NEJ NEJ NEJ!

Asså fett dåligt att Hanna vann körslaget och nu är jag jätte sur!

Min mobil och data har gett upp samarbetet med varandra så jag kan inte ladda över bilder. Fixar det i morgon orkar inte nu.

Vi hörs i morgon, Kram

Grattis Mamma och Stefan!

Hej!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag åkte till stallet vid kvart över nio och innan det så hämta vi Lina hemma hos henne. Jag mockade hos Vienna och Dream. Medans så ringer T som var påväg till När Akuten och skulle få hostmedicin typ eller nåt så då mockade jag hos Lowisa också. Hoppas du mår bättre T:)
Sedan släppte jag Dream och Vienna i skritten och där efter Toppen och Lowisa. Vienna fick något spatt när Lina höl i henne. Men sen vart hon snäll. Mamma red på Tummen som även fyller år idag och min brorsa:) Grattis till båda!
Det gick super bra för mamma att rida. Själv ska jag rid förns på måndag. Vi åkte förbi guro och kolla på en jacka som  var på rea som jag ska hämta sedan. När vi var där så träffa vi M och då vart det tydligen jätte brotom och jag han inte titta något får göra det på måndag eller något.
Jag gick in på konsum och köpte hårfärg men det var för mörkt så då åkte vi till hemköp istället. Så nu är jag ännu mörkare jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Ni får tycka och säga sen när bild kommer i ett annat inlägg tror jag.
Jag ska klippa mig den 10/2 då sak luggen kapas igen.
Nu hoppas jag verkligen att Erik vinner körslaget. När han sjöng Jennt let me love you. Så hade han ju en tröja med vit text på en sån har jag:) Och vet ni vart den är köpt?? På Gina Tricot. Då vet man vart Erik Segersdet köper sina kläder.
I morgon ska vi ner till stäket och kanske Lennartsnäs som sagt och kolla på stallplats:) I'm so happy!
Nu ska jag ladda upp bilder och jag skriver nog inlägg om vem som vann Körslaget sedan.

Kram från en förväntans full Jenny!

Kommentarer!

Jag har tänkt det här med kommentare och på hur jag ska svara på dom. Jag tycker verkligen det är svårt. Har lite förslag så kan ni få tycka lite själva.

1. Ska jag svara på era bloggar och till dom som inte har blogg eller är anonyma svar i en kommentar som jag själv skriver på min blogg.

2. Eller bara skrivet alla svar på min blogg.

3. Har ni några förslag?

Ni är jätte gulliga om ni hjälper mig med det här.

Kram!


My days!

Hallu!

Jag vet, jag vet. Har inte bloggat dom närmaste dagarna men det får nu lev med. Jag ska berätta dagarna i ett kort format. Min onsdag var verkligen super skön allt var super. Skolan stog som vanligt på schemat. Till lunchen så halkade jag i en mini baka till matsalen typiskt mig. Det har varit enormt äcklig mat den här veckan. Efter skolan droga jag och Ebba till jakan för jag skulle köpa presenter till mamma för hon fyller år i morgon. Jag hitta en väska på Wedins som jag vill ha och jag pratade med mamma och igår så var vi och köpte den+ en plånbok som jag hitta:) Danke Danke. Igår hände väl inge speciellt förutom att jag var i stallet och det hände massa konstiga och bra saker som jag inte orkar ta just här utan ni få fråga mig om ni vill veta. Idag hade jag hästen själv eftersom M är och kollar på hästar. I morgon har jag både Dream och Vienna. Vi ska hämta upp Lina i morgon påvägen.
På söndag ska jag åka till Stäket och kanske Lännartsnäs för vi ska kolla på stallplatser, och vem tror ni är överlycklig????!!:D Det känns så himmla värkligt allt nu. Åå man vill bara att det ska gå jätte fort nu. Fast jag vet att man inte ska hätsa.
Nu ska jag gå och kolla vem som åker ut ur Let's Dance. Niklas är en ny favvo. Men morgona och Framförallt Laila ligger på topp. I morgon sak jag verkligen ladda upp bilder på bdb och här på bloggen. Ha det bra tills vidare.
Kram/Jenny

Min dag i mitt format!

Hej!

Min dag har fakstiskt varit bra idag. Jag skulle gå upp 6.15 och platta håret men det vart 45 min senare. Och jag hann är inte det typ världs-historik enligt mig. Alltså platta jag håret, åt frukost, fixade mig och allt sånt på mindre än 35 min. Det är bra jobbat för att vara mig. Jag började 8.00 och var super trött. (just det jag vaknade typ fyra och var helt säker på att jag skulle upp).
Dagen började med Engelska och det var väl helt ok förutom att jag känner mig stressad över att jag har prov den 5/2 och det är välsigt snart. Nästa lektion var Etik och vi hade Sexuall kunskap eller vad man ska kalla det med Niklas. Åå det var lite speciellt. Asså vi skulle svara på frågor som killarna hade skrivt och tvärtom och det var lite speciella frågor och konstiga, okej nu byter vi till nästa lektion som var SO. Har även So prov snart men vet inte när för han har inte satt ut något  datum än. Vi jobbar nu med religon och jag har verkligen ingen erfarenhet av det en det vi gjorde i 6:an och det har man typ förträngt det är klart att man kommer ihåg men ändå! Jag är ju inte kristen eller något men jag kämpar  på;)
Sen hade vi matte och det var helt hemskt för Anders var sjuk och då slog dom ihop den dåligaste gruppen typ och då hade vi Horia eller hur hon stavas varje gång jag ska säga något till henne så säger jag fel. Jag och Ebba hade kul i alla fall tills vi skulle börja jobba:P
Sen var det lunch och det var nång slags kött-gryta och det var väl inte det bästa man ätit men helt ok.
Efter lunch stog det Bild på schemat och då kan ni tänka min tanke om det som hände förra veckan. Jag tycker det är jätte svårt att skugga och få en bild se verklig ut och speciellt en papegoja som lutar sig bakåt och varje gång jag tittar på den så garvar jag.
Vi hade senare Svenska och jag kom i kapp alla eftersom jag inte var i skolan igår. Vi hade ju ingen No heller eftersom Anders var sjuk så alltså slutade min skol-dag 14.20 och det var väldigt skönt. Det som hände på tåget och vidare är en lång historia så jag berättar det en annan dag. Jag åkte hem och pluggade spanska för jag har typ mini-prov i morgon.
Efter skolan ska jag köpa present till mamma för hon fyller år, Ebba hänger du på?
Jag red på Vodka och han var super fin idag, Förutom att han bet mig i långfingret och kan inte göra något med det förtillfället för det gör så f*cking ont.
Nu ska jag gå och sova efter att kollat lite bloggar så jag är på samma humör i morgon.

Kram och God Natt från en glad Jenny:D<3

En dag på KTH

Hej hopp alla människor!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft det i alla fall, hyfsad. Som sagt så var jag inte i skolan idag utan tog 09.13 till centralen och vidare till KTH( Kunliga Tekniska Högskolan). Det är sjukt stort campuset är lika stort som gammla stan+ så har dom typ 3 andra campus också. Vi var alltså där på studiebesök med Studierådet från skolan. Vi fick lyssna på en professor som pratade om framtidens energi typ. Och vi fick se på Nordens ända expriment= cool!
Sen gick vi och åt och det var god mat, det är inte varje dag man får välja vad man får äta + dricka vad mabn vill:P
Efter lunch fick vi en rund vandring av två studenter, det var roligt. KTH har typ världens finaste biblotek (enligt mig) Det är så stort och ljust och massa salar. Om jag inte skulle håla på med hästar skulle jag nog viljat plugga vidare där sen, men nu har jag andra planer. Professorn trodde att jag gick i nian och blev väldigt chokad över att jag bara gick i sjuan, det är lika roligt att se alls minner varje gång;)
Dom verkar ha ett sådant bra förhålande alla studenter, dom gör roliga saker osv.
Det var en rolig dag i alla fall. Undra vad vi ska hitta på nästa gång.
Jag kom hem vid halv 4-4 tiden och då käka jag och sedan pluggad jag. Jag har spanska läxförhör och jag kan allt förutom jämförelser för jag vet inte vad det menas. Dom andra har säkert gått igenom det idag på lektionen. Jag får fråga tjejorna i morgon.
Jag åkte senare och red. KAN NI GISSA VEM?
Hipsi självklart. Asså det gick skit bra och så. Men det är så trist att rida på samma häst hela tiden + att jag sa ju till M efter lektionen förra veckan. Åå nu blev det klag igen. Sorry. Nu orkar jag inte tänka på skiten mer.
Ska nog gå och lägga mig och läsa nu eller varför inte sova på direkten. Det känns som att det skulle behövas. Så nu säger jag:

God natt från en trött och arg Jenny! Puss så syns vi i morgn

Gud vad fort det gått!

Hallu!

Asså det har gått sjukt fort idag. Timmarna bara rullat fram och nu är det redan kväll.
Jag har världens nackspärr och kan inte vrida huvudet åt vänster bara åt höger.
Det var ine Stadium idag eftersom pappa typ har njursten eller något och han har jätte ont. Dom senaste  timmarna har det låtit som en elefant sprungit fram och tillbaka här uppe. Det sägs att man brukar jämföra att det gör lika ont som att föda barn, men man får ju tänka på att han är kille nu också:P Ne nu var jag taskig.  Vi ska i alla fall till Stadium på onsdag i stället. Idag har jag pluggat men ska även pallra mig ner och fortsätta lite. Har även läst en skit bra bok som är skriven av Katarina Von Bredow. Den heter som jag vill vara och jag rekommenderar den stort!
Nu ska jag plugga lite och fixa på mitt rum efter att varit hemma en hel dag och inte bäddat sängen eller något så ser der ut som en bomb har slagit ner.  I morgon ska vi med Studierådet till KTH och det betyder att det inte är någon skola innan. Så jag slipper skolan. Men det ska faktiskt bli intressant. Ska bli spänande att se om jag får någon annan i morgon. Ha en bra dag i morgon.
P.S. Ni är lite dåliga på att kommentera, om ni gör det så lovar jag att svara på allt:)

Stora Kramar Jenny!

Skönt!

Hej eller god förmiddag!

Asså shit vad skönt jag gick upp 11.30 idag alltså för en timme sedan och jag har inte fixat mig en.
Jag käkade frukost precis och dte var väl kanske inte sån stor mening men men.  Idag ska jag plugga, slöa, sitta vid datan och kanske dra till Stadium och lämna in mina skidor eftersom bindningen är förstor för pjäxorna inte bra inte bra.
Dock vaknade jag inte halv tolv utan typ först nio sen tio och elva sen satte jag på datan och titta på hästar på internet:P
Men det var skönt för nu känner jag mig utvilad eftersom jag varit jätte trött den här veckan.
Vi hörs senare.

Kram.

Trött!

Hej!

Asså shit vad jag är trött. Jag gick och la mif direkt efter Lat's Dance och jag tycker faktiskt att det var dåligt att Blondin Bella åkte ut för det var andra som var väldigt dåliga. Idag åkte i alla fall inte Team Erik ut ur Körslaget i alla fall och det är bra. Mamma är typ skit sur över att magnus åkte ut.
Idag har jag haft Vienna och Dream. Jag mockade åt båda och Dream hade inte fått gå ut. Så jag släppt ut honom. Då vart han glad. Vienna fick gå i skritten för det var gls-halt ute på banan och det blåste jätte mycket. Och promenad fanns det inte taken av. Hon fick gå där i med Fellini. Dom vart blöta som bara den och jätte leriga om benen. Dream longerade jag i ridhuset efter lektionerna och han var så lat! Men efter ett ta vart det sprut på honom efter att byt pisk. Lilla ponnyn. Jag har putsat och byt schbrak också det behövdes.
Nu har jag suttit och kollat på hästar. Nu ska jag sov aoch är på ett sjukt dåligt humör!!!

Kram.

I know I know I know!

Hej!

Jag vet jag har inte bloggat på ett tag eller rättare sagt sen i måndags.
Asså det låter inte mkt men jag tycker det är så sjukt skönt att blogga, för man kan skriva av sig allt som hänt under dagen både bra och dåliga så nu får ni stå ut med att jag skriver lite inlägg om mina senaste dagar!

Tisdag: Ja jag kommer knappt ihåg vad som hände då. Jag var väldigt trött under dagen och var helt slut när jag kom till stallet. Jag hade teori med mina söta barn och på kvällen red jag på Vodka som tydligen varit block halt på kvällen innan, han var jätte fin i alla fall och duktig.

Onsdag: Min onsdag så väl ut som den brukar göra. Jag åkte hem och pluggade på massa saker och framförallt matte eftersom våran lärare berätta att vi skulle ha prov fast vi bara skulle ha på A-delen. Det är Bråk allt handlar om jag hatar verkligen det! Jag fattar men ändå inte. Mamma och jag skulle möta pappa på IKEA och vi skulle käka där och shoppa lite, det vart en byrå till min skrivare, nya lakan, en matta och lite saker. Man hittar alltid massa små plock. Jo en ny kökslampa också. Sen åkte vi till Stadium för vi skulle köpa skidväska och väska till pjäxor. Även ett nytt underställ. Vi skulle kolla om det fanns nya pjäxor till mig. Och vi hittade:) Så nu har jag nya som är snygga . Kommer bilder sedan.

Torsdag: Allt har varit bra i skolan fast jag varit super trött. Vad kommer jag inte vara i morgon. Vi har ju matteprov i morgon och Sophia har suttit och kämpat med mig att jag ska förstå. Till slut fattade jag. Mamma red på kvällen och jag ska tydligen rida ut med J någon dag. Ahh men det ska bli kul:)

Fredag: ÅÅÅ! Vilken hemsk dag. Matteprovet var skit svårt och det gick skit dåligt! Jag tappade bort min pennor och fick låna av Ebba hela dagen, Tack Ebba! När jag skulle gå hem och tog ut min väska ur skåpet så hittar jag det. Så typiskt mig! Jag drog till stallet och borsta på Vienna och sedan åkte vi till Coop och handla. Nu ska jag gå och kolla vem som åker ut ur Let's Dance.

Mina senaste dagar i kort format. Vi hörs i morgon.!

Kram.


AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Okej nu är jag riktigt sur nej arg nej jag vet inte men en sak som är klar är att om inte jag får byta häst nästa vecka vet jag inte vad jag ska göra!
Det var självklart att jag fick rida på Hipsi idag också!
Jag frågade M om jag fick lov att byta häst nästa vecka, så det återstå att se!
Det ska bli kul att se om jag får Vodka i morgon också.
Varför ska jag rida på samma häst hela tiden?
Åå vad jag klagar, förlåt men jag blir så sjukt sur!!!!!!!!

Kram från en arg Jenny!!!

En ny vecka!

Hej!

Då var det en ny vecka och nya tag. Jag var sjuke trött i morse när mitt alarm ringde. Jag pratade sammanlagt tre timmar och 35 min igår typ med min kompis. Som sagt så är det tur att båda har telia:P Vi hade väldigt mkt att prata om och man kan säga att vi inte träffas så ofta.
Jag har varit jätte trött för vi pratade till halv tolv. Inte bra inte bra.
Från och med idag har jag och Sophia godisförbud tillsammans:P 
Jag, Ida och Felicia skriver en egen låt tillsammans på musiken förtillfället för vi vart så sura på data systemet.
Fanny undrade om jag kunde sätta upp lappar om studiebesöket men självklart så funkar inte cp programmet. Så jag mejlade till pappa så jag får sätta upp papprerna i morgon istället, hoppas det är ok Fanny?
Jag vill direkt inte sätta mig på kontoret eftersom jag är så otekniskt!
Snart ska jag dra och rida. Som sagt vet jag inte vad jag gör om jag får rida på Hipsi idag OCKSÅ. Jag har typ ridit på henne och Atlantica hela terminen och det är ju väldigt roligt. NOT!
Jag lägger nog in ett inlägg om hur det gick på ridnigen sedan.
Vi hörs senare.

Kram!

Jag har världens bästa kompis!

Hej!

En sak som är klar att jag har världens bästa kompis. Hon heter Sophia Renblad. Okej, jag har många bra kompisar. Men jag kan seriöst prata med henne om allt och jag litar på henne sjukt mkt. Hon ställer alltid upp för mig och har nästan alltid kul med varandra. Tack Sophia du är bäst!
Min dag har varit bättre en igår. Jag hade Dream idag och han var super duktig.
Igår vart det lite försent jag kollade på film till typ jätte sent. Det var en bra film.
I morgon är det skola igen och det är tråkigt. Jag får damp om jag får rida på Hipsi i morgon.
Nu pratar jag med min kompis som bor i mora som bodde i här innan. Hon har bott i Mora jätte länge och vi har fortfarande bra kontakt. Nu har jag pratat med henne i 1 h och 40 min, tur att båda har telia.
Vi hörs i morgon.

Kram.

Varförvarförvarför?

Hej!

Min dag har varit bra. Jag har skrittat på Vienna i ridhuset och fixat.
Det var några som var och kolla på Effect. Annrs har jag typ inte gjort något.

Det blir ett väldigt kort inlägg idag för jag orkar inte skriva om något. Jag kanske förklarar senare. Men bara kanske!

Kram.

I love FREDAG!

Hej hej!

Äntligen fredag. Asså jag älskar verkligen fredagar. Asså när man har typ två lektioner kvar i skolan så, känner man att det är helg! Så sjukt skönt. Jag kommer inte vara utan skolan ändå. Måste renskriva massa saker. Skolan var bra idag faktiskt. Jag försov mig till 07.20 och jag skulle åka hemifrån 07.45, inte lika kul men jag hann i alla fall. Vi hade matteprov som jag berättade i går och det gick faktiskt bra, ska bara få resultate sen då. Vi hade typ något test i spanskan om klockan och shit. Dte gick ganska bra förutom några dialoger typ. Eller fraser. Det var äcklig mat i skolan som vanligt. Det är en sak som jag undrar ska det inte vara kul att gå i musikklass? Vi gick igenom några cp noter med nån gud text till. Men seriöst och det var min sista lektion och då är man typ död efter veckan. HALLÅ driv inte med!!!
Mamma hämta mig och när vi var på avfarten hemma precis innan så hade dom krockat ni kanske läst om det och det så sjukt läskigt ut alla bilar var lite mosade!
Väl hemma så käka jag lite eller mellis eller vad man kan kalla det för. Sen åkte jag till stallet och putsade sadel+träns och borsta på hästen. I morgon ska jag skritta och fixa. På söndag har jag lilla Dream.
Asså Laila Bagge är ju så sjukt bra i Let's Dance! Jag vill också kunna dansa! Morgan och Magnus ligger annars också på ett plus. Om jag får gemföra mig med någon så är jag nog lika rölig som Carl-Jan. Niklas som hoppat in för Mojje gjorde dt eju jättebra och fick mkt högre poäng en vad dom andra fått. Han har tränat 4 dagar!
Annars har min dag i övrigt varit prima Balerina.
Vi hörs i morgon!

Kram.

TORSDAG!

Hej!

Wow, jag bloggar på en torsdag det är inte vanligt:P. Jag ska åka till stallet snart, alltså lite senare en vanligt. Pga mamma ska på möte på ridskolan och hon orkade inte åka fram och tillbaka. + så är jag lat som inte tar bussen.
Jag har typ pluggat hela veckan. Idag också. Jag har ju matteprov i morgon och det kommer väl gå åt skogen som vanligt. Asså grejen är att jag fattar allt och på dom uppgifer vi får innan proven går det skit bra. Men när jag väl sitter där då blir jag stressad och får sämre självförtronde en vad jag har innan. Det är både tråkigt och dåligt! Jag får hoppas på det bästa och alla får håla en tumme för mig runt nio i morgon.
Jag hade i alla fall en bättre morgon en i går. Aja man ska aldrig säga bättre. Det är det sämsta med att vara tjej att man måste gå upp väldigt mkt tidigare att fixa håret osv, i alla fall jag. För att man ska hinna. 
På spel/teorin så spelade vi Uhculele, det var sjukt roligt och dom är ju så små. Jag hade en fin rosa.
I morgon ska SO sammanfattning vara inlämnad också. Idag kom jag på att jag hade glömt att skriva om olympiska spelen. Så det var bara att skriva om dom också. På gympan körde vi badminton(stavning) det var sjukt kul, dagens största hjödpunkt:)
Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan dra mig till stallet. Ska äntligen få prata med Sophia om det viktiga grejen idag:)

Kram och vi hörs i morgon:) 

Hemsk morgon!

Hej!

Asså vilken morgon jag hade. Jag vaknade vid sju som jag skulle men vände mig om för att jag värkligen inte ville gå upp,(kände bara vilket dåligt humör jag var på, och då ska man akta sig för mig). Jag kom i alla fal upp sisådär 10 över 15 över. Pappa hade gjort frukost till mig, han hade säkert hört hur otrevlig jag var. Jag pratade inte med någon. Jag hade glömt att packa gympa kläder så då fick jag göra det på några sekunder. När jag sminkar mig kommer mamma hem och låter väldigt trött. Jag hade på mig en polo-tunika med ett skärp i midjan som var ny. Då kommer hon och säger att jag är jätte fin och att det n passade jätte bra på mig och bla bla bla. Jag svarar med någon spydig kommentar. När jag hämtat alla kläder som låg på mitt golv och handdukar. Så kommer pappa och frågar om jag ska på fest och då får jag världens utbrott! Och ryter något. Jag klär på mig utekläderna snabbt och säger hejdå till mamma och går ut. Åå vilken hemsk morgon. När jag kommer till skolan känns det lite bättre. Fast jag k'ände bara hur jag hade lust att ställa mig och skricka eller bara kommentera någon eller vad som helst. Jag hatar såna mornar. Visst jag har typ världens dåligaste morgon humör, fråga alla som sovit hos mig. Framförallt Sophia när vi gick 6. Jag ber så hemskt mkt om ursäkt till alla som får stå ut med mina mornar. Jag tror inte det finns något att göra åt det i alla fall, eller ?
Annars har dagen varit bra(men lite små sur). Vi hade våran första teknik lektion och läraren är inte alls så dum och tråkig som Felicia och Jennifer sa typ. Hur var hemkunskpaen för er andra då?
Efter skolan så åkte jag hem och käka Tacos, mm, Vem kom på den maträtten det är så gott!
Jag pluggade på engelskan och på matteprovet som vi har på fredag, ska även plugga lite nu.
Efter pluggandet så åkte jag till stallet på usekmöte och när jag kom hem så duschade jag, drack te och kollade på svenska semestrar eller vad det heter. Sedan tänkte jag kolla på Made in Sweden men det har jag ju missat halva programmet på nu, pga att jag fasna vid datan.

Vart ett långt inlägg idag. Men det är bra eftersom jag varit så dålig på att skriva dom senaste dagarna. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi på fredag, kanske i morgon. Det märker ni.

Kram.

Tisdag!

Åå, idag var det upp tidigt och det är inte kul när man gått och lagt sig sent dagen innan. Men jag får skylla mig själv.
Det har varit en hyfsaddag, men den är så lång. Har gjort svenska läxan så nu är den klar.
Nu har jag äntligen anmält mig till Romme efter många om och men. Men nu är jag anmäld.
Jag red på Vodka på kvällen och det var jätteroligt. Jag är kär i den hästen eller det är en favorit:) han är mkt trevlig.
Både jag och han vart lite varma.

Det vart ett kort och samanfattat inlägg nu men det är för att jag sommnar snart:P Vi hörs i morgon.

Kram.

Måndag!

Igår orkade jag verkligen inte skriva något så går dagen kommer nu och i dag kommer iett annat in lägg.

Dagen har varit bra. Jag gick upp och plattade håret tidigt så jag slapp stressa. Vi ska åka till romme med skolan på en frilufsdag och när jag kom hem så funkade det inte att anmäla sig så jag får göra det i morgon. Vi fick läxor som vanligt och det var inte roligt. Våran bild lärare som nog alla vet vem det är var på ridskolan idag. Hon fick syn på mig och ba. Men HEJ! Ska du rida? Jag- Aa, Hon- GUD VAD MYSIGT!. Så stog jag och pratade med Johanna och förklarade hur hon var osv. Sen råkade jag naturligtvis gå förbi kontoret när hon skulle åka hem och så stog hon och pratade med en tjej och så vände hon sig till mig och ba, Vi syns ju i morgon, VÄLDIGT högt. Haha det är inte varje dag hon är på ridskolan.
Jag red på Hipsi och det var väl sisådär. Jag är väldigt anmält irreterad på en människa.
Den ... som var sur på mig förut var jätte glad på mig idag och det är ju positvt. Lektionen var sådär rolig. Vi gjorde i alla fall en bra övning som gör hästarna avslappna och mjuka i sidorna.


En dag nämre.

Hejsan!

Idag drog jag mig iväg till stallet vid nio. Jag åkte tidigt eftersom det var ponny/sthlm cupen och det ville man ju se. Vi vann ponny och det vart ovavgjort i sthlm. Jag satt och kollade som sagt på det och efter ett tag så gick jag och mocka hos Dream eftersom jag hade honom idag. Han hade både kissat och druckit vatten. Vi vart lite oroliga över att han inte gjorde det. Jag longerad honom och han var super duktig. Han kunde till och med gallopera på linan han har haft lite svårt med det eller varit lite lat. Han var duktig i alla fall. Jag skulle pluggat No i dag men eftersom jag tydligen hade glömt min bok i skolan så kunde jag inte det. I morgon blir det ridning och skola. Jag hade inte så mycket att skriva om idag. Vi hörs i morgon i stället.

Kram.

Bloggar!

Dom här bloggarna läser jag!

blondinbella.se

typlinnea.blogg.se

madelejnes.blogg.se

kaza.blogg.se

perfectsymmetry.blogg.se

typlinnea.blogg.se

burningupforjonas.blogg.se

ebbalovisafilippa.blogg.se

patriciaphersson.blogg.se

kaakiis.blogg.se

linavallqvist.blogg.se

Sorry om jag kanske har stavat någon blogg fel eller fler. Dom här bloggarna är det jag läser regelbundet i alla fall.

Kram<3

Yeah!

Hallu!

Asså åå det känns som att min dröm bara kommer nämre och nämre:)

Idag vart det alltså stallet ganska tidigt. Pappa stressa mig skit mkt när han skrek att han skulle åka så hade jag inte klätt på mig typ. Jag kände mig väldigt stressad. Men jag han i alla fall. Jag mcokade och fixade lite och så skrittade jag på vienna víd halv tolv sedan så. Jag mockade även hos Dream. Jag har honom i morgon. Så då ska han få springa lite på lina. Jag fick typ världens längsta sms av J vid 21.00. 
Jag är faktiskt lite kär i ponnyn men även i Vienna såklart. I morogn ska jag till stallet ganska tidigt måste kolla lite på ponnycupen. Mina föräldrar har damp mer en vad jag har i alla fall. Inte konstigt att jag har ärvt det av dom:P 
Det vart inte så långt inlägg idag jag ska lägga in dom bloggar jag läser i ett annat inlägg nu också. Vi hörs i morgon.

Kram!  

Jag blir tokig!

Hej hopp igen!

Nu har jag hoppat över till nästa inlägg. Nu ska jag skriva om dagen som gott.

Vi hade ingen No på morgonen så vi hade sovmorgon till 9.00. Skönt, förutom att jag alltid sover en halvtimme längre en tänkt eller med rätt ord försover mig, inte bre inte bra. Jag hann i alla fall till nio. Vi hade inte överdrivet tråkiga lektioner men jag kommer klaga av mig lite ändå. På matten fatta jag noll och ingenting tills sista talet typ när vi skulle sluta, satt och messa med Sophia hela lektionen. So det är ganksa kul för vi får jobba så mkt självständigt och vi har världens bästa lärare( även mentor). Kunde dock inte messa Sophia för B har ögon i nacken. Sedan hade vi lunch och det vare blä mat i dag också. Efter lunch hade vi spanska och jag dör vid varje lektion. I alla fall av läraren. I början är jag jäte flumm och sitter typ bara och garvar och nu ska dom typ slå i hop båda gruppen så nu kommer det ju gå jätte segt. E tycker typ om mig och Ida i alla fall. Men det är den läraren som säger aja hela tiden och jag blir tokig! Vi hade sedan musik som vi skulle läsa några texter med inlevelse med. Det var väl sisådär men man kunde ta det lugnt lite. Jag hade No idag sista lektionen och det är labb. Vi gjorde något som var ganska roligt. Och en sak som är klar. Jag är snyggast i dom där glasögonen. Nu har jag klagat klart tror jag, förutom att vi typ har matte prov om en vecka eller så.
Den personen som ar sur på mig igår verkar fortfarande sur. Men jag orkar verkligen inte bry mig!
Jag såg på Let's Dance och jag har nog fått mig några favvisar som: Morgan, Laila och Magnus. Vilka är dina favoriter om du fått några. Vi hörs i mrogn så får jag väl klaga vidare i morgon. Gammla stall Janette ni vet, hon var i stallet idag. Det var sjukt kul att träffa henne igen:)

Kram.

Första dagen in school!

Hej, eftersom jag inte orkade kolla datan igår så skriver jag ett inlägg för igår och ett för idag!

Okej första dagen i skolan var väl helt ok förutom att vi gick helt vanlig dag och vi fick läxor och det är väldigt tråkigt och deprimerande! Vi fick i engelska och NO. Förövrigt var det väl helt ok får jag säga det var skönt att träffa alla kompisar igen. Vi fick dock någon BLÄ mat som vanligt det smaka typ ingenting.
Vi hade även gympa och det var roligt, vi körde vollyboll och jag hamnade i ett riktigt bra lag och alla var schysta mot varandra. I våran klass är det lite så att antagligen så hamnar man i ett bra lag eller i ett dåligt.
Det var roligt i alla fall.
Asså man känner att man haft jullov i några veckor man ska börja väcka den där saken som sitter innanför pannbenet.
På eftermiddagen när jag ätit hemma så åkte jag till stallet. En person verkar väldigt sur på mig och det kan bara finnas en andledning som jag tycker är väldigt konstig att bli sur över. Aja jag orkar inte bry mig!
Jag red i 21 gruppen istället för mamma eftersom hon jobbade. Jag red på Vodka och det var jätteroligt och han var väldigt duktig. Det var kul.

Nu tänker jag hoppa över till nästa inlägg. Så vi syns snart.

Kram!

Brandmän!

Hallu!

Asså shit skolan börjar i morgon det känns som om jag redan har tröttnat på den. Jag borde gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Men jag ska skriva klart inlägget och läsa lite bloggar först.
Idag när jag kom till stallet så var det ingen i stallet. Förutom ridlärarna då. Tråkigt... Efter att jag mockat hos Vienna så ser jag att det står massa brandbilar utanför. Det första jag tänker är att brinner det? Jag går ut och kollar på kontoret och där står alla brandmän och ridlärare och pratar, jag vänder och går och sätter mig på läktaren. Efter ett tag så står dom i stallet och E frågar om jag kan ta in Silas, då ska dom ta in alla sjuka hästar och testa sådna här andnings grejer som man har när det brinner ingen sa något förutom Cabomba som blev jätte rädd för A. Det var sjukt kul att se alla ridlärare springa runt med såna masker. Sen frågade dom mig om jag ville prova. Men jag avstog det. Det såg läskigt ut:P Jag stog liksom en bit ifrån och kollade på och sen kommer det en brandman och börjar prata med mig och ba vad har du för häst då typ, haha. När jag sedan tagit in Vienna och och hämtat min hjälm så kommer gänget från transporterna och en ba ska nu rida nu också:P Asså dom är läskig och JÄTTE långa:P
Det  var roligt i alla fall. M red ¨på Vienna och hon var duktig. Jag longera Ponnyn idag också. Han var också jätte duktig men han gjorde framsteg i alla fall. Han sprät iväg i galoppen en gång. Men nu är han bara lat. Åå han skulle bara vara ett par decimeter större så skulle han vara perfekt:P Okej ni kanske märker att jag är lite kär.

Nej nu ska jag inte skriva bort mer tid. Vi hörs nog inte i morogn jag rider kl.21 så det blir nog lite tajt att kolla datan i morogn, Men vi hörs på Fredag!

Kram.

TRÖTT!

Hej!

I morse var det svårt att gå upp, jag var ju så dum som gick och la mig sent när man ska upp 6. Aja jag jobbade morgon med Maria och två andra människor som hade jobbat en gång innan och dom var så sega!  Allt gick bra i alla fall. Hästarna var bara lite galna:P När vi jobbat klart så fanns det två hästar och dom andra två människorna ville typ inte rida så jag och Maria delade på David och Luqas. För båda ville han Luqas:P.Det gick hyfsat  på båda. Det går bättre att rida självständigt på David. Det var en halvtimme ledigt i ridhuset och det tog jag åt att longera lilla Dream jag tror jag är lite kär i honom:P. Han var duktig i alla fall. Hade inte Vienna idag men i morogn har jag henne och alla dagar förutom Söndag! I morogn ska jag vara där ute vid 10 har båder Dream och Vienna.  Nu är jag riktigt trött jag somnade i soffan där nere när jag käkat middag och duschat. Det är inte så skönt när man vaknar sen.
Jag gjorde även något som jag har ågrat tror jag, jag klippte ner min naglar. Det känns sjukt konstigt!
Nu har min data damp så nu ger jag upp snart, ska läsa lite bloggar innan jag stänger av datan, Hoppas ni haft en bra dag.

Kram.

Måndag

Hej hopp!

Hur mår ni idag då? Jag mår ganska bra förutom att jag är trött efter dagen. Idag gick jag ipp kl. 9 eftersom pappa hade lovat att skjutsa mig till stallet vid 10. När jag gick upp var det ingen som var vaken . Men när jag väl var uppe så var alla uppe helt plötsligt. Jag fixade i ordning mig och drog mig till stallet. Asså det var inte en kotte där förutom ridlärarna. Jag började tvätta lite täcken och fixa lite. Jag skulle4 skritta fram Vienna till 12 och det gjorde jag. När jag stog och tröck in täcken i maskinen så kom Madde och gjorde mig sällis. Asså det är helt hemskt med torv på vintern. Jag torvade igår för det var så äckligt i boxen och det var ju likadant idag också. Man kan ju inte torva varje dag ju.
När jag var klar med Vienna fick hon Metcam och sin lunch och sedan så frågade Johanna mig och jag kunde ta in Dream Light. Asså han är ganska pigg. Sen frågade hon hur länge jag skulle vara kvar och till slut frågade hon om jag kunde longera honom. Asså han var snäll men inte så pigg som jag trodde han skulle vara. Han var mer envis kanske. Jag red på David i 19 gruppen han var fin men väldigt stark som vanligt. Det var lite jobbigt. I morgon jobbar jag morgon med massa människor typ.
Jo jag ska ha den lilla ponnyn både i morgon och på onsdag.  Nu har jag skrivt av mig tycker jag. Vi hörs i morgon.

Kram.

KALLT!!!!!

Hejsan!

Asså seriöst vad kallt det är ute.  Jag tycker inte att det skulle skada med lite snö nu.  Har typ fått frostskador idag även om jag har haft mycket kläder på mig.

Igår hade jag kul i alla fall och jag hoppas Lina hade det med. Vi sjöng Sing Star Abba. Sen kommer mamma som tydligen också tycker det är kul men hon kan typ inte en låt och fattar inte hur man ska göra. Jag vägrar att köra mot henne. Så Lina fick göra det och självklart vann LIna. Och säkert bara för att LIna var med så erkände hon att hon var dålig. Haha. Vi hade kul i alla fall. Vi kanske skulle gått och lagt oss lite tidigare för det var en anningens svårt att komma upp imorose.  Till slut gick det fast vi fick stressa lite.
Väl upp så skulle vi ta 09.05 bussen typ oh självklart missa vi den för att jag var tvungen att gå ut med MIN hund. Som var jätte kissnödig. Så vi tog en senare buss vi kom till Ensta i alla fall. Jag följde med Lina för hon skulle rida på Frippe. Han är så söt men så liten. Jag satt och fick frostskador på ridbanan medan Lina red. Jag satt med två täcken och jag frös som en idiot en då. Vi drog sen efter några timmar till " vanliga" stallet. Där vi först åt och drack farm choklad. Sen fick jag med hästen och lite i stallet. Jag har en ända önskan nu och det är....

Nu har jag äntligen fått uppvärmd efter en varm dusch och lite mat. Hoppas ni har haft en kall men bra dag.

Kram

...

Hej!

Okej alla hästra är typ sjuka. Moritz avlivades i går, Jennifer har ont i ryggen, Allegro sen länge, Cabomba, Bailys och Silas Silas har typ 40 graders feber och världens sår.
Började rycka manen på Vienna igår med gav upp så det fick bli Guro och invenstera en trimkniv, så nu är hon kort klippt. Longera henne idag hon gjorde sina små glädje skutt eller något. Jag har varit ambisös(stavning) jag har som sagt trimat man, mockat hage, tvättat och mockat två hästar dock inte så jobbigt.
Jag och Lina bestämde igår att hon skulle sova hos mig idag så nu sitter hon brevis mig och väntar på att jag ska bli klar typ. Ska med henne till Frippe i morgon och sedan ska vi till vanliga stallet och fixa Vienna:P
Nu ska vi hitta på något roligre en att sitta och glo vid datan.

Kram.

RIP

VILA I FRID!!!!!!!




Dag 2!

Hej hej!

ÅÅ, jag fick ingen sovmorgon i dag heller men i morgon då blir det. I går kväll så messa C mig och fråga om jag ville hjälpa till att inventera på Guro. Jag kunde ju inte bara tacka nej. Jag ville se hur det funka. Så 7.50 stog jag utanför Guro och vänta i kylan, jag är alltid tidig. Det var kul i alla fall. C fick skälla lite på mig för att jag var så långsam. Klockan 10.30 fick jag lov att smita för jag hade ju lovat M att skritta fram Vienna till 12. Men jag kunde ju verkligen inte motstå rockel handskarna som jag pratat om så länge. Pappa kom och hämta mig och han hade självklart glömt mina stallskor hemma. Så jag fick frysa om föterna. Jag överlevde i alla fall. M hade ringt mig och sa att hon inte skulle hinna rida eftersom hon var på väg in med en häst till ulltuna. Stackars Moritz han hade tydligen värsta koliken. Så jag fick longera i stället och hon ska få gå på linan i morogn också. Efter jag fixa lite i stallet så Åkte jag hem och duscha och bytte om och drog mig till IKEA. Skulle titta på en byrå till min skrivare och den var ju självklart slut  Men det fick bli ett CD-ställ och lite små saker. I morgon ska jag som sagt ta lite som morogn eftersom jag ska longera efter lektionerna så behöver jag inte vara där så jäkla tidigt. En sak som är konstigt är att hon ska hoppa på söndag och hon har ens inte gått med ryttare på 2-3 veckor, hmm.  Ska nog lägga mig ganksa tidigt i kväll går ju ändå inget bra på TV eller?

Kram.

010109

Hallu alla läsare!

Idag har jag gjort absolut ingenting och kommer inte göra det heller. Lina ringde och väkte mig annars skulle jag sovit väldigt länge:P Jag fixa lite på mitt rum eftersom min mamma klaga på mig att dte såg ut det slagit ner en bomb. Sen gick jag och åt frukost eller frukost och frukost något i alla fall. Jag hoppade in i ducshen för det kändes som jag var ett behov av att tvätta håret. Jag sitter nu men in pakning i håret och mjukisbyxor+ t-shirt. Det blir ett kort inlägg för jag har typ inget att skriva. Ska se på Mamma Mia igen om typ 45 min med Mamma hon kollar på någon dålig film som går på Kanal 9.

2009 ska bli det bästa året ever. Kram så hörs vi i morogn.

Bilder!

Här kommer lite bilder från 2008. Vad jag har gjort osv. En liten sammanfattning alltså.



 En av dom bästa kompisarna som jag har, slutade på Tallbohov och jag saknar henne sjukt mkt


 Den här vackara hästen avlivades och jag tror aldrig jag gråtit så mkt i hela mitt liv!


 Jag hade ett sjukt bra sommarlov när jag var hemma. Jag hade Vienna i nästan två veckor helt själv

 Jag åkte med Sophie på ridläger, Inte världens bästa men vi hade kul ändå


 Jag var i Alcudia i två veckor och sen i Magalluf i en veck och hade jätte mysigt


  Jag tog beslutet att blir brunett och klippa lugg


  Det var globen och det var skit kul och jag shoppa mycket


  Jag har blivirt bättre kompis med Mickan

Prinsen! Vill ha en minder sån. Jag har fått en riktig favorit som jag red mitt första KM på.



 Julafton, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om den, Jag fick fina julklappar i alla fall.


 Mamma Mia Dvd, Arn, Bok, Och Abba sing star

 En sån sak man har kavajen i

 Björn Borg trosor 3 par

 Kläder

 En TV, Trådlöst tagngentbord/mus och den jag fotara med:)

 Träningstävling i dressyr. Red på Hipsi i både LC och LB eftersom Cabomba var halt.

 Och nyårsafton såklart och det som är tradition varje år, Maskeradhoppningen.

 Och det nya året nu. Som antagligen kommer bli det bästa året i mitt liv!