Tävling Lejondal!

Jag tycker det gick helt okej igår. Han var HUR fin som helst på framridningen. Asså han gjorde verkligen allt jag bad om. Dock belv han super spänd ute på banan. Det var tråkigt. För det Hade faktiskt gått. Dock fick jag inte speciellt betalt för det jag gjorde. Han gick tusen gånger bättre idag en vad han gjorde hemma. Och jag red på betydligt minder procent igår än hemma. Jag vart skit sur verkligen!!!!

Aja nya tag nästa helg..

Ska på massage i kväll. Skönt!!

Tisdags träning!

I tisdags tränade jag för Anna på Ruben eftersom jag ska tävla på lördag. Han var verkligen super fin. Vi jobbade mycket lösgörande i början eftersom jag red på träns. Serpentiner, volter få koll på ytter bogen. Sen övergångar mellen ökadgalopp och arbetsgalopp. Sen red jag igenom programmet och det gick bra förutom att jag var super okoncentrerad. Jag vart så trött verkligen. Jobbig dag osv. Sen efter övade vi massa halter eftersom jag gjorde massa missar i halterna. Jag fattar inte varför jag börjat ta för mykcket i iner tygen. Har aldrig gjort det förut! Jag blir så jävla arg på mig själv också när jag gör fel eftersom jag vet vad jag ska göra.
Men sen vart han jätte fin och avslappnad.

Lördag är det lejondal har startnummer 37.

Söndag 6/6 Upplands-bro Startnummer 4.

Har även anmält mig till Håbo 18/6.

Kram

Musikscen!

Idag hade vi musikscen med klassen i Jakobsberg kyrkan. Det gick verkligen bra. En av dom bästa om jag får säga det själv. Jag tror vi har fått in en del pengar också. Klart det var lite små missar här och där men det är sånt som får hända! Alla var verkligen duktiga. Nu är det sommarkonsert på tisdag med alla musikklasser i jakobsbergskolans aula.
Asså jag går verkligen i en sån skön klass.

8M ni är bäst!

No internet!

Hej hej!

Mitt internet på min dator har inte funkat, sitter vid pappas nu. Får se hur mycket jag hinner och kan blogga den här veckan.
Red Ruben idag och han var Såååå fin verkligen. Red igenom programmet och red utan graman. Det gick så bra verkligen. Han var helt avslappnad och kollade bara att allt funka. Det går typ inte att rida när det är så jäkla mycket mygg ute!
Ska träna i morgon för Anna eftersom det är tävling på lördag!
Mamma red lektion för mig på Kakan och det gick toppen bra. Hon börjar få mer och mer förtroende för henne! det är kul.

Imorgon ska jag nog åka till Guro och handla gummisnoddar och kraft. Samt hämta priser :P

Vi hörs kanske i morgon. Kram

Shopping!

Hej allihop!

Idag tog jag lite sovmorgon! Skönt. Hade inget utsläpp eller något sånt. Vaknade vid halv tio och då åkte jag till stallet och mockade. Fixade även påsar och vatten. Sen åkte jag med pappa till Guro. Det var ju Kungskalaset i kungsängen så det var massa rea. Jag shoppade två Amicell schabrack, en sadelgjord, flugtäcke till Kakan och så shoppade pappa ett par ridbyxor. Vi var även och hämtade masmedlet till Kakan.
Jag red Ruben lite lätt på dressyrbanan och han var såååå fin verkligen! Red igenom LB:2.
Kakan fick massage idag och det tyckte hon var skönt.
Imorgon ska vi grilla med stallet:)

Jag fick ett litet roligt samtal av en inte så nykter Sophia nu på kvällen ;P Haha.

 Pappa i sina snygga ridbyxor och mina gammla shaps!

Jenny

Veterinär!

Idag var Anna Hedqvist från mälarkliniken nere på stäket. Båda mina hästar skulle raspas tänder och Ruben skulle besiktigas. Allt gick toppen bra.
Kakan, hade lite vast och jätte dåliga fram tänder i den långa raden av tänder eller vad man ska säga. Men annars var det lugnt.
Ruben skulle också raspas men det behövdes inte han var super fin. Besiktningen gick super och han var UA på allt. Det var kul och Anna tyckte han förändrats stort sedan sist hon såg honom. Det var kul!
Bara possesivt om pållarna det tackar man för!
Imorgon ska Kakan få massage och jag ska åka och kolla lite på Guro. Jag vill att listorna för Lejondal ska komma upp!

Lägger upp en bild på Kakan sen.

Muy contento!

Hejsan!

Jag blir galen snart om inte min huvudvärk släpper även om det är bättre. Idag har dagen rullat på. Jag har brännt mig super mycket på axlarna.
Vi fick sluta tidigar idag eftersom vi hade matteprov. Vi skrev det på Non istället och jag fick alla rätt :)
Efter att jag slutat så åkte jag med mamma och fikade en snabbis och sen hem och chillade en stund. Sen stallet.
Asså jag är verkligen så trött. Jag fattar inte hur jag orkar sitta här igentligen..

Det har inte hänt så mycket annat förutom att jag kännt mig super tråkig idag. Jag mådde inte så bra ett tag idag..
I natt kanske det kommer en liten fölis!

Jenny

Alvedon hjälper inte..

Hola!

Idag hade vi ju bara en lektion och det var musik i kyrkan. Det var rätt najs.
Jag har världens huvudvärk och alvedonen hjälper inte mycket.
Anna red idag och vi gjorde nya frekvenser. Ruben var duktig. Sen red jag Kakan lite. Joggade bara lång och låg. Hon var lydig och duktig. Kunde inte rida så länge för myggen åt upp oss.
Jag orkar inte skriva så mycket idag. Gör det i morgon i stället.
Hoppas ni haft en bra dag.

Adios Jenny


Börjar 12.25

Som sagt har bara en lektion idag och det är musik i kyrkan. Najs!
Ska gå ut med hunden sen dra mig till bussen som går 11.34. Aa vad jag älskar sånna här dagar.
Bortsett från allt bra. Har jag huvudvärk som vanligt..

Cya!

Klassen


Dressyrträning

Åå vad bra det gick idag :) Ruben var så fin verkligen. Jag har bestämmt mig att jag ska starta honom på lejondal och upplands-bro. Då jävlar!

Men vi jobbade mycket lösgörande i början skänkelvikning, öppna på kvartslinjen. Sen red vi förvänd galopp på serpentiner. Han var så duktig verkligen och jag fick massor med beröm:)
Har saknat Anna. Hon var ju i Kina förra veckan. Så då vart det ingen träning.
Imorgon ska Anna rida lite :)

Stadsvandring

Halloj!

Rätt så rolig dag i det stora hela faktiskt. Vi var på stadsvandring med klassen alltså ingen skola. Vi började vid södermamlstorg och sluta i vitabergsparken. Vi gick runt och gjorde massa frågor sen när vi var klara med dem käkade vi lunch och köpte glass. Sen forsatte vi ner mot Götgatan och tillbaka på södermalmstorg. Vi skämde ut oss lite när vi skulle sjunga och sen när vi promenarade lite fick jag syn på Cimon från Paradise Hotel ;) Det var en najs dag med bra väder. Har världens snyggaste bränna av linnet jag hade på mig. NOT!
I morgon har jag en lektion på eftermiddagen vi börjar 12.25 eller då ska vi samlas och be ge oss till Jakan kyrkan. Bilder från dagen kommer upp på facebook och någon här kanske.

Kram kram

ZZZzzzz

Hola!

Shit var varmt det varit idag.. Nej nu ska man inte klaga. Imorse var det en fågel på besök inne i vårat hus. Sen flög den ut efter ett tag.

Idag fick jag rida Kakan lite för mamma var super trött. Det stod lite hinder framme och vi hoppade lite. Även om man är dressyrhäst måste man få hitta på något annat. Hon var duktig. Tror inte hon hoppat på länge. Vart trött ganska fort.

Ruben red jag lite på dressyrbanan, ska träna i morgon. Sen ska Anna rida på onsdag då det blir nya filmer.
Det ska bli kul att träna i morgon. Får se om jag får godkänt under tiden hon varit borta. Jag red och Maja tömkörde Messina. Varje gång Messina sprang lite bakom honom trodde han att han skulle busa.

Ibland undra man om folk kan tänka normalt. Hur ofta kan man släppa ut en häst med dubbla täcken när det är hur fint som helst ute. Suck det står till och med på han täckestavla att han ska vara utan täcke när det är varmt.

Imorgon är det stadsvandring med klassen som gäller. GodNatt världen.

Jenny

Panik?

Det är typ en månad kvar till skolavslutningen och jag har inte en blekaste om vad jag ska ha på mig. Måste shoppa nån dag. Nån som hänger på?

Kramen :)

Tips?

Vad säger ni? Blir detta veckans tips?
Jag använder denna till mina hästars hovar. Ruben har små hovsprickor på bakhovarna och jag tycker att det hjälper lite. Ger även Biotin till båda.


Sovmorgon.

Hej hej!

Idag vart det lite sovmorgon. Jag vaknade vid tio.
Efter att jag fixade mig så skjusta pappa mig till stallet.
Jag mockade och så till båda hästarna. Sen red jag på Ruben på dressyrbanan. Jag jobbade mycket övegångar som vanligt. Han har fått för sig att man ska gå hem så fort man är uppe på dressyrbanan som vi travde mycket bara på en volt. Jag joggade bara lite lugnt. Han var duktig. Sen red pappa lite. Vi red ut i skogen. Jag red på Kakan. Vi red i polohagen. Och sen en sväng i skogen. Jag galoppera lite på kakan och pappa trava lite. Sen runt polobanan fick Ruben för sig att han skulle galoppera, tur att han lyssnar på min röst.

Det är det som hände i stallet idag.

Ha det bra.

Jenny

Lång dag.

Hej hej!

Idag har det varit en lång dag. Jag hade först utsläppet i Lillstallet och mamma i Bullerbyn. Det gick fort men det var så jäkla varmt bara. När alla hästar var ute började jag mocka åt Ruben och fixa påsar och vatten och sånt. Sen forsatte jag med samma saker hos Kakan och Junior. För er som inte vet är Junior Agges häst. Agge är stallchef i Bullerbyn och vän till mamma. Jag red Junior först han har inte gått på super länge så vi tog det lite lugnt. Sen lunchade jag bullerbyn och åt själv. Efter lunch red jag Kakan på hoppbanan. Mycket över gångar och lite öppna och sluta. Mkt lösgörande. Hon fick beta lite efter passet. När jag väl ridit två var det bara en kvar. Mitt hjärta. Jag red honom på dressyrbanan och det gick bra faktsikt. Han fick jobba ordentligt. Men han tyckte nog det var kul. Jobbade mycket övergångar på honom också så han blir lite kvikare. Han kändes verkligen super fresch idag och han gick verkligen framåt. Han får sådan jäkla shwung som man pratar om. En riktigt häftig känsla. Alla pållar fick duscha efter passen eftersom dem vart super varma och svettiga. Kakan och Ruben fick beta lite idag också. Snart är det dags att börja beta lite på gräshagarna!

Nu är jag helt slut och har brännt mig på armarna. Vi satt ute och åt middag för första gången i år. Ska snart gå och lägga mig.

Kram Jenny

 Förra sommaren efter tömkörning.

Länge sen..

Hej hej!

Ojoj nu var det väldigt länge sedan jag bloggade. Jag har haft fullt upp och inte orkat att lägga ner tid eller energi på det. Men nu ska jag blogga lite då och då.

Mycket har hänt den senaste tiden. Ett frågetecken för många är nog varför jag bestämmt mig att sälja min strösta ögonsten Ruben. Det är för att jag inte kommer längre på honom. Och jag har så höga mål och dem målen kommer jag inte nå med den här hästen. Nu hoppas jag dock att ingen vill ha honom och att vi kan ha kvar honom. Dels för att jag inte säljer honom till vem som helst. Dock kommer det bli tre hästar i höst i sådana fall :) men det får jag leva med. Jag vill ha kvar mitt hjärta. Även om jag vill ha en till som jag kan tävla på högre.
Om du skulle undra något mer om det här, 0706154041. Om du är feg och vågar inte fråga mig själv spring inte till någon annan och fråga då ;)

Annars tänker jag inte och skriva allt som hänt. Hoppas bara att ni mår bra alla :)