm.

Hej!

Idag rog jag mig hemifrån vid halv elva tiden till stallet. När jag kom dit var ponnycupen precis klar så jag satte mig på lektaren och kolla på sthlm-cupen istället:) Båda var i hoppning. Lite senare kom pappa med Moa som skulle rida ponnyrundor. Men när hon väl satt på hästen ville hon intte men hon fick rida ändå. Kände mig lite taskig. Mickan gick typ bara och skratta:P Haha. På eftermiddagen var det dressyrlektion för Marie. Och det var inte kul asså. Red på Hipsi som jag ridit på hela helgen var hemsk i dag det gick inte bra asså! Lektionen var även också inte rolig eftersom vi inte fick göra något! Usch vad jaf klagar. Nu ska jag gå och se om det är något på TV. Är det bara jag som tycker det var dåligt att Timo åkte ut ut körslaget igår?

Det vart ett kort inlägg idag, men men. Kram.


En lång dag!

Hallu!

Min dag har varit lång. Pappa skulle väcka mig vid kvart över åtta för att jag skulle åka med honom till stallet. Var iväg vid kvart över nio. När jag kom till stallet gick jag runt och kolla om det var några roliga människor där. Nix, så jag gick och mocka hos hästen.  När jag väl var klar så var klockan typ tio och då kommer Sophia och sedan Mickan:) Trevligt trevligt. Johanna ville ha hjälp inne i ridhuset på hopplektionerna. För övrigt tyckte hon att vi skulle gå en banbyggar kurs. Vaddå jag hoppar ju typ aldrig längre, man glömmer ju bort:P Efter ett tag började Jennifer halta jätte mkt och J undrar vad det är som sticker ut ur hoven , hon hade trampat på en spik. Slarv Karam!!!! Vi fick ut den till slut. När första lektionen var klar så fick jag smita. Så jag han göra iordning hästen innan lärlingssystemet. Mickan var snäll och följde med på promenad hon hade varit jätte pigg när dom tagit in henne. Och hon var ganska pigg. När vi kom tillbaka fick hon gå i skritten och när jag skulle ta in henne började hon bocka och stutsa upp och ner. Så jag bestämde mig för att gå och hämta en kjedja. När vi sedan red med lärlingsystemet så skulle jag rida på Silas men hitta ett ganska stort sår som blödde rejelt så han var självklart halt. Jag fick rida på den stora fuxen istället som även gått innan och Lina H hade rammlat av.  Efter vi fikat och fixat lite skulle jag rida igen och jag red på Hipsi. Jag trodde hon skulle vara trött men hon var pigg, ovanligt:P. Nu är det inte långt kvar på året. Hoppas ni haft en super dag, nu är jag i alla fall trött och ska gå coh se om det är något på TV.

Puss så hörs vi i morogn.

Dressyr<3

Hej!

Idag gick jag upp tidigt. På schemat stog träningstävling i dressyr. Eftersom prinsen var halt så skulle jag ju då rida Hipsi i båda programmen. När jag kom började jag med att knoppa. Dom vart helt missbiladade. Hästen fick gå med röda lindor och shabrack. I LC:1 gick det riktigt bra faktiskt jag red på 59.3% och LB:1 red jag på 52.8% dock inte lika bra. Aja jag är nöjd. Hon typ dog inne på banan sen.Två rosetter vart det i alla fall:)  Jag stanade kvar i stallet eftersom jag hade hästen. Hon var pigg när jag var på promenad och sen fick hon gå i skritten mendan jag mocka. När jag äntligen var klar så frågade Johanna om jag kunde rida David och kolla om han var halt så då var det bara att vända. Red på David och han var inte halt men han kändes lite ojämn i början i ena varvet. Det spändet nog lite där han gjort i alla sig. När jag ridit klart så skulle vi ta in dom hästarna som stog ute i mörkret man så ingenting! Dom var en aning pigga.

Nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på tv så jag orkar upp imorgon med.

Kram och Puss och buss så hörs vi i morgon.


Slapp dag!

Hej hopp!

Idag har jag inte gjort mycket, jag vakna vid nio och satte på datan och teven:P Allt funkar jättebra. Jag började lite senare städa lite på mitt rum efter alla julklappar. För övrigt skulle jag behöva städa bland alla mina kläder jag får typ inte plats med något alls längre. Lite senare började jag och mamma titta på Arn Riket vid vägens slut. Senare kom Emma som förövrigt fick en ny mobil i julklapp och andra saker. Vi kolla på Mamma Mia. Camilla messa mig och sa att Cabomba var blockhalt. Då vart jag inte glad. Lite efter det ringde Cicci till mig och berätta det också.( skulle ridit honom i LB:1 imorgon). Hon berätta att han måste sträckt sigg eller blivit sparkad för när jag red på honom i går så var han inte halt. Prinsen:(. Så jag bestämde mig för att rida Hipsi i båda klasserna. Det ska bli spänande... Vi får se hur det går. I morogn får den rosa följa med till stallet med lite nya saker i:) Sen har jag väl inte gjort något mer idag. Nu tror jag att jag ska fixa lite på mitt rum och sedan kl. 20.00 sak jag se hur det har gått i Bonde Söker Fru.(" Så intressant....").
Hoppas ni har haft en rolig dag. Så hörs vi i morgon eller ses till och med.

Kram
Prinsen! Vill ha en minder sån.

God Jul!

Heej!

Idag är det alltså julafton. Jag vaknade 05.50 typ och gick upp och öppna det första packetet. Jag hitta först ett kuvert med pengar i. Sen ett paket som det ligger ett kuvert i med en privatlektion:)+ en tandkräm. sedan hämtade vi upp Camilla och åkte till stallet. Jag red på Cabomba han var jättefin. Jag gjorde galoppombyten. det var riktigt kul. Vi får se hur det går på fredag.  Sen var jag i stallet, mkt mysigt. Sen åkte vi hem och innan skjutsa vi hem Camilla. Jag va lite hemma och fixa mig och så och åt. Tradition som vanligt, Kalle Anka.
Efter det öppna jag paket:P Jag fick:
En TV
Trådlöst tangenbord óch mus.
Digitalkamera.
Kläder
Sing Star skiva Abba
Arn Nya
Mamma mia
En bok
Ett sånt här frodral som man har kavajen i
Björn Borg trosor
Av Camilla fick jag. Hästgodis, schampoo, puts serevetter,en putssvamp och en spargris till min första häst. Tack Camilla jag vart jätte glad.
Jag är mycket nöjd.
Hoppas ni är glad för era julklappar också. Tack mamma och pappa.
God Jul så hörs vi i morogn. I morogn får det bli slapp dag:P

God Jul på er allihop!
Kram


En dag kvar

Hej hej!

Min dag började inte bra om jag säger så. Jag ställde min klocka och mobil på 9.00, jag stängde av båda och skulle gå upp påengång. Men nej jag sommnar om och vaknar 11.00 typ. Jag typ bara rusar upp ur sängen. Jag som skulle ta 11.07 bussen hemmifrån mig, Ähh skulle inte tro det. Så jag tog en buss senare och jag var helt säker på att bussen från kungsängen gick 49 men nej, så jag fick vänta en timme på station jag orkade inte gå för jag hade sjukt mkt att bära på. Jag kom till stallet till slut. Jag hitta Mickan där. På kvällen red jag på min stora prins:) Han var jätte fin lite stel i höger men det vart bättre efter galoppen. Nu är det bara en dag kvar, fast det känns inte som det är julafton i morgon. Jag borde gå och lägga mig eftersom jag ska upp typ 06.00 i morogn. Men jag känner mig inte trött.
Vi hörs i morgon!

Puss

En lugn dag.

Hejsan!

Hoppas ni mår alla mår bra nu är det knappt två dagar kvar till julafton, jag längtar faktiskt eftersom jag är väldigt nyfiken på vad jag ska få i julklapp. Det står ätt JÄTTE stort paket bakom soffan här hemma, hmm. Bra gömställe. Jag har faktiskt inge julkänsla alls ingen ingen, finns det ingen som kan snabb beställa snö till stockholm? Min dag har varit väldigt lugn. Jag vakna vid nio, asså jag fattar inte jag vaknar alltid tidigt när jag väl får sova. Jag vakna i alla fall vid nio men tyckte det var varmt och skönt i sängen så jag somna om eftersom jag visste att mamma skulle väcka mig, hon kom in smygande tjugo i tio då var jag inte så pigg att gå upp med efter ett tag så kravla jag mig upp och gick ner och åt frukost. Är ingen morogn människa. Innan jag fixa iordning mig kolla jaf en bit på Grinschen som gick på svenska idag på kanal 5. Har du typ sett den hundra gånger. Väl klar drog jag och mamma till salongen och jag fick klippa av min lugg och nu ser jag, ÄNTLIGEN. När jag suttit där ett tag och pratat med Rebecka. Så tog jag mig till stallet. När jag kom till kungsängen var det 20 min tills bussen gick eftersom jag missa tåget i kallhäll. Så jag gick till pressbyrån och köpte choklad. När jag gick till 555 så var det en gubbe som började snacka med mig och snacka om att han var full. Jag hörde typ varanat ord han sa om inte det, det första han sa var: ojoj nu får hästen akta sig:O hööö???, fatta ingenting. Han snacka om massa konstiga saker medans jag stog och stira åt ett annat hål. I stallet lämmnade jag Maries "julklapp" och hästen julklapp. Hon tyckte pannbandet som jag köpt på globen var jätte fint och vi kunde inte bestämma oss om vi skulle ha det på kandaret eller tränset. Det belv tränset till en början. Marie tyckte om det i alla fall.(bild kommer senare). Senare var det ridning som vanligt. Jag red Hipsi, antagligen för att jag ska rida program på henne på fredag, jag blir sur och jag inte får prinsen i morgon. Det återstå att se

Nu vet jag att det ligger och väntar en veck revyn på mitt nattduksbord som väntar på mig, den kom i morse. Hoppas ni haft en bra första dag på lovet för er som har jullov:)

Puss och kram<3

Super dag i stan!

Hej!

Hoppas att ni haft en superdag:) För det har jag. Igår som sagt kom Emma förbi eller rättaresagt var här ganska länge. Vi bestämde att vi skulle hitta på något idag också och enligt planer så drog vi oss in mot stan på förmiddagen idag. Det var riktigt nice. Vi gick lite överallt och jag ångra att jag inte köpte vissa saker men jag ska in nästa vecka också på mellandagreorna så det blir det nog mkt shopping. Vi käka på Taco bar det var mums. Emma shoppade klart alla sina julklappar, som jag dock redan hade gjort så jag shoppa bara till mig själv. Det fick bli: långa strumpor från HM, BH, två par trosor även HM, ett läppglans HM, nagelfil, HM, en ljushålare eller vad man ska säga som man har värmeljus i,köpt på NK, hårspännen turkosa och röda, Glitter och ett brunt långt linne från Gina jag tror det var allt jag har i alla fall haft en super dag. När vi kom hem skilldes vi åt utanför Emma och jag gick hem till mig. Väl hemma kolla jag åp Gossip Girl och sedan duschade jag och målade om mina naglar till rött. I mellan där har jag hunnit rensat lite på mitt rum. Jo, skylttningen på NK är jätte tråkigt är det bara jag som tycker det? Tack Emma för en super trevlig dag!

Nu ska jag sova, är väldigt trött i morgon ska jag äntligen klippa min lugg så jag ser något och sen ska jag till stallet.
Sov gott så hörs vi i morogn, Puss puss!

                                   Emma ville inte vara med på kort, fegis!                                      Skylttingen vid Nk är tråkigt!

En trevlig dag

Hejsan!

Idag har jag varit i stallet som vanligt:P Hästen vilar, så hon fick gå i skritten i 30 min och så var vi på promenad i skogen Natta följde med. Jag putsade kandaret och stigläder eftersom vi inte har någon sadel:( Jag städade även sadelkammaren eftersom det var väldigt stökigt där, eller hur Natta? Jag fattar inte att man inte kan plocka bort efter man putsat. Jag har även klätt om våran gran eftersom våra ljus började spöka. Jag har gjort pepparkakor, jag gjorde med glassyr på med det vart inte så fint. Har även gjort apelsiner med nejlikor. Nu ska Emma komma hit och det ska bli väldigt kul eftersom jag inte träffat henne på jättelänge:) Har saknat henne otroligt mkt.
Hoppas ni har haft en bra lördag och att ni får en bra kväll.

Kram

Vienna betyder sjukt mycket för mig:)<3              Så här ser då min skor efter en lerig dag i stallet + gått en promenad:P

Jullov:D

Hej!

Hoppas alla ni mår bra:) Igår red jag på jennifer det gick väl sisådär aoch det är ingen favorit heller. I skolan gjorde vi väl inget heller typ. Idag börjde vi 9.00 och fikade, lämnade blommor, städade och sedan gick vi till aulan och sen åt. Efter lunch fick vi vår omdömen och vi fick gå hem. Omdömerna var bra. När jag kom hem åkte jag igen med mamma till coop och julhandla, kul!!! Sedan åkte jag till stallet och borsta på hästen och putsade tränset. Jag har även klät granen. Imorgon ska jag till stallet och baka pepparkakor, fixa nejlikor och så:P
NU HAR VI JULLOV!! Jobba inte ihjäl er nu!!! Ha en bra fredag kväll.

Puss och vi hörs i morogn<3

En skön onsdag

Vi hade kul på hemkunskapen när vi fick glass!Hej hopp!

Idag har jag bara haft tre lektioner och det var inga jobbiga. Hade sovmorogn till 10.25, eftersom det var Berwaldhallen igår. Om jag får säga det själv så har vi gjort bättre ifrån oss. Men det var kul. Innan vi åkte så var jag och Jennifer i Jakan som bestämt. Jag köpte klart alla julklappar och till mig själv en tunika från Gina och ett nagellack från HM+ ett par örhängen. I själva Berwaldhallen låg vi en timma efter i planeringen men det gick bra till slut:)
Idag hade jag ju så sovmorgon till 10.25. Första lektionen var gympa. Sen musik som vi såg någon konstig film dom sa inte ett ord under hela filmen:P vi fick godis av Daniel. På hemkunskapen skulle vi städa och sedan fick vi glass eftersom vi inte bakade förra veckan typ. Mamma hämta mig och vi åkte och köpte blommor till några lärare. Min eftermiddag gick åt att slå in blommor och lite julklappar. När jag väl var klar så upptäcker jag att jag har en glögg-flaska kvar,hmm.
På fredag får vi våra omdömen, jag tror det kommer gå bra. shit vad fort det gått asså det kändes typ som om vi började skolan för typ 2-3 veckor sendan, eller? Fast det är ganska skönt. Om exat en vecka är det julafton, få se om jag har varit snäll:)

Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag puss och kram<3<3<3


Monday;)

Hej hej!

Jag orkade inte skriva något igår när jag kom hem från Lucian på stallet. Det var kul där i alla fall.
Idag har vi typ inte gjort något i skolan typ. I morogn är det Berwaldhallen och vi börjar inte förns typ 3 nån gång:P
Så jag och Jennifer ska till Jakan och shoppa lite innan:) Skojsigt skojsigt! Får inte rida imorgon pga konserten. Men idag får jag rida och ska snart åka iväg. En vecka kvar i skolan nu och det är väldigt skönt.

Hoppas ni får en bra vecka och kväll puss och kram<3<3

En helt vanlig lördag

Hej!

Nu är det helg. Jag tänkte på en sak vad skönt det skulle vara om man bara skulle kunna vara utan hästen en lördag och hitta på något annat med en kompis eller så men det skulle kännas väldigt konstigt faktisktm. Ajaj. Min dag har varit bra, åkte till stallet vid 10-10.30. Jag fixa med hästen och skritta på henne, hon var inte lite pigg asså. Sen på eftermiddagen red jag igen i 15.15 gruppen, red på min stora prins. Han var jättefin och jag fick jättemkt beröm av Johanna:)
Imorgon är det lucia på stallet och sen är det skola igen.
Vad tycker ni om vinnaren om idol då?
Själv tycker jag att det var bra om jag får säga det själv.

Nu ska jag absolut inte göra något förutom typ se om det är något på teven. Ha en bra Lucia-kväll

Puss och Kram<3<3


Kort och Fattat.

Hej!

Det blir ett kort och fattat inläg idag, är sjukt trött. Nu är äntligen alla luciatåg klara. Nästa är Berwallhallen.
Efter alla luciatåg åkte jag till stallet och borsta på hästen en snabbis(tvungen) sen åkte jag och mamma till coop och handla. Det är helgen är också helt uppbokad. Nu ska jag gå och titta  på idol och kola vem som vinner sedan gå och sov om jag inte somnar innan.

Gott natt och sov gott<3<3

P.S. Vem tycker du ska vinna Idol då??

Luciatåg!

Jag som LuciaHejsan!

Hoppas ni haft en super dag. Jag tror faktiskt jag har haft det dock så har jag inte varit i stallet, hmm:/
Vi hade halvdagsrep idag också det gick väl sisådär man blir så TRÖTT. Efter lunch hade vi No, Eng och Sv. Jag hatar verkligen Svenska. Jag stanade kvar i skolan till fem över fyra och vänta på Ida som sedan skulle hem till mig. Felicia var sjuk så vi var typ två andra sopraner, men vi kämpade på, det vart sådär. Tanten på BRF sa att dom bara haft 8.or och 9.or innan men att vi var bäst av dom:). Jag var Lucia idag = med läskigt. Allt gick bra fram till Nu tändas då börjar der rinna stiarin i ansiktet på mig så efter hade jag typ det i hela håret och ögonbrynen/ögonfransarna. Så nu har jag dränkt mitt hår i balsam typ och försökt att få ut allt. I morogn blir det upp tidigt vi ska vara på IKEA kl.8.00. Sedan ska vi på två andra ställen också. Hoppas ni får en bra dag i morogn.

Ha det bra tills i morogn, puss och kram<3<3


En hyfsad dag

Hej Hej!

Hoppas ni haft en bra dag. Det har i alla fall jag haft. Min morogn vart väl sisådär men det har man överlevt förut, som sagt har jag typ landets dåligaste morgonhumör. Jag skulle plattat håret men insåg att jag inte skulle hinna det på mindre en 20 min hmm. Matte första lektionen min mattelärare är lite konstig jag rättade mitt prov med honom. Sedan spanks, gympa, musik och Hemkunskap som vi inte hade vi skulle haft vikarie men hon kom inte så det vart inga pepparkakor. Vi väntade där i en halvtimma, men vi hade kul i alla fall, eller hur Ida? Ja, jag ska inte avslöja vad vi gjorde. Efter skolan åkte jag hem och sedan till Hööks och Horze som bestämt. Jag blir så sur dom är så otrevliga på Horze, jag fråga om en lädertvål utan glycerin och hon titta på mig som om jag var dum i huvudet och så börja hon snacka och någon blandning istället. Jag köpte i alla fall hästgodis, schabrak och gelé. Mamma köpte någon tack present på Horze som jag inte kan avslöja:P

Nu är jag jättetrött och vill bara gå och sova men det känns lite tidigt och det går två bra program på tven i dag, det får man inte missa:)

Puss puss<3

Rätt ok dag!

Heej!

Idag har det varit en helt ok dag, varit trött som vanligt. Vi hade halvdagsrep i skolan inför nästa vecka så vi hade bara tre lektioner efter lunch. Jag var med på 16.30 lektionen och hjälpte J när hon tog ridborgarmärket med några elever. Jag red senare på den stora Prinsen han var faktiskt riktigt fin idag:)<3 Ebba messa mig och fråga om jag gjort Hemkunskaps läxan och det hade man självklart glömt så när man kommit hem och duchat fick man bara sätta sig och skriva det.. I morgon ska jag åka till Hööks och Horze med mamma efter skolan och köpa lite saker. Nu ska jag sova så jag orkar upp i morogn med.

Hoppas ni haft en bra dag och sov gott natti natti:)

:)

Hejsan!

Min dag började bra, men forsatte sådär. Jag var faktiskt ganska pigg i morse än vad jag förväntade mig, eftersom jag varit ensam hemma i helgen och Sophia sovit hos mig och det vart ganska sent både fredag och lördag. Vi har typ inga läxor alls den här veckan för vi har massa lucia tåg och Berwarhallen(stavning) nästa vecka, så det är massa rep osv. Idag gick vi vårt första lucitåg och Ebba var lucia på torsdag ska jag vara:)
Jag hann inte rida för det skulle blivit så stressigt. Det är sånt man får leva med.
Nu är jag ganksa trött och ska gå och ducha snart och sedan se lite på TV.

Sov gott senare och hoppas ni får en bra vecka:) Puss och Kram Syns  på Stan!


Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Jag har funderat länge på att börja blogga och nu har jag äntligen kommit till skott:)
Min blogg kommer antagligen vara jätte tråkig i början men det får ni leva med.
Jag vill bara förvarna att det kommer stå en heldel om hästar osv.

Kram.