Överskattat..

Det är så sjukt överskattat att springa.. Men ändå gör man det.. Det är sååå sjukt tråkigt.. 





God morgon!

God morgon! 

I natt hade grannarna fest eller något i den stilen. Kanske årlig släkt träff? Dem sjöng skit högt först trodde jag att det var någon som var jäkligt packad men så var inte fallet. När dem började spela gitarr blev det bara ännu värre. Jag kunde ju inte hålla mig för skratt för det lät så himla roligt! Vilket område vi bor i..

Idag är planen att vi ska åka till Aspvik och hämta Nerv Control hos Anna. Rida båda hästar och fixa allt i stallet och sedan skulle vi tydligen åka till Ikea! 

Jag är även duktig här. Just nu håller jag på att tvätta paddar och schabrack och snart benlindor ;) 

Ha en bra dag! 



Bättre sent än aldirg!

Ojoj, nu ska jag berätta var jag hållit hus hela veckan. 

Jo det är så att jag nämligen jobbar som praktikant på Lövsta Stuteri. Världens finaste stall! Det är så underbart och jag är så tacksam att dem tog i mot mig! Jag ska vara där i två veckor till! Helt underbart. 
Nu är jag ledig lördag och söndag. Det känns lite konstigt att vara hemma när man precis kommit in i det. 

Nu har jag precis gjort scheman för hösten till stallet. Det är tråkigaste man kan göra en lördagkväll men det måste göras.

Nu ska jag hoppa in i duschen och jag lovar att uppdatera bloggen!
So don´t give up!

Oooups... Det råkade bli lite shopping idag med... Hihi.

Nu ska jag hoppa in i duschen.. 

Puss och kram 



Mitt hjärta! Som idag strök sig i målafärg.. Han fick bada med skimmel schampoo!!

Jag lever!

Jag lever jag lovar. 

Jag berättar i morgon vad det är jag fifflar med och därför inte hinner blogga. Just nu orkar jag inte. 

Håll ut!
Puss

My one!

My one ligger i Danderyd och där var min familj på utflykt idag!

Det vart ett par skor från Mountain Horse, Fodergäst till Kakan och ett par benskydd till Gozans. Hennes håller på att gå sönder och skyddar inte så bra längre. Det slank ner en Ridsport också. 

Kvällsfodring ikväll och hästarna ska få sig ett bad innan. Mysa lite! 



Sovmorgon ?

God morgon bloggen!

Idag tog vi sovmorgon. Corran tar ut hästarna. Jag hade tänkt att sova länge. Men vaknade halv nio. Det borde ju vara något fel på mig!! Men aja.. Ska chilla lite hemma och sedan dra till stallet vid ett typ. Sedan ska vi åka till My one. Dem är dem ända som har öppet och jag är i stor behov av nya skor. 

Idag ska jag faktiskt rida lite på Gozan. Hon har vilat några dagar och igår när jag longerade henne så hon så fräsch ut verkligen. Inte för att hon har varit ofräsch direkt. 

Igår hade jag fin besök av Emma och två tjejor ;-)

Ha en toppen dag! 
Alla tankar går till det hemska som hänt i Norge och alla dem som har mist nära och kära! <3

Puss och Kram 



- Jag längtar faktiskt tillbaka nu.. Till fina vädret i alla fall.. Usch för äckelväder!

Svar på frågestund!

Jaa.. Lite frågor fick jag men jag fick lite frågor av en anonym som antaligen är väldigt nyfiken av sig! 
Så jag tänker inte direkt svara på dem...

Anonym: 

Hur många har du strulat med?
Vem var den första du strulade med?
Kom du in på ditt 1:a hands val på gymnasiet?
Vad föredrar du helst: hemmakväll/fest?
Dricker du alkohol?
Vem är din bästa vän/vänner?

Stili: 

Jag undrar hur du orkar hålla inspirationen och träna på så under sommaren?

- Ja alltså.. Nu har Gozan lite vila och jag bara dör av tråkighet. Jag är väl träningsnarkoman eller nåt.. Även om det är lugnare nu på sommaren så tycker jag att det är så fruktansvärt kul och det är nu jag kan lägga ner extra mycket energi på hästarna när jag har sommarlov. Jag har nog inget dírekt svar på det. Jag tycker bara att det är väldans roligt! :) kram

Kvällsfodring

Mycket fodringar här just nu.


Ja men precis. Den satt på ryggen när jag åkte därifrån..


Gulle <3


Bortskämda hästar!!! :)

Frågestund!

Vi kör på en frågestund! Fråga på.. Så svarar jag om jag har fått lite frågor.. :)

Nu äre dax för fredagsmys!

Nej inget fredagsmys här inte..
Okej det känns lite pinsamt. Igår klagade jag över regnet idag klagar jag över att det är för varmt. Men usch vilken värme det är. Det ska tydligen bli tropiskvärme på nätterna nu. 
Idag har Gozan fått varit ute i skogen och skrittat med Kaprifol och hennes ägare. Det var mysigt. Gozan tycker nog dock att det räcker med vila nu. Nu är hon pigg och vill jobba massor. 
Mamma red på Cookie och dem är så duktiga. 

Vi har varit på Stockholms ridsport idag, Jag och mamma. Det vart: 

Ett tävlingsregntäcke från Kingsland
Aloe Vera kräm
VSL
Sedan vart det även Lactacyl och salt på ica. 

Ska kvällsfodra sen men just nu känns det som att jag somnar vilken sekund som helst. 



Gozan i sitt nya täcke!


Kingsland! 



Mamma och Kakan! GP nästa!! ;-)

Stallplats uthyres!

Vi har en boxplats i vårt stall som ska hyras ut. 

Vi är ett stall på 9 boxar på anläggningen Almare Stäket. 
Två ridhus. Dressyr och en stor hoppbana. Rasthagar samt skrittmaskin. Beten erbjuds på sommaren. Massor med uteridvägar. Tränare kommer hit regelbundet både hopp och dressyr. 

För mer info ring eller maila! 

[email protected] 0739306052 





Dagens Låt!


Tjohoo!

Halloj bloggen!
Igår hade jag sådan jäkla migrän så jag orkade inte skriva tyvärr. Igår på eftermiddagen var jag med Anna till My one i Danderyd, dem hade inte det vi letade efter så vi åkte till Horze men där hade dem det inte heller så då åkte vi till Stockholms Ridsport och där hade dem det. Hmm suck. Hehe ;) Men det var trevligt med en liten rund tur sådär spontan. På dagen var jag och tränade och det gick bra. Hade ingen bra känsla i mellan åt. Men jag kämpade på och skamden som ger sig. 

Idag fyller världens bästa pappa år och det firades med en skrittur i skogen. Vi fick långa Kaprifol som är sommargäst hos oss i stallet. Lilla Gozan var duktig och gick först. 

Sedan skulle vi köpa betfor efter vi ätit lunch och då drog vi iväg till Täby foder. Vi köpte:
- En säck mustang 
- Pellets betfor
- Två vattenhinkar
- Två små hinkar 

Jag måste dock köpa VSL och salt. Det hade dem inte. Och så måste lite mer saker inför skaffas så vi ska ta en tur i morgon också lite senare kanske eller så gör vi det på fredag. 

Jag känner mig så himla utvilad efter nattenssömn så det blir tidigt i säng i kväll också. Hihi ;-) 



SOMMAR!! :D

Då var det måndag igen

Mm... Jag känner hur huvudvärken kommer smygande igen. Usch. Jag vet att det är för att jag sovit för lite på sista tiden. Så kväll när jag kvällsfodrat hästarna ska jag hoppa direkt i säng. Det har jag bestämt mig för så att jag kan rida en riktigt bra träning i morgon. Jag är verkligen taggad! 

Idag joggade jag bara runt henne lite och det kändes bra. Även om hon var lite tjafsig ibland och jag hade inte världens bästa känsla men hon var dukitg och jag försökte hålla mig till planen. 
Nu är lilla Kakan inne också. 

Jag har varit inne i stan med fina Ida idag också. Det var jätte mysigt och det var ett tag sedan vi sågs nu så det var roligt att prata ordentligt. Vi var inne på Weekday och kollade deras Cheap Monday rea. Jag hittade dock inga där men köpte ett par som inte var på rea. Men det var nice.. Vi fikade på ett Cafe som jag inte kommer ihåg vad det heter just nu. Men det var super mysigt.. Mindre mysigt att jag inser att det är spya bakom oss på tåget... Uhhhh.. 

Vi hörs i morgon puss och kram 



<3<3<3<3<3

En helt vanlig söndag

Söndag, söndagar händer det nästan aldrig något på. Jag hade halv bestämt att jag och Emma skulle in till stan på en shoppingtur men så kom jag på att jag hade fodringar som jag lovat ta. Så det får bli en annan gång. 

Det är typ nu som jag har insett att det är sommarlov. Jag kan göra precis som jag vill och bara va. Så härligt! 

Det här med mitt nyttiga liv har inte gått så bra direkt. Men i morgon då jäklar ska jag börja leva ordentligt! Det höll i två dagar och sedan sprack det i fredags. Men men. Sånt man får leva med. Jag hade en väldans gnista med att ta mig runt spåret och springa men nu känns det bara som ett stor motstånd. 

I morgon ska jag träffa Ida i stan! Det ska bli mys det var ett tag sedan vi sågs. 

Puss och kram



Fantastiska fina hattar vi hittade i Turkiet! Hmm.. Pappa tyckte inte riktigt om dem..


När vi en kväll satt utanför hotellet kom dem här killarna fram till oss med denna söta lilla vovve. 
Den äldsta av dem kunde några få ord på engelska. Det kändes inte som att dem var ute efter pengar eller något. Men dem ville ta kort med mig och dem. Så söta! Han försökte få fram att dem inte hade råd att köpa ett riktigt koppel till hunden, det gjorde så ont i mitt hjärta då. Hunden verkade jätte törstig.
När man ser sådant här inser man vilket bra liv man lever. 


Lördag!

Hallå!
Idag hade jag gärna velat ligga kvar i min säng när klockan ringde i morse. Men icke sa nicke, fodra hästar stod på schemat så det var bara att pallra sig upp och äta frulle. 

Gozan var helt fantastisk idag när jag red. Lagom pigg och på och ville verkligen jobba. Hon ville inte gå från ridbanan när vi var klara. Gulle häst. Jag jobbade mycket lösgörande och sedan lite skänkelvikningar osv. Galoppen var helt underbar ett tag. Och i det stora hela kändes allt toppen faktiskt. I morgon ska hon få longeras och ta det lite lugnare. På tisdag åker vi förhoppningsvis och tränar. Det är så roligt att rida just nu och det är den energin och lyckorus jag lever på just nu.

Även om jag är väldigt trött just idag. Så tänker jag ta mig en sovmorgon och åka till stallet vid lunch i morgon. Jag har fullspekat schema i stallet i morgon. Så det är bara att ligga i. 

För kvällen har jag inga planer men man vet ju aldrig vad som dyker upp, men jag tänker inte ta tag i något själv. Det orkar jag inte. 

Jag har varit på Granngården och köpt foder idag också. En tur till Arninge mitt på ljusa dan! 


SKÅL!

Harry Potter!

Idag har jag varit med min vän Emma och kolla på Harry Potter! 
Ojoj vad bra den var.. Inom mig bor en Harry Potter nörd! Tro det eller ej.. Klart bästa filmen! 



Underbar dag!

Hallu!

Oj, det känns som om jag varit på andra sidan jordklotet och vänt på dygnet igen. Så sjukt trött och väldans huvudvärk. Jag somnade en stund förut till och med. Det var skönt. Nu har allt kommit i ordning här hemma. Kläder är tvättade och det finns mat hemma igen. Planen var att jag skulle springa idag med det får bli i morgon i stället. Helt slut verkligen. 

Det var helt underbart att rida på Gozan idag. Tack Anna! Hon var så fin verkligen och det var så roligt att vara på Lejondal. Man känner sig alltid välkommen och alltid trevlig stämning. I morgon får Gozan komma hem för då kommer Dapone hem. 
Kakan fick skritta en sväng i skogen idag. Sandra var med på en polohäst och det var mysigt även om det kändes som att båda två var väldigt trött. Dock inte hästarna dem var pigga och glada.

Hoppas ni haft en bra dag och tyvärr kommer det inga bilder idag heller. 

Puss och Kram

Borta bra men hemma bäst!

Hejsan!
Ja men då var man hemma igen, efter sol och bad och även 40 grader i skuggan på dagarna. När jag landade hemma i morse trodde jag skulle få frost skador. Uhh vad kallt det var. Planet var försenat i Antalya och det var lite drygt. Vi var inte hemma förns halv sex i morse. Men men. 

Jag har verkligen inte gjort någonting den här veckan. Jag kan väl erkänna att jag har dragit på mig en liten bränna och lite solblekt hår. Även om jag har varit rastlöst slutet av veckan så har det varit skönt att bara slappa. 
Jag har åkt vattenscotter och det var så roligt verkligen. Men så svårt. Man fick verkligen använda dem där armmusklerna. Men å så roligt! Åka fort fort fort! 

Jag har shoppat en del och ätit god mat. Nu känns det dock som att jag har ätit i en vecka så nu börjar jag leva mitt nyttiga liv! Nu ska det trimas! Gymmet here I come! 

Jo, jag har även blivit utbjuden. Av en turkburk. Jag höll på att dö. Nej då så farligt var det inte. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle ta mig ur det. Jag trodde det skulle hjälpa när jag sa hur gammal jag var men icke sa nicke. Men sen smet jag ;-) 
Men sedan var det en annan som sprang efter mig också men då körde jag med att jag hade pojkvän, även om inte det är sant så funkade det ju.. Hehe

I dag efter att jag sovit lite så träffade jag underbara Sandra och åt lunch det var mysigt. Fast jag kände mig lite trött. Nu håller min ögon på att gå i kors. Jag och mami var ute på en prommis med lilla Challe förut och det var skönt att röra på sig lite efter att bara legat i en solstol. Okej jag har simmat lite men inte mycket! 

Det ska bli skönt att dra på sig ett par ridbyxor i morgon och rida på min underbara Goza <3

Just nu orkar jag inte ladda upp några bilder. Men jag lovar att det kommer lite bilder från resan.
Nu ska jag sova. 

Puss och Kram


Turiket

Hej allihopa!
I morgon åker jag till Turiket! Gozan är på Lejondal och min tränare Anna tar hand om henne. Ewa-Lotta tar hand om Kakan och hon går fortfarande på bete. 

Missar dock Falsterbo :( Men men..

Nu tar jag semester och även semester från bloggandet! Kanske slänger in något inlägg då och då. 

Tjing tjing



Snart sitter jag på en balkong i Turkiet!

Lite update!

Ojoj nu har ännu några dagar gått. Gozan åker till Lejondal på måndag kväll istället. Jag har ridit på bra den här veckan i värmen. Och Gozan är duktig. Kakan mår bra och hon kämpar på med att tugga. Snart är det slut på semestern för hennes del. 
Den här veckan har varit så skön och rolig på nåt sätt. Bortsätt från punka på cykeln, ingen mat här hemma osv. Men jag har överlevt och man får äta på resturang med pappa när mamma är borta ;) Jag tror hon saknar oss lite. På tisdag åker jag och Pappa ner till turkiet där mamma redan är. Det ska bli super skönt verkligen. Bara sola och bada i massor och shoppa. 

Jag hade verkligen velat hitta på något idag. Jag tror pappa gick över till grannen och våldgästa dem för det låter ingenting där nere. Hmm vad ska jag hitta på? 

Någon som vill göra något? :D Skicka ett mess eller facebook ;) 

Puss och kram
(Jag har även varit på Guro idag med)



Sol och bad med Ebba! <3



Ena syster dottern på besök! Hjälpte till i stallet! Så duktig så!


Fina Sandra och lilla Isabella! Ewa-Lottas hund som jag fick vakta! 



Lunch med syster i "spanien"


Sist men inte minst fina Chino som badar efter spel!