Packlista till Gozan!

Såhär ser Gozans packlista ut till Lejondal!

  • Träns
  • Sadel
  • 2 Schabrack
  • Benskydd
  • Skötvätska- Borstar, flugspray, glansspray, hovolja osv
  • Foder- Hö, Kraft
  • Regntäcke/ Flugtäcke
  • Pass

Equipage!

Jag vet inte hur länge jag har premunerat på denna tidning, men jag bara älskar den!
Och nu dimpade den ner i brevlådan idag. 
Det gjorde min kväll!


Shopping!

Det vart en blus, hårnålar och en snodd!




- Jag ska köpa två till nålar och så ångrar jag att jag inte köpte en annan tävlingsblus som fanns från Pikuer!

Solig dag!

Hej i fina vädret! 

Det kom till slut och det är ju helt underbart<3 Men det är så varmt för hästarna. 
Jag har hunnit med rätt mycket idag känns det som. Jag red och fixade allt på morgonen/Fm.. Red markarbete på min duktiga häst. Själv alltså. Skulle ridit för Stina men det var för få anmälda. Hon tycker det är så himla roligt verkligen. Sedan fick hon gå lite på gräset. Dock tröttnar hon efter ett tag eller så tänker hon på figuren ;-) 

Jag följde sedan med mamma på fotvård, eftersom vi skulle åka till Guro efter det. Jag höll på att somna verkligen. 
Vi kom i alla fall till Guro och jag shoppade lite, hehe ;-) Shopping galen som jag är. Vi åkte sedan till stallet där vi skulle visa Ewa-Lotta lite saker och jag fick träffa hennes underbara hund. Eller en av dem. Hon har fem. 
Men jag ska vara hundvakt till den lilla på torsdag. Då kommer det bild på henne. Lilla voffsingen! 

Nu har jag precis varit och firat min brorsdotter på hennes 5 års dag. Shit vad tiden går fort. Alla har blivit så stora!

Hoppas ni haft en toppen dag! I morgon åker mamma till Turiket jag och Anna ska skjutsa henne och sedan är jag solo i en vecka, mohahaha ;-) Nej då pappa är ändå hemma. Sen åker vi ner. 

Kram Kram!

Shopping!

Det vart ett par skor, en blus, en kjol som jag tänkt att ha i midjan, en bh och tofsar :)





Inga hit bilder direkt, men dem funkar. Nu ska jag sova! 

God Natt!

Shopping och sten plockning!

Hallu bloggen! 

Just landat hemma och nu ska jag inte röra på mig mycket mer idag. Dagen är varit bra och jag har fått mycket gjort. 

Dagen började vid sju typ och hela familjen åkte till stallet. Vi tog ut lite hästar och sedan fixade jag stallet medans mamma och pappa gjorde en gång i gräshagen. Sedan joggade jag Gozan lite på utebanan och skrittade ut med Camilla på en underbar tur i skogen. Gozan skötte sig bra. Det bar sedan av efter en dusch hemma till Stinsen. 

Jag var stor behov av nya skor och självklart vart det lite saker till det. Det kommer bilder och vad jag shoppade i ett annat inlägg. Efter shoppingen och en lunch med päronen var det sten plockning på stora ute ridbanan. Så det vart lite plockning och grillade hamburgare efter det. Gozan fick gå lite på gärs i dag också. Hon tyckte det var mysigt men hon var väldigt trött efter det. Nu stod hon och sov när jag och mamma kvällsfodrade alldeles nyss. 
Jag har även hunnit sprungit en runda, det var skönt!

Jag är stor behov av att packa eller åtminsonde kolla vad jag ska ha med mig. Jag åker om en vecka och jag vill verkligen inte vara ute i sista sekund med det. Då glömmer man alltid något. Jag är duktig och skriver packlistor till både mig och hästen.

I morgon är det en ny dag med nya äventyr! 

Ha det bra!



Gozan på gräset!

Divan och Hignez på betet där Kakan går!



När ska vi föla?


Mamma och världens finaste Kakan!

Lugn och trevlig dag!

Hej gott folk!
Idag tog jag mig en cykeltur till stallet, lyckat igår skulle jag låsa min cyker. (Jag låser ALDRIG min cykel). Då gick i alla fall min cykelnyckel av så nu kan alla sno min cykel om man vill ha en cykel med cp växlar och låter lite härligt i bland. Men min lilla cykel är fin! 

Idag fick Gozan en välförtjänt vila med skrittmaskin, bad och gräshage. Mitt lilla hjärta.
Hängde en stund med Sandra och sedan cyklade jag hem innan det började regna för mycket och åska. Jag var som en dränkt katt när jag kom hem usch.
Om jag hade orkat så var min plan att jag skulle springa idag men det får bli i morgon för jag orkar verkligen inte nu. Oj vilket intressant inlägg det här vart. 

Nu ska jag kanske träffa världens bästa Emma!
Kram Jenny





Min tårta som jag gjorde igår ;)

Midsommar!

Glad Midsommar alla läsare och vänner!  Jag önskar er en riktigt bra sommar och ni får räkna med att jag inte kommer uppdatera så super bra. Men jag ska göra mitt bästa! 




:)

Hejsvejs!
Sovmorgon idag.. Det känns som jag inte gör något annat än sover just nu. Men jag är trött!! Jag måste ju ta igen alla timmar man har pluggat på nätterna nu ;) 
Jag har bråkat med datorer och massa skit idag. Men så fick jag träffa min underbara prinsessa. 

Hon var så sjukt fin idag också. Jag är glad:)
Jag känner att jag inte har något att skriva om.
Nu ska jag äta.
Adios.


:)

Hejsvejs!
Sovmorgon idag.. Det känns som jag inte gör något annat än sover just nu. Men jag är trött!! Jag måste ju ta igen alla timmar man har pluggat på nätterna nu ;) 
Jag har bråkat med datorer och massa skit idag. Men så fick jag träffa min underbara prinsessa. 

Hon var så sjukt fin idag också. Jag är glad:)
Jag känner att jag inte har något att skriva om.
Nu ska jag äta.
Adios.


Trött tjej!

Åå, nu är jag en lycklig tjej! Min häst sprang så fint idag.. Med? När kommer bakslaget? Nej men åå vad roligt det är att träna nu. Tjohoo för det här! Snart ska jag lämna henne en hel vecka. Men hon ska få vara hos bästa Anna. 
Jag har ridit på Kakan idag och också. Galopperat för första gången. Åå vad roligt hon tyckte att det var. Finaste Cookie!

Idag har jag varit helt off från omvärlden. Jag har målat och sovit. Målade boxen på fm och sedan åt jag mat. Jag är förövrigt typ hungrig hela tiden.. Sedan var jag så sjukt trött så jag åkte hem och sov några timmar. Det var skönt och sedan var det träning. Mycket trevligt!
I morgon hoppas vi på inget regn även om jag inte tror att fallet är så.. Men man kan alltid hoppas.
Puss och kram och god natt! 



Världens finaste hund<3

Update!

Hej hej!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Oj när skrev jag sist? 
En liten update från helgen som var. 

Fredag: Heldag i stallet, träning på eftermiddagen som gick toppen bra. Nu höjs ribban! Tjejmiddag hos Ebba som slutade med lite trevligt folk. 

Lördag: Morgonfodring och fix i stallet sedan tävling hela dagen. Mycket nice! Sedan får jag mess om att vi ska hem till Linnea. Så det vart en trevlig kväll där. Dock har jag ont i mitt finger just nu som klämde sig.. Men det var mycket trevligt.

Söndag: Gått och lagt sig sent och gick upp tidigt eller pappa drog upp mig för att vi skulle renovera stallet. Vi skulle ta bort en box så det blev två stora boxar. Så jag släpade mig upp med ett trött huvud. Sedan så Tvättade jag boxar och fixade hela dagen. Roligt liv man har. Men det är det värt! Jag red på kvällen och jag var super duper trött.

Måndag: Forsatt städa boxar och Kakans box är målad och i morgon ska jag mål Gozans. Gozan fick galoppera massor på utebanan ojoj vad loss hon blev. Nu är jag helt död och sängen ropar. Det blir nog tidigt i kväll i säng. ZZzzz. I morgon är det träning tjohoo. 

Jag har ingen koll på dagarna nu när det är sommarlov. Det ända jag kom på idag är att 1 juli så får jag reda på vilket gymnasie jag kommer in på.

Kram Jenny 


Lunch paus!

Hej i regnet!

Nu är jag hemma för lite lunch, varit full rulle hela morgonen. Suttit på finaste Kakan och det kändes bra. Tagit in och ut hästar. Mockat aa allt sånt där. Nu är jag hemma och tar det lugnt en stund sedan ska jag träna för Anna i eftermiddag på Gozan. Det ska bli väldans roligt och se hur hon känns efter behandligen i onsdags. 

I kväll ska jag till Ebba. Nice nice! 

Det finns inte mycket man kan göra när det regnar!

Vi hörs. 




Sovmorgon

Halloj alla vänner!

Denna dag har varit rätt lugn. I går var jag med 9M och åt middag och sjöng kareoke hela kvällen. Det var mycket trevligt. Det var som en riktig avslutning. Men i morgon ska vi redan träffas några stycken. 

Idag sov jag till halv tolv faktikst. Men i morgon är det bara att upp och hoppa igen. Igår fick Gozan behandling av Charlotta och jag fick så mycket beröm över att min häst var så fin.. Hon har kännts lite stel och spänd så det kändes skönt att man kan rida på som vanligt. I tisdags var hon helt underbar!
Jag har äntligen hämtat Gozans pass som jag glömde kvar på Segersta när hon stod där. Sedan var jag förbi Aspvik en sväng och träffade Anna det var mycket trevligt och hennes hästar har blivit så fina!

Idag fick Gozan bara skrittjobbas. Lösgörande. Först vart det en sväng i skogen. Med mycket tittande på polohästarna och allt var allmänt läskigt. Sedan så skrittade jag på hoppbanan bara lång och låg. 
I morgon ska jag rida lite på Kakan det ska bli roligt. Min kära vän Sandra har bara suttit på henne sedan hon opererades eftersom jag har haft lite mycket. 

I morgon blir det tidig morgon, och en dag med mycket hästar. Den kommer avslutas med en tjejmiddag. Som antaligen inte slutar så jätte tidigt ;) Det ska bli nice!

Ha det toppen! 

Kram Jenny 


Cykla cykla cykla

Hej hej!
Ojoj vad jag cyklar. Överallt. Men det är ju landet som en viss Emma sa. Landet Stäket? Nja det finns inte mycket åkrar här inte ;)
Idag har det varit en nice dag. Ätit lunch med trevliga flickor och bara hängt lite. 
Träningen gick så himla bra verkligen. Åå vad hon sprang fint<3 

I morgon ska hon få behandling och på kvällen ska jag träffa hmm förra 9M blir det ju faktiskt. Det ska bli nice!
Nu ska jag göra absolut ingenting! Adios. 



Bild på Julia, mig och Ida från sommarkonserten.

Tävling

Hej hej!
Inte mycket sova var det i natt så jag är rätt trött. Jag gick upp 04.55. Tävling med Anna stod på schemat så roligt verkligen. Vi var iväg till Botkyrka och dem är så duktiga och fina! Det är så roligt att se hur Didi har utvecklats. Jag kommer ihåg när jag såg henne första gångerna och till skillnad mot nu. Så roligt verkligen. Men hon har världens bästa pilot också! Det var mycket roligt att följa med på tävling och man får känna på atsmofären lite.

Efter tävlingen åkte jag och red min lilla prinsessa. Hon var sååå fin verkligen. Släppte loss riktigt bra efter att varit lite spänd i några dagar och inte riktigt velat trampa igenom kroppen. I morgon får hon longeras lite och på tisdag är det träning. Nästa helg är det tävling med Anna igen! Roligt värre! 



5 Juli åker jag till Turkiet en vecka. Detta är förra året på Mallorca. 
Om någon vill bada i morgon kan ni skicka ett mess till mig. Om det är fin väder förstås.

Bilder!


Konfrancier på sommarkonserten med Magnus.



Och Ida och Julia.

Bal







Over and out!

Ojoj nu är det över. Grundskolan, jag har gått med vissa i 6 år usch jag får tårar i ögonen och en klump i halsen när jag tänker på det. Jag var nog den som grät mest i klassrummet. Usch alla minnen kom upp och man tänker tillbaka. Jag har träffat dem här underbara människorna i många år varje dag. Nu är det över. Jag kommer säkert fortsätta träffa några efter men det blir inte som på samma sätt. Det känns så himla konstigt. Nu ska man starta om på nytt. Ny skola, nya vänner och sen ska man skiljas åt efter tre år igen. Men tänk 6 år det är länge. 

Balen var så underbar verkligen! Det var så roligt och oj vad alla dansade! Framförallt Henke han dansade som en Gud! 
Avslutningen var bara bäst den också. Vi fick se bildspel från 7:an som mentorena satt ihop.. Det var så roligt då fick jag hålla tillbaka tårarna framförallt när vi såg bilderna från Berlin. 

Igår hade vi lite fest hemma hos Ebba med klassen. Det var väldigt roligt. Hon har pool och vi badade en del. Det var väldigt skönt efter att ridit programridiningen och allt. Roligt kväll i alla fall! Och en rolig cykeltur ;)
Det kommer bilder, jag lovar! Måste bara ladda upp dem..
Kram Jenny nu är det sommmmmmmarrrrrrrr

Bal

Hej hej!
Nu är det verkligen snar slut. Idag har vi bal och i morgon är det skolavslutning.
Nu är håret fixat av världens bästa frissa Rebecka! Hon är bara sååå duktig. Jag och Ida strossade runt i Jakan innan och där hände det massa intressanta saker ;) 

Inget stall idag det känns lite konstigt. Gozans ben är bättre men hon är fortfarande svullen. Hon var lite ojämn i tisdags. Men i går var hon mkt bättre och kändes fin. Idag har Sandra ridit ut på henne och i morgon ska vi faktiskt ta igenom oss en program ridning det ska bli mycket roligt! Det var länge sedan jag red program men jag vill bara rida igenom det och se vad som händer och vad vi får för bedömning. 

Sedan på kvällen är det avslutningsfest hemma hos Ebba typ. Det ska bli nice. Sommarlov liksom. 

Nu ska jag fixa det sista och sedan är det bal men först ska vi hämta upp Ida:)

Ha en bra kväll. Det ska jag ha!
Puss

Dessa hästar

Tjohoo i fina vädret!
Nu är det fullt ös verkligen inför slut spurten. Kakans bandage är av nu och såret är jätte fint. I morgon ska hon få gå på gräs lite. Gozan är dock svullen i ett bakben nu. Suck när ska det ta slut? Hoppas att det blir bättre snart. Jag ska jogga henne lite i morgon tänkte jag. Jag skrittade idag och då blev det mkt bättre och den har gått ner i skillnad mot vad det var igår. Tråkigt nu när vi är igång och tränar och blickar framåt.

Väldigt duktig var hon i skogen i alla fall. I morgon ska jag hämta Gozans pass hos Jeanna och även hämta hö hos bonden. 

Grattis till Jeanna som vann kuren på strömsholm idag. Super roligt!
Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen och resten av veckan. 

Sov gott

Underbar dag!

Hej!

Åå vilken underbar dag det har varit. Hur underbart som helst! Dagen började kvart i sex. Vi hämtade Cornelia vid kvart i sju och sedan bar det av till Strömsholm. Det var väldigt roligt men väldigt varmt! 
Såg en del fina hästar och så vart det lite shopping. Mycket trevligt! 
Cornelia har en ny häst Dapone, som i övrigt är Gozans nya pojkvän efter Patch. Nu har dem även likadana grimmor! 

Men det har varit en mycket rolig dag. Och jag har en snygg bondbränna på högerarmen. 
Dagen avslutades med en väldigt rolig träning. Gozan var så fin verkligen. Eftersom jag inte ridit för Anna på ett tag så red vi lösgörande. Lite öppna och sluta. Det var så himla roligt. 

Jag kan tyvärr inte förklara det med ord..
Någon som vill bada med mig i morgon vid stallet? ;)

Ha det bra och glöm inte bort att dricka massor med vatten!



Ida och Jag i Berlin!

Äventyr!

Hit ska jag med Cornelia och Mamma i morgon! Roligt roligt! :D

Inte långt kvar!

Nu är det inte långt kvar! 

I tisdags hade vi 9M vår sista sommarkonsert. Stämgafflar och rektornstal var höjdpunkten. Sorgligt men väldigt roligt! Jag var konfrancier och det var roligt det med! 

Nu är det lite ledigt och sedan är det inte mycket kvar. Bal, niornas fotboll, cabareé och skolavslutning. 
Det känns så konstigt att det är så lite kvar av grundskolan. Det här läsåret har gått så otroligt fort. Det har hänt så mycket saker. Nu ska man liksom börja om från ruta ett igen, ny klass, nya vänner, ny skola. Allt blir nytt igen. Jag får tillbaka minnen från första dagen i Tallbohov. Första gången jag träffade alla nya vänner och en helt ny skola med massor av nytt folk. Nu kommer det vara ungefär likadant, bara att man är lite äldre och kan ta för sig mer. 
Allt känns så overkligt alltihop. Usch jag kommer gråta på skolavslutningen!
Snart är det slut.. Jag kommer sakna er 9M! <3<3