Gozan <3

Då har ännu en dag gått. Idag är det tisdag. 

Dagen började vid halv nio och jag kände mig verkligen helt borta i morse. Sover så hårt på nätterna. Men jag är väldigt duktig som går och lägger mig i tid.

Idag har vi paddlat i skolan. Det var rätt kul och inte så svårt. Men jag hade liksom inte värdens ork att tag i. Hehe. 

Nu är jag helt slut efter den efterlängtade träning. Shit vad fin hon var idag. Helt underbart. Nu är vi taggade. Jag hade sådant jäkla adrenalin när jag red fram så jag var tvungen att skritta lite för att lugna ner mig. Annars undrar gozan vad jag håller på med. Aa shit vad roligt det var. 

Nej nu måste jag sova. 

Puss och Kram 


Dagen är över

Halloj!

Nu har ännu en dag gått. Efter denna dag känns allt mycket bättre. Skolan kännst posetiv igen. Det känns skönt! 
Nu har jag fixat ett riktigt block också. Eftersom vi slutade 13.00 så hann jag fixa lite grejer. 

Jag har insett hur mycket jag älskar att ha mycket att göra och ta eget ansvar. Me like!
Gozan var helt undebar att rida på idag. Fantastiskt! Vilken känsla. I morgon är det träning. Tjohoo. 

Nu är jag trött. Duschen ropar. 

Kram Jenny 





Håltimme

Jaha nu har jag håltimme till 13.30. Roligt. Vi försökte börja 12.00 men det funkade för alla började inte samtidigt idag. Nu har vi tydligen startat en blogg i stallet som heter team Bullerbyn det kommer mer info om det. Goda nyheter juridiken börjar nu!! Då kommer jag sluta efter det här. Vi hörs sen.

10 timmar

God morgon! Jag har sovit 10 timmar det är helt sjukt. Snart måste jag pallra mig upp och fixa massa saker eftersom jag somnade ifrån allt igår. Hehe. Sen är det skola som gäller. Jag börjar tio så det är rätt chill. Idag är planen att rida Gozan och mamma rida cookie. Uhhh jag är så sjukt otaggad på skolan. Jag som var så posetiv förra veckan. Det kommer väl tillbaka. Ha en bra dag Jenny

Ännu en dag!

Hejsan! 

Idag började dagen 5.30 då var jag klar vaken! Skulle ändå gå upp 6.00 så jag cyklade till stallet. När jag cyklade under motorvägen så möter jag brandlukt och brandbilar då är det en stor vila som brunnit ner nere vid vattnet. Läskigt :S 

Jag släppte ut mina prinsessor och så fixad jag allt i stallet. Sedan red jag Kakan. Det åskade och jag var nog mer rädd för den än Kakan. Hon kändes så fin verkligen. Hon är så brunstig just nu så man måste vara bra vän med henne. Jag skulle hjälpt till som groom idag också men pga dåligt väder så kunde dem inte spela. Så det vart bara asado.. Så underbart gott! Mmmm... 
Efter att kollat lite polo osv så rörde jag mig tillbaka till stäket. Rida Gozan hade jag inte hunnit. Hennes ben är jätte fint och nu är vi back on track again. Det blir antaligen träning på tisdag. Ååå vad jag har lägntat. Det var så sjukt länge sedan vi tränade. 

I morgon är det skola igen och just nu är jag inte ett dugg taggad verkligen. Jag har två lektioner och mest av allt vill jag bara vara i stallet just nu. Men men. Jag ska kolla igenom spanskan som vi har tills i morgon. Det är väldigt enkelt så jag har inte lagt ner så mkt energi på det.

Hoppas ni har haft en bra dag. 

GodNatt 

<3<3



Underbart

Hejsan i fina vädret!

Vilket underbart väder det har varit idag. Det ska tyvärr inte hålla i sig enligt min kära mor. Efter en hel dag ute så har jag fått Bh/linne bränna.. Så snyggt verkligen! 

Idag har min dag beståt av dressyrhästar och polohästar. Vilken kombo?
Det började med utsläpp av alla 9 hästar, mocka boxar fixa mat allt sådant. Sedan red jag Gozan en stund. Jag kan verkligen inte fortsätta rida med bandaget nu. Hon blir tokig. Eller verkligen störd av det! Men hon var duktig och hon trodde att hon skulle tävla då det var handikappstävling hemma på gården. Det är bra träning! 

Sedan efter lite pyssel och fika bar det av till uddnäs där jag först skulle agera flagger men så vart det inte. Dem hade redan fixat det så då fick jag hjälpa Sandra och Amanda och grooma. Det är riktigt kul faktiskt. Jag älskar att hjälpa och när det är högt tempo. Det spelar ingen roll om det är polo, dressyrtävling eller hopptävling. Men det är så stor skillnad på grommandet det är klart! Polon är en helt annan känsla. Man blir så glad och är med hela tiden det är underbart. Galna och härliga människor!

Ikväll är det kräfor här hemma och jag ser verkligen inte fram i mot det. Jag är inte så förtjust i det. Räkor går dock hem. Jag försökte smita undan i år också. Men i år fick jag inte.. Hmm min kväll kommer bli så tråkig. HJÄLP mig någon ;) 

Vi får se vad morgondagen ger! 

Kram Jenny 



Ni trodde kanske inte att jag skulle lägga upp en sådan här bild.. Dressyrtanten Jenny! Men jag tror jag har blivit lite mer avslappnad. Iaf när det gäller andras hästar.. Hehe ;)

Helg!

Då var det helg. Jag kände inte direkt att jag längtade super mkt till helg denna vecka men det är väl andra bullar nästa vecka. Då börjar väl skolan ännu mer på allvar. Men av någon konstig anledning är det faktiskt lite kul med skolan. Jag känner att programmet är helt rätt för mig. 

Men nu är det helg och jag ska inte tänka på skolan.
Ha det toppen i helgen!



Matte! Cornelia och Emma! 



Amanda och Sandra  <3 


Världens sötaste Gozan sover siesta <3

Fredag!!

God morgon! Hoppas ni haft en bra morgon. Just nu väntar jag på att min andra lektion ska börja. Idag slutar vi relativ tidigt i alla fall! Hur ser eran dag ut idag då? Kram Jenny

Mycket som har hänt!

Hej!

Oj, jag har inte bloggat på 3 veckor. Det har hänt massor sedan dess! 
Gozan har gjort illa sig så vi har varit inne och sytt. Nu är stygnen borta och vi är på g snart. 
Alla hästar är hemma i stallet och jag jobbade klart på lövsta och dem vill att jag ska jobba extra där när jag kan. På helger och lov när jag inte tävlar och skolan inte krockar. Så underbart! 

Vad har hänt mer? Det har varit den årliga poloturneringen och det var så underbart roligt! Bra dag innan sjävla turnering med trevlig kväll och sedan härlig turnerings dag med underbara rysningar över kroppen när man såg Carro spela. Sedan polofest på kvällen det var sååå roligt verkligen. Jag är så glad över att jag fått komma med alla trevliga polomänniskor. Jag var väldigt trött dagen eftersom det var skola dagen efter men så värt det verkligen. 

Och det viktigaste bara är ju att skolan har börjat. Jag känner att jag trivs med det val jag gjort med program och skolan känns bra. Klassen är trevlig och alla är snälla. Det kommer nog bli 3 bar år. 

I morgon är det helg och sommaren är nu slut. Usch det känns så oerhört tråkigt. Den har varit underbar men jag har hunnit med hälften och jag vill bara att allt ska fortsätta i nuet. Men livet går vidare. 

Idag har Gozan i alla fall travat för första gången på 15 dagar hon höll sig på mattan. 
Nu gör vi en ny start här på bloggen. Så hoppas vi på en bra höst här fram över. 



Gozan på besök i foderkammaren! Tok häst!