Svar på frågestund!

Från Ida:
Vad betyder mest i ditt liv förutom allt som har med hästar att göra?
-Oj, haha. Mina vänner betyder väldigt mycket och mina föräldrar som alltid ställer. Sen alla personer som verkligen tror på mig. Det är en jätte svår fråga!
Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag skulle nog beskriva mig som glad.. Och positiv, jag försöker det alltid vara det i alla fall. Jag tänker alltid på allt och alla. Slappna av? Aldrig.
Är du kär/intresserad i någon just nu?
- Nej, inte just nu!
Vilka är dina närmaste vänner?
- Ida, du är en av dem ;)
Från Tellan:
Vad är ditt mål med goz/kak långt?
- Med Gozan vill jag ut på tävlingsbanorna och om man ser framåt så vill jag kunna rida i dem högre klasserna.
Kakan kommer få ta det lite lugnt nu. Mest bara leka lite och sätta skolorna och bytena.
Bästa tränarn du tränat för?
- Oj, den är inte så svår att svara på. Anna Linder! (Jag har ändå ridit för ett par stycken!)
Mål med goz/kak iår?
- Gozan vill jag starta LA klasser på och Kakan sätta byten och kanske starta någon liten tävling. Som innan hon får ta det lite lugnt.
Vad är ditt super mål?
- För livet? Rida grand prix och gå så långt som möjligt inom dressyren!
Vilket gymnasium ska du gå på och vilken riktning?
- Nu tänker ni säkert, häst häst häst. Men jag ska faktiskt gå Ekonomi Jurudik på förhoppningsvis Bromma gymnasium. Jag har sökt några och jag har prelimert kommit in på alla skolor jag sökt. Så jag är jätte glad.
Från Katta:
Vad vill du bli när du blir stor?
- Jag vill bli proffsryttare och hjälpa andra människor. Men framförallt rida grand prix. Men om dem planerna går helt åt skogen, vill jag bli advokat! ;)
Hoppas ni är nöjda med era svar!

Frågestund!

Fråga vad ni vill!!
Massa frågor vill jag ha ;D

Cookie <3

Hej hej!
Hur har eran dag varit?
Min har varit full rulle typ. Vi hade konditionstest på idrotten. Jätte roligt.. NOOOTTT!
Sedan spanska och hon är ju verkligen sämst lilla spanska läraren jag blir galen verkligen. På riktigt.
Fick reda på att vi antagligen hade sista lektionen i slöjd idag. Suck. Hoppas verkligen att vi får extra tid. Rätt chill dag. Förutom att en viss Jacob skvätte eller rättare sagt hällde vatten på mig, tejpade in mig i tejp och limade på mig. Moget verkligen!
I stallet skulle jag rida Kakan lite och hon kändes fortfarande lite ojämn så hon får ta det lite lugnt några dagar till. Bara skritta. Ewa-Lotta vart sparkade och det såg verkligen ut som att den var av eller krossad armbågen usch usch! Så nu ska jag hjälpa henne med Rolle lite. Rida lite i morgon. Hoppas hon mår bättre snart!
Jossan red lektion och dem var mycket duktiga!
Det känns lite tråkigt att skriva här på bloggen när jag inte har så mycket att skriva om. Vi kanske ska köra en frågestund där ni får fråga vad ni vill :) Det kör vi på!!
Kram

Hurtigt!

Hej hej!
Ännu en dag över. Det går så fort verkligen och det är så mycket som ska göras. Snart är alla nationella prov över i alla fall och det har inte varit så jätte knivigt som jag trodde. Men jag känner att man är lite sliten.
Jag saknar min häst otroligt mycket. det är så tomt i stallet och jag känner att jag bara vill spola fram tiden.
Lilla Kaki har slagit på sig själv och tycker jätte synd om sig själv. Men efter dagens skritt tur i skogen kan hon inte haft speciellt ont. Leket polohäst och var lite galen. In i skogen och höll på och sköt rygg typ. Bus häst.
Sprang med henne och då var hon inte speciellt halt. Vi får se hur hon ser ut i morgon.
Idag har jag varit lite hurtig och varit ute med hunden och sprungit. Jag känner mig duktig. Mycket trevligt. Nu jävlar när hästen är och trimar ska jag också trimas..
Nej nu ska jag läsa NO!!
Puss
Gamal bild.

Lovet är över!

Hej hej!

Detta påsklov har varit så underbart verkligen! Lite som sommarlov. Igår hade jag en helt underbar dag på stäket med underbara människor. Trevligt och tack!
Fint väder och roliga stunder. Jag hade väldigt roligt i torsdags och helgen varit så fin.
Jag har blivit solbränd och nu behöver man inget massa smink ;)

Jag är så glad över att jag kollade gymnasium grejset var så nervös över att jag inte skulle kommit in på det jag ville så skulle allt gått snett. Men jag har kommit in på alla skolor jag sökt till :D Jag är så glad och livet känns så mycket enklare.

Jag saknar min häst såååå otroligt mycket. Jag kommer dö innan hon kommer hem. Det känns lite öde här på bloggen för jag har inget att skriva om. Jo Kakan blev halt i dag. Mamma skulle rida så skriker hon att hon känns konstig och då ser jag att hon är halt. Lilla hjärtat!



Jag saknar henne jätte mycket!


Sol <3

Hej hej!

Ååå vilken härlig och solig dag det har varit idag. Jag har varit glad hela dagen verkligen! Och bränt mig som bara den. Väldigt fin bränna. NOOOOTTTT!!

Nu när jag inte har Gozan hemma så känns det tomt och jag har inget att göra. Nere på stäket går jag typ bara runt och solar. Idag har jag i alla fall fixat hagarna jätte fint blev det. Där av min snygga solglasögon solbränna i ansiktet. Jag red lite på Kakan och mest bara tagit det lugnt. Jag är lite ledsen över att min cykel inte går att laga. Eller den gör det men vi har inga grejer hemma så jag måste gå till stallet i morgon. Men det lär bli trevligt.

Jag hoppas min lilla prinsessa mår bra där ute! Jag vet att dem tar hand om henne toppen bra men det känns så konstigt att bara lämna bort henne sådär.

Åå jag vill göra något roligt. Någon av mina kära vänner som läser det här kan väl höra av sig om dem har tråkigt :)


Shopping!

I tisdags var jag och mina underbara föräldrar och shoppade lite!

På störmsbergsgård, Anderssons häst och hund samt Granngården. Vi var alltså i Täby/Arninge.

 Två stycken Rambo Newmarket stable sheet. Grå randigt och det som är på bilden.

 Två sånna

 Bug buster

Jag köpte även en svart Charles owen hjälm och en kingsland piké.
På granngården köpte vi massa bra att ha saker.

Min fina häst<3

Halloj!

Oj, ska kanske upptadera här lite. Jag har inte bloggat på en vecka. Nu är det påsklov och det är så skönt verkligen. Jag har tänkt väldigt mycket på bloggen och jag känner att jag inte kommer lägga ner så super mkt tid på det. För det är uppenbarligen inte så många som uppskattar det jag skriver. Och eftersom det är en hästblogg och den handlar om mig så skiter jag i er som inte har något liv och som i stället sitter och klankar ner på andra. Skaffa er ett liv!! Hitta på något åtminstonde!! Snälla.. Ni kommer inte komma långt i livet annars.

I morgon åker min häst till Segersta för lite träning. Hon blir borta ett tag och jag ska samarbeta lite med Jeanna och åka ut och träna.

 Vilket underbart väder det vart nu flera dagar. Blivit lite röd på näsan till och med.

 Mitt hjärta <3

Trötter

Jag är såååååå trött idag verkligen. Bara jag som är det?
Längtar till nästa vecka då har mina föräldrar lovat mig några sovmornar :D



Bjuder på en ful bild på mig ;D

Kort dag!

Hej Alla!

Sååå skön dag idag verkligen. Jag började 9.30 med nationela prov i engelska det gick toppen bra faktiskt. Och slutade efter det. Jag var klar vid halv elva. Så då fick jag gå. Om inte tåget hade varit försenat så hade jag varit hemma vid halv tolv. Skönt ändå! Jag gjorde toast till lunch och mamma ligger där uppe och sover för att hon har jobbat i natt.

Idag ska jag rida på Gozan min. Igår på träningen red Anna lite och sedan fick jag hoppa upp efter. Varför kan man inte rida så? Vad gör jag för fel? Jag vet jag vet. Anna har minst 30 års mer erfaranhet än vad jag har. Men tänk med en duktig ryttare kan vilken häst som helst bli helt annorlunda.
Jag har ridit lite på kandar den här veckan och jag ska göra det i dag också.




Min idol!

Halloj!

Jag skulle berätta om min andra idol. Det är Tinne Wilhelmsson Silfvén. Hon har alltid varit en stor förebild för mig och någon jag alltid har kollat på och hållt utkik efter. Min tränare som jag rider för idag. Tränar för henne och första gången jag fick följa med till Lövsta och kolla på denna underbara gård. Var jag såååå nervös. Hallå jag ska få träffa min största idol som jag haft i flera år. Tro mig jag var knä svag. Men när jag väl hälsade på henne och pratade lite så kändes allt så bra men overkligt!
Jag bara älskar stallet och allt är såå fint och så perfekt. Det roligaste är att jag ska vara praktikant där ute i sommar! Det ska bli så himla roligt.


Tävlingsdag!

Då var denna tävlingsdag avklarad. Jag har tävlat Kakan LB och LA idag. Det gick verkligen skit dåligt sammanfattat. Kort och gott.
I LBn var hon jätte spänd verkligen och fick inte någon bra framridning.
I LAn hade jag en bättre känsla men jag gjorde allt för många missar som kostar poäng. Jag kan inte säga att det här var speciellt bra. Men jag kämpar på.
Efter tävligen åkte jag iväg och tränade med Gozan på lejondal som även står där över natten. Mamma och pappa är på middag så jag har hela huset för mig själv, rätt nice men jag ska gå och sova typ snart. Ska upp tidigt i morgon.

Pyssel kvällen innan!!


Full galopp!!

Hejsan alla vänner!

Jag ser att jag har en del läsare fast jag inte bloggat på hela veckan. Det har varit så mycket och jag orkar inte dra upp allt.
Idag har jag varit ledig från skolan för att jag och min familj har varit på begravning. Min lilla farmor!
Charlie den lilla glädjespridaren har varit på hunddagis hela dagen och skolats in. Han hade varit så duktig så duktig! I morgon har vi nationella prov i engelska och jag har ingen aning om om det är på förmiddagen eller på eftermiddagen..

I helgen är det tävling för Kakan och träning för Gozan. Jag rider fört två klasser på lördag och sedan åker jag och tränar på lejondal efter det och samt söndag. Tjohoo. Just nu har jag ont i huvudet och väldigt trött men det ska bli väldigt roligt.

Nu ska jag ner till stallet och pussa på hästarna!

Min hjälm!

Kakan drog loss min rosett på min hjälm så nu måste den limas!!



Knasboll! Men världens finaste Kakan!

April april!

Hello everybody!

Sorry för dålig uppdatering. Har varit så himlans trött så jag har bara inte orkat. Men nu känns det som jag fått upp glöden lite efter ordentlig sömn i natten som var och ingen skola idag. Bara sjunga!

Idag var det ingen träning, för Anna tränade själv. Men jag ska träna lördag och söndag hemma hos oss på stäket samt nästa helg på stäket nu jäklar ska det tränas inför tävling!
Det känns som att det varit väldigt mycket den här veckan det har det ju uppenbarligen eftersom jag inte hunnit bloggat något. Men aja.
Idag var jag ute och skrittade rätt länge på Gozan tillsammans med Kelly och Jenny så trevligt att jag fick följa med!
Jag red Kakan i ridhuset och det gick great. Hon var super duper pigg och lite nochalant men duktig. Plats i korgen. I morgon är det en vecka kvar till tävling. Roligt roligt! Det kommer gå så himla fort verkligen.