Världens finaste häst!

Hej hej!

Idag har det varit en bra dag ändå faktiskt. Jag var kanske inte så glad. Men jag var helt död i morse då grannarna höll på i natt och skrek utanför mitt fönster. Efter skolan träffade jag mamma i centrum. Vi kollade runt lite och jag hittade lite saker. Jag shoppade lite igår med pappa också. En klänning tills i morgon. Då ska jag vara konfrancier på våran sommarkonsert. Den sista konserten som elev i Järfälla Musikklasser. Men det ska bli roligt!
På morgonen ska jag rida Gozan och fixa till henne. 

I dag var min häst helt underbar. Så roligt att rida. Mamma stod och kolla och nu har jag hört hela kvällen om hur fin hon är. Jag fick även lite kommentarer från andra om hur fin hon är. Jag jobbade mycket tempoväxlingar och övergångar idag. Det börjar ta sig. Jag messade Jeanna om vi kunde träna någon gång i veckan. Men hon har inte svarat. Jenny, en tjej i stallet fotade lite när jag red idag. Det ska bli kul att se! 

På fredag ska jag till strömsholm och kolla på lite dressyr! Mycket trevligt!


Grattis Ida!

Hejsan alla vänner!

Tänkte skriva god kväll men insåg att klockan är tolv. Nyss hemkommen från Idas födelsedagsfirande. 16 år och hon har redan hunnit testa köra bil. Ringde och var helt överlycklig! Jag tror hon har haft en bra dag! Det verkade så. 

Grattis underbara Ida! 

Idag red jag på min prinsessa. Åå vad underbar hon var. Vi flög fram nere på dressybanan idag. Jag skulle bara öka lite och då drar hon till med en grand prix trav. Hon är så samarbetsvillig nu när hon ger sig. Men så fort det blir jobbigt då är allt läskigt.. Tog häst! 

I morgon ska jag rida lite och så ska jag hitta en klänning till sommarkonserten. Det kankse är dags för det nu? 
Nu är jag trött och ska sova och i morgon är det mors-dag. 


Ta igen inlägg

Hej hej!
Oj vad det händer mycket nu. Det händer saker hela tiden så jag hinner inte med att blogga.
I tisdags var jag på Segersta och träna för Jeanna. Det var super roligt och Gozan vart helt hysterisk när hon fick syn på Vilja. Jag tycker det gick rätt bra för att vara första gången. Hade väldigt bra känsla i mellan åt, men jag gör en miljon fel. Tänk att man kan tappa så mycket över en månda.
Men det är så roligt att vara igång igen. Den här veckan har jag även haft Rolle, Ewa-Lottas häst. Roligt att ridas andras hästar. Det är så nyttigt verkligen. 

Igår och idag har vi haft vandring med skolan, första och sista gången jag vandrar med så mycket packning plus att sova i tält efter det. Det var väldigt mysigt på kvällen och med världens bästa tjejer gjorde allt mycket bättre!
Vi gick en kortare väg idag eftersom det regnade så. Så det var skönt! Igår var gulligaste Sandra ute med min prinsessa i skogen. Idag fick hon vila men jag red Rolle. Nu är jag helt slut. Men på ett bra sätt. Nu ska jag i säng för att i morgon har jag morgonfodring och så på kvällen ska jag till Ida eftersom hon fyller år! Det ska bli nice. 

Natti natti!


Världens bästa Kakan på tävling för ett tag sedan <3

Goz kommer hem idag!

God morgon!
Idag händer det. Idag blir allt som vanligt igen. Det ska bli så skönt! 
Lilla Gozan kommer hem, vi ska hämta henne lite senare på eftermiddagen sedan. Om Jeanna har tid ska jag rida lektion för henne annars tar vi med henne hem bara och rider hemma istället. Men på tisdag ska vi åka till Segersta och träna för Jeanna. Åå vad jag längtar efter att börja träna som vanligt och rida och ha kul framförallt. Nu när lilla Kaki är dålig har jag inte haft någon att rida på. Nästa vecka har jag Rolle också så då har jag ännu mer att göra. Tjohoo :D 

Ha en bra dag!

Home!

Hej allihop!
Nu är jag hemma igen efter några dagar i tyskland. Det har hänt så mycket under tiden jag har varit borta.
Jag har haft sjukt kul i berlin. Med mycket skratt och lite sömn som resulterade till trötthet. Men det kommer vara en resa man aldrig glömmer. Jag har stor koll på tunnelbanesytemet där nu i alla fall. Och så var vi och kollade på arbetsläger, stadsvandring som jag, Ida och Felicia vann. Vi var även på Hard Rock Cafe och sen på en kareokebar. Det var väldigt nice! Jag har varit väldigt trött men med en underbar klass har det varit kul! 

Igår skulle jag bara lägga mig och vila när jag kom hem efter middag och träffat kakan så somnade jag helt halv åtta. Jag sov till 7.00 då kom mamma och väckte mig. Då var jag sååå morgontrött.

Det har hänt en liten till sak. Mamma var inne på kliniken i tisdags och röntga Kakan och det visade sig att hältan var en fraktur på griffelbenet. Hon fick stå kvar över natten och blev opererad. Sen när dem kom till kliniken och skulle hämta hem henne var det jätte oroligt i boxen. Självklart undrade mamma vad som hänt. Ingen visste vad. Så dem åkte hem och mamma hann inte mer än hem innan koliksymtomerna kom. Distriktan kom och han visste inte om hon skulle klara sig. Hon hade sånna krämpor och mamma gick med henne från sju på kvällen till sju på morgonen med sitt ny opererade ben det var jätte bra verkligen. Veterinären konstaterade att hon har haft detta på kliniken också. 
Men nu mår hon bra och det har släppt. 

I morgon blir allt som vanligt igen. Då ska jag hämta hem Gozan från Jeanna och det ska bli såååå himla roligt verkligen. Åå vad jag har längtat efter mitt lilla hjärta. 

Nu ska jag iväg och träffa lite kompisar, sova kan man ju göra i ett annat liv! ;D
Puss och kram

Berlin!

Hej hej!
I morgon åker jag till Berlin på klassresa så det kommer inte bli något blogganade under veckan.
Men när jag kommer hem, kommer en stor uppdatering!
Ha det bra!


Eurovision song contest

God kväll eller kankse god natt?
Aja. Kvällen spenderades hemma hos Ebba med Ida, Mange, Henke, Ivan. Vi kollade på Eurovision song contest.
Jag tycker låte var rätt ok som vann. Dock hade Eric kunnat vinna. Men en tredje plats var väl inte så tokigt?
Roligaste grejen när vi käka middag. Alla sitter och pratar om att Popular är så dålig och så bara råkar min telefon ringa och vilken ringsignal är det då? Jo, popular ;) 
Jag erkänner den är uttjatad men jag gillar den bara för att Eric är snygg.. Haha! 

Nu ska jag sova. Berlin på måndag och i morgon lite pyssel!


Helg<3<3

Halloj alla vänner!
Hur har eran dag varit? Min har varit rätt trevlig.
Vi har dragit ut paddex i hagarna. Så nu är det paddex i hela hagarna. Så det är bra! Dagens styrkepass i alla fall.
Kollat lite på polo och träffat trevligt folk! Mycket nice.
Lilla cookie har fått stått i sjukhage idag eftersom vi fixat med paddex. 
Det är lite tråkigt att inte ha några hästar att rida just nu. Så om ni vill ha hjälp att rida tackar jag inte nej;)
Nästa helg kommer min lilla pålle och så har jag Rolle en vecka då blir det fullt ös igen. Me like.
I kväll blir det en kväll med vännerna det ska bli trevligt!
Hmm man kankse ska ta och göra sig lite fräsch? Eller vad sägs. 

Ha en trevlig kväll!
Kram



Ny häst till Nina!

Nina Hoffman har köpt ny häst! Den kommer från Finland och har precis gått igenom besiktning! Roligt roligt!

Fredag den 13:onde?

Hela dagen i sig har väl egnetligen varit bra. På Son fick jag reda på att jag kommer få MVG i samhällskunskap så det är nice! Vi sprang typ en del av coopertestet vi ska sprina riktiga efter Berlin. Sen hände väl inte så mkt. Jag var duktig och stannade på svenska och skrev om lite saker som ska göras. Om inte skolans datorer skulle vara så himla långsamma skulle jag hunnit klart! Suck..
Efter skolan begav jag mig till centrum med mami, där började väl det dåliga. Jag hitta inget att shoppa och då blir jag alltid på dåligt humör. Sedan iväg till stallet och där skulle Anna veterinär kolla på Kakan eftersom hon är halt. Troligen fraktur på griffelbenet. Så på onsdag hjälper snälla Yvonne oss till kliniken eftersom mamma är själv hemma och hon ska inte riktigt åka själv, eftersom jag och pappa är i Tyskland. 
Hon tog ett litet varv runt gården med longerings linan mellan benen. Suck.

Nu på kvällen så skulle vi äta tacos då spiller jag salsa över hela min vita piké, hur lyckat får det vara på en skala 1-10? 

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag ska skaffa Spotify premium det är en sak som är säkert! 

Ha en trevlig kväll och ta det lugnt ikväll! Jag ska bara ta det lugnt i morgon kanske det blir kväll med vänner.
Ha det!


Ebba, Henke och Jag på svenskan idag!

Musikscen!

Igår hade vi som sagt musikscen. Det var så roligt verkligen men så sorgligt ändå. 
Det var min tioende musikscen. Den allra högsta höjdpunkten var när Daniel våran lärare och våran Solärare sjöng 21 guns. Men så hade dem bytt ut texten till 19 guns. Jag tror det kom en liten tår när dem sjöng. Det kom upp så himla mkt minnen. 

Det vart så lyckat i alla fall och det verkar som att pubilken gillade det. 
Nu är det sommarkonserten kvar och Berlin-resa nästa vecka. Sedan är det inte mycket kvar i skolan. Så härligt men jag kommer sakna alla människor! 

Jag älskar er 9M! <3<3




Fullt ös medvetslös!

Idag har vi haft våran sista musikscen. Inget stall alltså. Men det var så roligt! Och 9M vi är grymma!
Det var så himla roligt och jag är super trött verkligen så nu ska jag sova och bloggar mera i morgon om dagens händelser och morgondagenshändelser. I morgon är det skola, veterinär, lite shopping och lektioner.
Nästa vecka åker jag till Berlin med klassen så då blir det lite uppehåll här på bloggen.

Zaragoza på Segersta!


Sommar!

Hej!
Vilken underbar dag det har varit idag. Skolan var väl lite tråkig. Men vädret gjorde allt så mycket bättre!
Så härligt verkligen.
Idag har min Gozan fått nya skor på Segersta och det gick toppen bra verkligen. Hon hade varit så duktig.
Vi har bestämt datum att vi hämtar hem henne den 22 tror jag att det var.
Nästa vecka åker jag till Berlin med min kära klass. 

Idag har jag ridit Rolle, Ewa-Lottas häst. Det är så roligt att rida andras hästar och se vad ens ridning kan göra. Hästarna blir ju ändå annorlunda när det är andra personer som rider. Jag skulle tränat på Kakan idag men hon är halt så det går inte. Men veterinären ska kolla på henne på fredag. 

Jag längtar verkligen så himla mycket tills min häst kommer hem. Nästa vecka är jag borta Måndag- Fredag. Kommer ha sådan abstinens så det finns inte. Jag är en riktig hästnörd. Men det är bra att vi har mycket att göra där nere!

I morgon är det Nationella Prov i matte. Så taggad verkligen. Eller inte. 


Suck

Blogg.se har haft problem hela helgen, så mina inlägg har inte publicerats. Var jätte duktig i går! Så frustrerande!

Shopping!






- Tib lädersåpa + en svamp 
- Hood tröja från Pikuer 
- Två burkar kyllera!

Lycka!

Hej hej i solen!
Ännu en dag med skinande sol och härliga fyrbenta stora djur.
För vill jag tacka Ebba som har gjort en sådan himla fin design till mig, hur ska jag kunna tacka dig? Jag måste komma på något bra! 

Min dag började vi 7.00 i morse. Ner till stallet och hämta träck från några hästar. Maskkontroll på högsta nivå!
Sedan vidare till Segersta och red på min fina häst. Det var så roligt verkligen! Jag längtar tills dem här två veckorn är äver och det kommer hinna hända mycket på dem här veckorna. Det ska bli så roligt att se framstegen. Får se om det kanske kommer en liten video på när jag rider. Man blir så inspererad och skärper sig när man rider med duktiga ryttare. Hämtade även träck från lilla Goz.

Sedan fortsatte det mot Jakan och la på lilla paketet på brevlådan. Sedan vidare till Stockholms Ridsport. Kommer inlägg om vad jag shoppade där. 

Sedan ner till stallet igen och jag mockade och gjorde mat och red ut på Kakan med söta Nina. Så roligt verkligen. Cookie var så lugn och vi kunde till och med galoppera utan att hon fick spunk och trava upp för den backen hon brukar typ skena uppför! Duktiga Kakan.
Det vart lite middag efter det. Tidig sådan idag och bara pastasallad.

Just nu sitter jag och stämmer min förbaskade gitarr som inte vill samarbeta med mig. Den stämmer om sig hela tiden så det låter ju hemskt. Malin ska komma hit och filma det sista på sitt projekt om mig. Hehe det har kännts lite konstigt. Att någon ska göra ett arbete om mig och att någon ska sitta och kolla på det här.
Men det är roligt att Malin gör det om mig!


Gozan har skaffat sig nya vänner!

Lycka!

Hej hej i solen!
Ännu en dag med skinande sol och härliga fyrbenta stora djur.
För vill jag tacka Ebba som har gjort en sådan himla fin design till mig, hur ska jag kunna tacka dig? Jag måste komma på något bra! 

Min dag började vi 7.00 i morse. Ner till stallet och hämta träck från några hästar. Maskkontroll på högsta nivå!
Sedan vidare till Segersta och red på min fina häst. Det var så roligt verkligen! Jag längtar tills dem här två veckorn är äver och det kommer hinna hända mycket på dem här veckorna. Det ska bli så roligt att se framstegen. Får se om det kanske kommer en liten video på när jag rider. Man blir så inspererad och skärper sig när man rider med duktiga ryttare. Hämtade även träck från lilla Goz.

Sedan fortsatte det mot Jakan och la på lilla paketet på brevlådan. Sedan vidare till Stockholms Ridsport. Kommer inlägg om vad jag shoppade där. 

Sedan ner till stallet igen och jag mockade och gjorde mat och red ut på Kakan med söta Nina. Så roligt verkligen. Cookie var så lugn och vi kunde till och med galoppera utan att hon fick spunk och trava upp för den backen hon brukar typ skena uppför! Duktiga Kakan.
Det vart lite middag efter det. Tidig sådan idag och bara pastasallad.

Just nu sitter jag och stämmer min förbaskade gitarr som inte vill samarbeta med mig. Den stämmer om sig hela tiden så det låter ju hemskt. Malin ska komma hit och filma det sista på sitt projekt om mig. Hehe det har kännts lite konstigt. Att någon ska göra ett arbete om mig och att någon ska sitta och kolla på det här.
Men det är roligt att Malin gör det om mig!


Gozan har skaffat sig nya vänner!



Ny bloggdesign!

Hej Jennys läsare, Ebba här. Jag har precis satt in Jennys nya design som jag har gjort. Jag hoppas ni gillar den! För att komma till kontakt så klickar ni på det lilla brevet i menyn, och om ni för musen över Jennys profilbild så får ni en liten överraskning ;) Om du inte ser designen eller om den ser konstig ut så uppdatera sidan några gånger.

Kolla gärna in min blogg HÄR :)


En charmig (eller inte) bild på mig och Jenny!





Pikeur





Den här jackan är bara sååå snygg!


I morgon!

I morgon ska jag träffa och rida min prinsessa! Sååå härligt!

Stövlar!

Mina träningsstövlar är ett par Cavallo i mörk brun. Jag älskar dem verkligen. Det är bara två problem. Dem har blivit förstora i vaden och jag får i hela hande i stövlen. Sedan har jag hoppat i dem så dem har vikt sig i knävveket..

Mina tävlingsstövlar är ett par svarta Königs. Jag gillar dem jätte mkt. Bågen är perfekt och dem är snygga och perfekta. Har dem på fin träning och tävling. 

Jag är lite sugen på ett par Königs till vardag men ett par ljuser. Så snyggt verkligen!


Cavallo 



Jag har dem här. Fast med högre båge och dragkedja fram.




Akon- Right Now


Helg!

Red lilla Kakan idag. Nu börjar hon slappna av mer i formen. Jobbat mycket lång och låg och jobbat på formen, tempoväxlingar och övergångar. 



Shopping!

Igår var jag med mamma och pappa på stadium och kollade på skor. Det blev nya spring skor från Nike och ett par privata skor från Björn Borg. Skulle haft ett par nya Converse (kärlek till dem) men dem fanns inte i min storlek 






Sen här om dagen när vi var och köpte Mustang foder på väsby fodershop. Var vi in på stockholms Ridsport och det råkade bara bli ett Mias schabrack med blå gul kant!!


Spex

Idag hade vi spex i skolan! Jag var som sagt Byggare Bob och det var några som såg vad jag var i alla fall.
Våran klass hade film tema!

Bilderna är från min vän Ebba. Kolla in hennes blogg http://ebbalovisafilippa.blogg.se  


Kommentar

Från Sara:


Vart är hon och varför? :)
- Hon är på Segersta hos Jeanna Högberg. Hon står där för lite utbildning. Framförallt för att jag behövde lite hjälp med henne. Hon har stått där i två veckor så jag saknar henne väldigt mycket!

What are words

Min vän Ida hade lagt upp den här låten på sin blogg. Me like! http://idzona.blogg.se


Mitt hjärta!

Lite info, mitt hjärta mår bra och hon trivs väldigt bra. Det går framåt men hon kommer vara kvar i två veckor till.



Diss!

Trense Stockholm platin

Grått lack går inte hem hos mig! Diss på det!

Schockemöhle

Alla vet att jag är shopping galen! Jag kan verkligen inte gå in i en hästbutik och inte komma ut med något. Det är omöjligt! 



Jag är galen i pikéer och rosa! Perfekt och såå fin!


Jag är i stort behov av nya transportskydd!

Jag vill ha en sådan här jacka fast i brun!

Kommentar

Från Lena:
-När kommer hon tillbaka? Det kan inte vara nyttigt eller roligt att sakna någon så mycket. Kram/Lena
Vi har sagt att hon ska stå kvar i två veckor till och sedan får vi se. Men jag ska ut och pussa och rida på henne. Kram Jenny

Inte bästa dagen!

Hej allihopa!
Det känns som den här dagen har varit piss. Jag har varit trött och ont i huvudet precis hela dagen. Jag hatar sådana här dagar! Tur att jag har underbara vänner.
Jag redovisade min komposition idag och det gick inte alls bra. Sedan sökte jag till solo på våran konsert och det gick väl lite bättre i alla fall.
Nu är alla kläder klara till spex och det kommer nog bli roligt. Lite senare ska jag och ner och göra lite hö påsar till Kakan om inte mitt huvud har sprängts innan dess.
Oj, jag kollar på klockan och ser att den redan är halv 6. Usch jag hatar tisdagar. Det ända possitiva brukar va att det är träning. Men det är det ju inte heller. Kakan har fått behandling och Goz är inte hemma.
Känner att det här inlägget blev lite deprimerande. Men va fan. Spela roll.
Jag saknar henne så att jag dör!!!!

Bruno Mars


ICA låten!

Haha bästa ;)

Spex

På torsdag har vi spexfoto. Vi har temat Filmtema. Jag tänkte på rödluvan, men det skulle bli svårt att veta vad man ska ha på sig. Så efter mina vänners tips så har jag kommit fram till Bygger Bob. Jag som är så fruktansvärt händig av mig! ;)
Men jag har kollat lite och pappa sa att det fanns grejer på Jula och så måste jag hitta en skjorta. Det får bli uggs på fötterna.