Grattis på födelsedagen!

Hola Amigo!

Idag fyller världens bästa mamma år! Och det är självklart min mamma:D Massa pussar och kramar till henne!
Mina kära bror fyller också år idag, Grattis till er båda:)<3<3

Vad har ni gjort idag då?

Jag var i stallet på morgonen och red Ruben. Han var SKIT pigg och inte alls hos mig! Men han vart ändå ganska loss i vänster sidan. Då han blir jätte stel i den när det är kallt nu och man fryser fingrarna av sig för han biter fast i bettet och man har VÄRLDENS mjukaste hand.. Men idag vart han riktigt fin faktsikt. Även om han bara ville ut till kompisarna i hagen!
Sen åkte jag och pappa till hans jobb och jag skulle hjälpa honom där! Jag städade typ! Haha. Jag fick tusen frågor jobbar du här jobbar du här. Man ba NEJ! Hihi:P
Sen åkte vi till stallet igen och jag red Donna ute på polobanen i snön. Mysigt! Fast super kallt! Sen in i ridhuset och galoppade lite! Asså underlagen i ridhusen är piss nu verkligen. Jag blir så arg! I lilla ridhuset är det någotslags torv liknande och det kan ni ju bara räkna ut själva hur det blir när dem bara plattar till och sen fryser det! I stora har det aldrig varit bra. Enligt mig! Hårt hårt hårt! Nu har det ingen betydelse om vart man rider nånstans! Suck!
Jag hoppas min trailer kommer i veckan:) Hoppas hoppas hoppas!

Imorgon en ny vecka! Jobba inte ihjäl i er! Och tänk det är snart fredag... IGEN!

Puss

Jenny

Heldag i stallet!

Hellu!

Idag har jag varit i stallet hela dagen!  Efter jag var där så åkte jag till Jakan. Sen hem:P
Idag har båda pållarna gott i skritten och det var full rulle hela dagen.
Imorgon ska jag rida Ruben på morgonen och sen hjälpa pappa på hans jobb och sen rida Donna på em:P Inga vila här! Så i morgon blir det upp tidigt igen, eller som vanligt:P
Blir ett kort inlägg idag eftersom det inte hänt så mycket:P

Kram Jenny


Trött-.-

Hejsan Alla!

Idag har skolan rullat på och jag har varit super trött verkligen. Men sen när skolan slutade då vaknade jag till!
Vi hade bara Anders lektioner idag på em och vi krigade verkligen att vi skulle få gå hem även om vi hade vikarie! Men det fick vi inte-.- Men vi fick gå hem tidigare från matten iaf och det var ju snällt av henne:P
Det har inte hänt så mycket. Bara att jag inte är så glad över en viss sak. Men men...

Idag red jag lektion för Anna, programträning. Vi tog av grammanen idag också och det gick faktsikt super bra för att vara första gången på väldigt länge. Dock var han inte helt igenom så han var inte riktigt av slappnad.
Men jag är nöjd.
Nu ska jag kolla klart på Let's Dance och sen SOVA!

Jenny

Trött-.-

Hallu Kompisar!

Idag har jag varit så trött verkligen! Jag skulle helst viljat ligga kvar i sängen i morse och bara sova! Jag ska snart sova tror jag. Jag kommer väl på något jag måste göra. Skolan har rullat på som vanligt!
Och jag kan inte mer en säga att jag lever livet just nu. Jag skulle bara vilja slippa alla läxor men annars är allt jävligt najs just nu måste jag säga.

Idag longerade jag prinsen och han var trött och det snöade och bara blä-.- Matte var lite seg i rekationen och det kan han inte hjälpa:P Han är bäst<3
Red på Donna idag också och det var väl behövt! Ojoj vad stel och spänd hon var. På lördag ska båda få massage som dem gillar. Det kommer bli skönt för dem!
Jag hoppas att trailern kommer i helgen.

Jenny

Dressyrträning<3

Hejsan!

Idag har allt i skolan rullat på. Jag låg länge kvar i sängen idag och drog mig och det var super skönt:)
Nu kollar jag på PH. Och man blir ju bara mer och mer förvånad av det som händer där inne och dem där breven! Haha. Men nu jävlar ska Greta och Andreas vinna!

Idag gick dressyrträningen super bra:) Oj, vad fin han var idag. Allt funkade verkligen. Det var så kul och jag red ingenting på grammanen nu börjar det likna något här:) Det var så kul verkligen!
Jag ska få ett par mässingstigbyglar av Anna med tanke på att jag har ett mässingträns nu!

Vi har köpt trailer idag! Det kommer inom några dagar tydligen. Det blev ett Umesläpp en A45
 Och ja det är ett nytt =)

Jenny


Kalasdag!

Hej Gott Folk!

Nu sitter jag och kollar på PH! Och Andreas har kommit in igen och det är ett plus från min sida. Men att Stefan åkte ut var inte så super bra! Eller igentligen bryr jag mig inte så mkt.:P
Dagen i det hela har varit super tycker jag även om jag var lite trött i skolan. Allt har rullat på. Och det känns riktigt bra den där biten med skolan! Jag är på igen liksom!

Markarbete för Stina idag gick bra faktiskt han blir finare och finare för varje gång. Men han blir så jäkla hetsig när bommarna kommer och framförallt när dem är upphöjda på sockerbitar. Men han vart finare och finare! Galoppen var ju bara mumma som vanligt:)

Mamma har tagit super fina bilder på Donna men jag hittar inte USB sladden till hennes kamera. Jag får leta efter den i morgon.

Nu ska jag sova!

 Imorgon är det dressyrträning som gäller

Jenny

Taggade Tjejer!

 Taggade tjejer innan matteprovet i tisdags!

Sovmorgon och Shopping<3

Hejsan!

Idag tog jag mig en sovmorgon! Jag tänkte blogga när jag vaknade men jag hann inte.
Jag städade när jag vaknade i morse. Så nu är min garderob, byrå och rummet fint igen.. Får väl se hur långt det håller den här gången.
När pappa hade jobbat klart åkte vi till Hööks, Horze och Vinn.
Vinn ska bytas mot City Gross. Hoppas dem behåller alla hästgrejer!

Jag shoppade:
Vita boots
Reflex boots (pappa tyckte jag skulle ha dem)
B-vitamin
En väst
Större vattenhink
Boots till Donna på vinn från Eskadron för 50kr. Gratis!!
Jag tror det var allt!

Jag var bara ute och skrittade barbacka i 20-30minuter idag. Vilodag för pållen. I morgon är det markarbete för Stina som gäller!

Jenny

Bloggande!

Hejsan!

Jag vet att jag inte har bloggat på super länge! Men jag ska göra en omstart nu och börja vara aktiv! Jag kommer inte ens ihåg vad jag har skrivit om dem senaste gångerna!

Idag har jag varit i stallet hela dagen, med Sophia<3 Det var verkligen super länge sedan vi sågs. Vi var ute och red i skogen och sen i ridhuset. Min pålle bockade väldigt mycket ute i skogen i galopp. Så jag har lite ont i ryggen just nu.. Men det var super kul verkligen.
Sen var vi på Guro och vi köpte vitaminer för musklerna. Imorgon ska jag tvinga pappa att åka till Stockholms Ridsport och Hööks. För att jag måste ha en större vattenhink och det glömde jag köpa på guro idag-.-
Det vart två hundtecken på Guro också.

På terminens svåraste prov så fick jag ett poäng från VG! Jag är stolt med tanke på hur det gick på förra terminen. Nu ska jag ligga i! Och jag tycker jag har gjort! Jag var sova i nästa liv har jag bestämt mig för. Varför ska man sova liksom?;)
Just nu är jar arg på facebook, det vill inte samarbeta!

 Min häst älskar att bli lindad!

Jenny


Jag vet!

Hejsan!
Jag vet att jag inte bloggat på super länge. Men jag ska jag lovar. Jag har bara inte lust just nu eller tid för den delen.
Jag måste bara skriva det här även om det inte är likt mig att skriva detta!

Jag vet när folk bryr sig och tycker om än för den man är! När folk frågar och vill veta hur det går för än i livet, då bryr den personen om dig! Om folk inte frågar är dem avundsjuka, bryr sig inte eller vill bara behandla dig som du inte vore nånting! Jag skriver detta för att jag vet när jag kan lita på en person och vilka som är mina riktiga vänner! Jag har kännt såhär många gånger! Falska personer är det värsta som finns. Jag kan säkert uppfattas som en sån person enligt vissa! Men om man lär känna mig riktigt bra och får förtroendet för mig så lovar jag att ni personer som ser mig sån kommer ändra den uppfattningen.
Jag är trött på folk som bryr sig och fast dom igentligen bara vill vända ryggen åt och gå därifrån! Sånna personer pratar jag inte med längre. Jag har fått självförtroendet ner trycket pågrund av en person som inte finns i mitt liv längre och det är synd. För det personens bra sida är fin men tyvärr så tar den elaka sidan över! Tänk att en ända person kan förstöra någons liv så mycket. Sedan den personen försvann ur mitt liv har jag blivit en ny människa jag har självförtroendet på topp, jag kan lita på mig själv och framförallt inte alltid lyssna på vad andra tycker och tänker. Dock när jag tänker tillbaka så är det inte bara den här personens fel utan fler faktiskt.


Tänk lite på vad jag har skrivit just nu. Ni kan nog känna igen er skulle jag tro! Jag har mina vänner som jag litar på och ni vet vilka ni är hoppas jag! Jag vet inte vilka konsekvenser det blir av det här! Men jag har alltid viljat skriva det här och nu är det gjort.

//

Jenny

Håltimme-.-

Hejhej!

Nu sitter jag i skolan och har håltimme. Våran engelska lärare var sjuk!
Jag har inte hunnit blogga. Men jag gör nog det ikväll.
Red första träningen igår. Det gick så bra verkligen:) Jag red på kandar. Jag berättar ikväll och så ska jag skriva vilka tävlingar vi ska försöka åka på!

Ha en trevlig fortsatt eftermiddag.

Jenny

Rida, rida, rida!

Hejsan!

Idag vaknade jag åtta fast jag kunde sovit till nio, suck!
Jag red ut på Ruben på kandar. Jag red med Lena och Yvonne. Vi skrittade runt dammen. Sen gick jag in och red igenom honom i en kvart typ. Och han var så fin verkligen. Det märks bara att vi inte har tränat på jättelänge. Det börjar på tisdag och jag lägnatar som bara den!
Red lilla Donna i ridhuset idag. Hon var fin men blir trött så fort verkligen. Så nu ska havren höjas. Jag jobbade en ordentligt. Jag red tillsammans med Anna. Men hon behövde verkligen det så hon höjer ryggen ordentligt och får med sig bak benen. Hon kom igenom hela vänster sidan på ett bra sätt idag också.
Det har typ inte hänt så mycket mer idag.
Jag vill fortfarnade flytta. Bara massa tjafs! Men ingen fattar att jag inte trivs på stäket!!

Jag vill veta vad ni vill att jag ska skriva om!!:P
Kram

Jenny

  Bästa hästen, vad ni en säger! Den här kan

 Min söta hund i sitt bögtäcke:)

Dagens Fråga?

Vad vill ni läsare att jag sak blogga om?
Massvis med förslag tack!!:D

Aktiv?

Haha, det är det minsta man kan säga att jag är. Jag har verkligen inte haft lust eller tid.
Vad vill ni att jag skriver om här på bloggen? Jag sla försöka vara lite rolig här framöver.
Senaste tiden har det bara varit stallet stallet stallet. C drog mig på äventyr och jag shoppade en fåskinnspadd och en sadelgjord. Sen har jag ridit Ruben hela veckan och Donna några gånger.
Idag var Ruben super seg han hade nog träningsvärk. Och bakbenen var kvar hemma i stallet. Donna red jag ut på och hade intervall träning i skogen. Super Mysigt!

Asså det är så jäkla mycket tjafs just nu i det stallet jag står i. Så jag ser det! Ägarna tänker bara på sig själv och inte på stallet och hästarna! Jag vill inget annat än att flytta!! Jag skulle döda för det just nu!

Jag har precis kollat lite tävlingar som jag fick i uppdrag av min tränare. Sen måste jag lösa Licens också.
Imorgon tänkte jag skritta ut med Ruben på fm på Kandar. På vänja in nu;)

Vi hörs.

Jenny


Trött-.-

God Kväll gott folk!

Nu är jag väldigt trött. Jag ska nog lägga mig snart.
Idag vaknade jag vid tio eller rättare sagt min telefon ringde då. Suck!
Jag åkte till stallet och red en häst. Ruben red jag på kandar idag eller jag rider ju mest på bridongen nu. Och tar lite försiktigt i stången då och då. Han går förväntansvärt bra på det faktiskt så det är super kul verkligen!
Jag hade fixat att innan jag red honom. Pappa hjälpte mig att ta ner hö. Och jag tog in Larghetto.
Sen var det fika paus^^ det måste man ha.
Sen rida en häst till jag hade tänkt att rida dressyr. Men så skulle en i mitt stall hoppa så då hängde jag på. Haha. Jag hoppade i dressyrsadeln:P Haha så jäkla roligt och på nåt jäkla sätt så föredrar jag nog att hoppa i dressyr sadlar också. Även fast det inte är bra;P Haha. Fixade allt innan också.
Det tog väldigt lång tid i stallet idag. Imorgon ska jag till Ridskolan. Där har jag inte varit på JÄTTE länge verkligen. Läskigt:P
Sen har C dragit med mig på äventyr. Det skriver jag om i morgon.
Jag ska nog sova nu.
Natti Natti.

Jenny

Gott Nytt År!

Hejsan!

Gott Nytt År alla där ute! Har ni fått en bra start på det nya året? Jag har själv inte tänkt så mycket utan bara levt vidare. Jag hade en super härlig nyårsafton som firades med Ida^^ Vad gjorde ni?

Den här helgen har jag haft en skogen helg. Jag var ute och red i fredags på Kandar=) Idag var jag ute och red med Pia och Kaprifol. Vi galopparade massor och det var så härligt verkligen! Gud vad man mår bra av det. Sedan red jag ett effektivt pass på Donna. Mamma ramlade av igår så hon hade ont i ryggen och den lilla damen är pigg som bara den så nu får jag rida lite^^
Imorgon ska jag ut och rida i skogen igen. Härligt!!
 
Det har inte hänt så mycket sen senast faktiskt. Jag har fortfarande inte laddat upp bilderna från Jul på facebook. Jag gör väl det nån gång.:P
Nu ska jag sova. Så jag orkar upp i morgon.
Kram,

Jenny

Tävling på Reitsports blogg.

 

Gå in och var med i tävlingen http://reitsport.blogg.se
Vinn Kingslands Handskar!
Jag är med!=)