Shopping- Dag 1

Igår hade jag ett allvarligt samtal med mig själv och bestämde mig för att inte shoppa för shoppandes skull. Bara det jag behöver. 

Idag köpte jag en Fleece väst, faktsikt inget speciellt märke men den var fantastisk sköna att rida i med nu och dessutom bara med en polotröja under. 
Jag köpte även Myoplats. Ta 2 betala för 1. Perfekt! Stockholm ridsport! 
 

Stockholm Horse show! Dag 1

Sista helgen i november är alltid en av mina favorit helger på året! Man får välkommna vintern på ett bra sätt med det bästa jag vet. Hästar och framförallt dressyr! 

Dagens agenda var Lövsta Future Challange, final för 5 och 6 åringar samt clinic med Patrik Kittel. 
Lövsta Future Challange var nytt för i år och det var roligt att se finalen när man följt en del ekipage under deras gång. Tycker framförallt det var roligt att se Clara Espinosa vinna klassen unga hästar. Hon har kämpat mycket med den hästen! 
Alltid lika roligt att se Sofie Lexner och jag är alltid lika imponerade över hur duktig hon är och framförallt tycker jag Briljant är en fin häst som skötte sig utmärkt i finlen! 

Som avslut var det Clinic med Patrik Kittel. Man får säga vad man vill om Patrik men man kan inte ta ifrån honom att han är så duktig! Jag tycker att den ridining han visar är bra och framförallt är han glad, ödmjuk och trevlig! Jag gillade tråden i clinicen som höll bra mått. Han visade bra hur en spänd häst ska jobbas för att slappna av. Det bästa som jag tyckte att han sa var att man kan alltid lära sig något av alla och du väljer själv ditt eget sätt och vad som passar dig själv och din häst. "Mitt system är ett snott-system". Det tycker jag vara relativt bra sagt. Plocka till dig det du tycker är bra och kan tro funka. Jag gillade clinicen i sig och fick väldigt mycket inspration sedan när jag åkte hem och red! Fantastiskt! 

Med mig som sällskap hade jag Sandra som i övrigt åker till Argentina på torsdag. Det känns i och för sig sådär. 
Avslutade denna underbara dag på Alexandra med en liten middag i vänners sällskap. 

I morgon är det dressyr på står på agendan igen och återigen en tidig morgon i stallet. Jag har åtminstonde sålt bort ett av mina utsläpp! 




 



Jag är tillbaka!

Hejsan! 
 
Det är jätte länge sedan jag bloggade. Jag hade en liten mörk period efter att Calle kom hem från Ulltuna. Jag tyckte allt var väldigt jobbigt från olika håll osv. Då kände jag att inte bloggen var det första som jag la ner tid på. 
Men nu är jag tillbaka och ska försöka börja blogga igen! 
 
Ja vi kan väl börja berätta om Calle. Han mår väldigt mycket bättre. Vi kämpar med att komma tillbaka och bygga muskler. Massor med hö ges och han tuggar på! Det har blivit väldigt mycket bättre! 
Gozan har gått för Martin en del och jag kan inte beskriva med ord bur pusselbitar faller på plats. Hon går ärligt fram för skänkeln och tittar inte alls lika mycket även om det är en lång väg kvar. Jag har verkligen kommit in i min träningsbubbla inför nästa säsong. 
Självklart mår Kakan och Ruben underbart bra! 

I helgen är det Globen och där med första advent. Jag kommer gå fredag, lördag och söndag. Dressyren alla dagarna och sedan avslutningen på söndagen. Med det så kallade Alzada-gänget! ;-) 
Jag kommer försöka blogga under hela globen vistelsen och även skriva om vad jag tycker om att mässan ligger på Söder Stadion. 

Jag kan även meddela att vi har beslutat om en ny hund. Indra flyttar hem till oss vid jul. Just nu är hon bara 4 veckor gamal. Indra är en blandras med pappa som 25% cihuaua och 25% dvärg spets och mamman Jackrussel. Så det kommer nog bli en gullig liten vovve. Jag är självklart fantastisk glad över att få hem en liten kompis och en spring-kompis igen. 

Nu måste jag återgå till plugget igen! 
Sov gott! 

 
Broddning av Calle idag! 


Snart helg!

God morgon!

Inte sovit någonting i natt nästan. Läser en bok som jag inte kan sluta läsa och sen ligger jag och reflekterar över den typ. Den väcker massa begravda minnen.

Idag har jag fått på mig ett par chinos. Helt sjukt. Jag hatar chinos. Speciellt nu när det är kallt och när det legat ihop skrynklade i garderoben.

Kväll ska jag träna 30 min för Martin iaf. Hoppas på att det går bra. Blir mycket skritt antaligen. Det blir nog bra :-)

Have a good day!


Calle

Calle mår bättre. Nu är han upp i 9kg i morgon. Det blir bättre och bättre även om han är smal som bara den. Det kommer ta ett tag innan han är uppe i form igen.
I helgen får vi börja invänja på kraftfoder igen. Pluttis!


Skit

Mitt deppmode fortsätter. Igår red jag lite i alla fall. Och knät känns faktisky bättre. Jag förstår inte vart mitt positiva jag har tagit vägen. Det är liksom långt borta och jag får inte tag på det.

Det är inte så jäkla lätt att få tag på det heller. När man försöker och försöker men får bara en jäkla massa skit tillbaka. Gosch! Jag vill göra en förändring en jäkla stor förändring. Längtar tills jag fyller 18.

Här nere ser ni en bild på mitt stakars knä.

Hoppas ni haft en bra dag.


Nov. 07, 2012

Mitt depp-mode är något bättre.

Calle är hemma och det är så skönt. Han är uppe i 7kg Hö ut tussat på hela dagen. Han är pigg och igår skrittade vi för första gången. Idag kanske vi skrittar en sväng ute.

Gozan fastnade i en gren i skogen i lördags fick panik och bockade av mig. Så jag går som ett mongo. Igår red Sandra markarbete på Gozan. Åå jag vill rida och träna. Inte ha ett knä som är svullet ggr 3. Jag orkar inte.

Kan man få begära ett nytt lov med lite bättre tur?


Skit vecka.

Livet är så sjukt underbart just nu! Helst av allt skulle jag bara gå in i skogen och aldrig mer komma tillbaka. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte mer. Jag gör det inte. Jag är en kämpe men nu räcker det.

Igår var jag så glad. Fick besked att Calle får komma hem i morgon eftermiddag. Jag tränade på Gozan för Martin och det gick riktigt bra.
Allt var så underbart. Jag kände verkligen hur allt vänder.

Sen idag så fastnar Gozan i en gren i skogen och blir jätte rädd och bockar så jag ramlar av. Nu har lårkaka och mitt knä är svullet gånger tre. Så jag haltar mig fram. Hon fick panik det skulle vilken häst som helst få.

Men jag har så ont. Nu kan jag ju inte ens rida.

Jag orkar inte.


Kolik :-(

Halloj!

Mitt höstlov har inte riktigt blivit som planerat. Jag har dragit på mig värsta förkylningen. Och i tisdags så upptäckte jag kolik på min fina Calle. Vet Gonza var redan på plats på stäket. Och hjälpte oss. Tyvärr så släppte det inte och vid sju- tiden på kvällen åkte vi in med honom till ulltuna. Han står fortfarande kvar och mår bättre. Men koliken är inte riktigt hävd ännu. Men de hoppas på det idag.

Jag är så sjukt orolig. Igår när jag pratade med vet kändes det lite bättre.
Förhoppningsvis om allt går som det ska får han komma hem i helgen.
Min prins <3