Trött dag!

Hejsan allt bra med er?

Idag var en dag jag var riktigt trött när jag gick från skolan.. Jag skulle kunnat gå och lagt mig i buske och sovit nej då. Men jag är riktigt skoltrött. Men jag ska vara positiv till skolan och alla betyg och prov även om det inte går som man tänkt..
Vi hade matteprov idag. A-delen var lätt och gick bra. Men B-delen kunde jag lika gärna kastat! Det gick så dåligt på den. Aja.. Bara kämpa vidare.
Engelska läxa tills i morgon och jag hoppas jag kan det. Vi ska förhöra varandra:)
Jag har skrivit klart min Bokrecention. Jag är glad över det. Jag skiter om hon tycker den är dålig!! Den är två sidor och lite mer. Jag får inte ihop mer!

Ruben har tydligen fått massa uppmärksamhemt idag. Först träna Anna honom. sedan nya skor och så kommer jag och ska pussa på honom. Duktiga kille. From Tisdag ska jag börja rida lektionerna:D Jipphi åå vad jag har längta. Nu har proppen kommit upp för KM, gahh!!:P Åå vad jag älskar den här hästen!! Massa kärlek till honom.

Nu sitter jag med världens huvudvärk och kom på att jag tror det är Usek-möte i morgon men jag är inte säker. Hmm. Får kolla det.. Nu har jag pluggat som bara den och jag tror jag ska gå och lägga mig och kolla på tv. Imorgon ska jag ut i skogen och om det är dåligt väder blir det ridhuset.

Love,

Jenny<3

Plugga nummer ett just nu!

Hejsan!

Japp det är det som gäller! Idag hade vi so-prov och jag tror inte att jag failade i alla fall. Och det är ju en för del. Nu sitter jag hemma hos Emma och försöker plugga. Men jag fastnade framför hennes data istället^^
Jag var med Mamma till jakan efter skolan idag också. Och shoppade lite kläder på MQ. En jacka, tröja och en kofta:) Fint fint. Sen var jag en snabbis i stallet. Jag pluggade hemma till Matten i morgon och Engelskan på onsdag.

Nej nu ska jag göra Emma sällis i pluggandet..

Puss&Kram Jenny<3

Drar ut på tiden!

Yes det är just det jag gör. Min pappa slutar jobba kl två och då ska min kära familj åka till Hööks och Horze. Mamma skulle kolla på massa saker. Sedan ska jag kolla på en slit och släng hjälm. För jag vill inte ha min Champion hjälm när jag rider i skogen och så. Har kollat på en på nätet och den är rätt okej. Min andra champion hjälm är ju så äcklig och den gråa sålde jag till Yvonnes lilla tjej som precis börjat på ridskola.. Det var ett tag sedan. Hon vart så glad:)  Sen ska jag till stallet och ta ner hö och fixa hästen.
Nästa vecka:
Mån- So-prov. Beställa tid till frissan.
Tis- Shoppa lite mamma, behövliga saker.
Ons- Ut i skogen. Plugga plugga plugga. Engelska klar
Tors- Kolla hoppning. Svenska klar typ??
Fre- Rid lektion. Insläpp. Sova tidigt!
Lör- Hitta på ngt kul..
Sön- ??
Ja så kommer nog min vecka se ut och dubbelt så mkt. Känns det som. Asså jag känner verkligen att jag lever livet nu. Det är så skönt. Allt är nästan perfekt men bara nästan.
Hörs ikväll.

Kram J

Dåligt skrivet...

... jag vet. Men jag har varit trött och kommit hem sent. Behövt plugga tills jag ligger och sover med boken i ansiktekt.. Men nu kommer en upptadering-
Vad har hänt?? Jag hade studiedag i måndags. Fan vad sakta tiden går..  Jag red på lektion på Ruben för Anna och det gick så bra verkligen. Så nu har vi ett kortsiktigt mål på KM. Antagligen en LB:3. Gahh... Men de ska bli kul.
Sen så har det väl rullat på som vanligt i skolan igår hade vi No prov och Anders sa att det såg bra ut, även om jag inte skrev på vissa saker. Måste plugga imorgon till So-prov på måndag. Jag måste verkligen sätta fart i skolan.. Har inte tagit allt så seriöst känns det som.. Hmm undra varför??

Igår red jag lektion igen för Anna och det gick så bra. Snart bär han sig själv i form. Tyglarna är typ lösa nästan. Det är sådan skön känsla:D. Idag har han hoppat med Amanda det gick så bra verkligen. Hon ska hoppa honom varannan vecka för Stina i början och sedan varje vecka.. Det var så kul och se och han blir ju så taggad. Sedan red mamma lektion för mig. Och det gick bra. Sedan hoppade jag upp och red lite. Och man märker sådan skillnad på min ridning när jag börjat rida för Anna.. Jag har sådan mkt bättre sits. Och jag rider på riktigt nu. Även om jag har mkt att förbättra.
Skriver lite mer i morgon

Puss&Kram Jenny

-.-

Asså jag skriver inget idag heller. Lovar i morgon! Jag är sjukt trött. Och igår min data typ dampa för det där inlägget lads upp tre gånger.. Jag vet inte riktigt vad som hände.. Nu tittar jag typ på kändisdjungeln.. Det är så tråkigt!! Men jag skriver i morgon. Tror jag..

God Natt


Studiedag!

Skriver i morgon. Orkar inte nu!

Kram.


Studiedag!

Skriver i morgon. Orkar inte nu!

Kram.


Studiedag!

Skriver i morgon. Orkar inte nu!

Kram.


Sovmorgon

Hejsan!

Asså shit vad chokad jag vart när jag kolla på klockan i morse.. Halv elva sov jag till. Då messade en människa mig annars skulle jag sovit typ nu. Haha nej. Men jag är sjukt trött. En tjej i mitt stall frågade om jag hade varit på fest.. Haha;) Jag var hemma hos Ebba idag. Vi gjorde väl inget speciellt.. Typ åt pizza godis och massa saker;) men de var mysigt i alla fall:) tummen upp för det. Sen åkte jag till stallet. Och pyssla lite med hästen som förövrigt fick gå i skritten. Vilodag idag. I morgon ska jag rida.. Gahh de var sjukt längesen. Som tur vad ska anna rida lite först. Och sen jag.. Skönt med studie dag i morgon. På schemat står även typ plugga... Så boring..
Ingen hit är att dricka oboy med laktos mjök. Den blir jätte konstig. Haha.. Men de får väl gå dem få gånger jag dricker det..

Adios Jenny

Snacka skit<3

Emma har precis gått hem efter en kväll med massa snack:) Haha. Emma jag skulle inte kunna klara mig utan dig<3<3 Det var sjutk mysigt i alla fall. Vi käka typ kladdkaka. Massera varandra kolla tv och pratade massor.
Nu ska jag typ sova. För i morgon ska jag till Ebba:D Men först ska  jag sova lite...

Så God Natt Gott Folk<3<3

Kommentera Mer!!

Hejsan i det fina vädret!

Ja, vad kan man säga mer en tack i detta fina väder. Det är ju bara så ljuvligt. Jag och mamma var ute på en skogstur efter vi tagit ut hästarna. Med lite trav också. Så mysigt verkligen. Även om min häst är mkt mer på trycket än vad Donna är. Hon hamnar på efterslenten hela tiden. Haha. Jag gick upp halv sju idag och jag är så slut nu asså. Jag ska inte göra nånting idag!! Bara typ sova och kolla på tv. Hihi;)
De har inte hänt nåt annat idag... Någon som kanske vill hitta på ngt på fm i morgon??:)
Vad har ni gjort idag då?? Hoppas ni inte suttit inne och tråkat;)
Vi hörs i morgon.

Kram kram // Jenny

 Prinsen<3

Trött-.-

Hejsan Allihop!

Idag har de varit en väldigt skön dag i skolan. Vi hade först köra, sen musikteori. Sedan tråkig svenska, lunch och No. Sedan slutade vi. Vi skulle slutat 13.15. Men vi fick typ sluta 12.50. För Anders tyckte vi var så okoncentrerade. Haha. Men de var skönt. Sedan shoppiloppa jag med min mamma i centrum:) Det vart en del. Lite tröjor skor och sånt man behöver. Sedan åkte jag hem och tog de lugnt. Lite senare käkade vi på resturang i kungsängen hos en pappa känner. De var väldigt gott så nu är jag sjukt mätt. Vi var förbi stallet och kolla till prinsen. Nu sitter jag och garvar framför Idol, haha. I morgon ska jag upp tidigt har utsläpp och sedan ska jag ut i skogen med mamma och hennes medryttar ponny. 

Nu ska jag kolla på Tv och chilla.

Kram.

Every Breath You Take..

Hejsan Allihop!

Idag har jag sådan träningsvärk i rumpan så att det inte finns! Haha.. Jag får träna den lite mer;) Idag har de väl inte hänt så mkt en helt vanlig dag.. Våran spanska lärare fick väl lite mer damp en vanligt.. Hon ska typ prata med rektorn och ha möte med  våra föräldrar om det inte blir bättre haha.. Nu laddar jag typ upp bilder på facebook och kollar på Idol lite. Imorgon slutar vi tidigt typ., Så skönt så ska jag shoppiloppa med min Mami:) Hihi. Nu ska jag fixa lite saker. Borde mejla lite männikskor men jag gör de i morgon. Vi hörs i morgon.

Puss&Kram Jenny

 Snyggingar på Mattelektion

 Ida<3

Skoljogg!

Hejsan!

Idag hade vi typ världens tråkigaste dag! Vi hade musik. Sen typ So med Nadira världens sämsta vikarie som bara springer runt och skriker. Haha. Sen hade vi håltimme väldigt länge... Så tråkigt. Efter sprang vi skoljoggen. 5 km på 30.16. Jag känner mig nöjg sprang i mitt eget tempo. Och stannde inte nån gång..
Sen åkte jag typ hem en stund. Jag åkte sedan till stallet. Mamma och jag red ut skogen. Jag på min duktiga polle som faktiskt sköter sig hyfsat. Han var jäkligt taggad faktiskt. Men de gick bra. Skulle tönta sig vid polobanan och börja mutra och ha sig. Men de funka. Sedan var det Stort Stallmöte. Jag höll väl typ på att somna men de funka..

Kram Jenny

Ebba- Laddar över bilderna i morgon.<3


Header!

Tack tack tack Ebba du är bäst!! 

Puss på dig!<3<3<3

Nöjd=)

Asså jag vet inte, men jag känner mig bara allmänt nöjd med den här dagen. Inte med lektionerna då, men utöver det jag vet inte... Just nu har jag världens huvudvärk och jag är sjukt trött. Så jag tror min plan är att gå och duscha kolla Idol och sen sova. Haha. Låter de bra?? Jag tror det blir rekord på väldigt länge...
Jag har precis lyssnat på den låten jag ska sjunga på musikscenen.. Jag trodde inte att den gick så som den går men men.. Den är bra på ett sätt. Och de är ju en fördel.. Every Breath You Take heter den med Sting. Aja.
Nu ska jag gå och ta huvudvärkstablett igen. Vi hörs i morgon!

Kram Kram Jenny<3<3

Vem kom på att...

... att man ska plugga utöver skolan. Det är ju bara så tråkigt. Framförallt när man har haft världens jobbigaste lektion på eftermiddagen. Fast det var ju rätt så kul. Men jag var ju så flumm, skrattade typ åt vad som helst.. Suck. Men vi hade i alla fall en rolig vikarier. Sjukt skön asså. Är inte så säker på att han vill komma tillbaka;)
Aja de var roligt i alla fall.
Min data är fett seg.. Jag tror jag typ har fått virus säkert typ facebook. Asså äre sant att man kan få virus av det??

Ruben hade tydligen varti sjukt fin och jag pratde med Anna på eftermiddagen nu och hon tycker han börjar likna en dressyrhäst nu:D Bara att jobba. Asså jag vet seriöst inte hur jag ska kunna tacka Anna efter det här. Mitt liv skulle var helt kaos annars. Asså tack tack tack tusen tack!! Var förbi guro och lämna lite saker.. Beställde en graman köpte B-vitaminer. Och en hals till vinte täcket men den var för kort och SÅ stor verkligen. Ska beställa ett nytt täcke med hals. Men bara ett skaltäcke. Prinsen<3

Nu ska jag mejla en människa om höanalys och sluta lyssna på musik och plugga engelsa som jag har sådan lust med. NOT!!

Puss&Kram Jenny


Super dag!

Hejsan!

Min plan var att ta 12.05 bussen. Men så vart de inte. Jag tog i stället en buss som gick innan för att Ida skulle slippa vara ensam sålänge i Jakan. Så kom bussen så mkt för tidigt så jag fick mig en liten spring tur på fm-.-
Haha. Jag var där med Ebba och Ida i alla fall. Jag köpte ett par Jeans på Gina och ett par Tights. Sen ett linne på H&M som jag märkte var ett hål i när jag kom hem som tur är ska jag till Jakan med mami i veckan så jag måste byta det. Köpte även underkläder.. Jag hitta ett par jättefina skor på den affären som ligger mittimot Kapphal. Så jag pratade med mamma och jag ska typ få dem. Hihi:D  Vi käka lunch på Tasty´s och tog en glass paus. Jag har pengar kvar i plånboken det är faktiskt lite coolt:P Haha. Efter en super mysig dag i med tjejorna. Drog jag mig hem och sedan till stallet. Hade verkligen kunnat sluppit. Men de är ingen som gör de åt en.. Dagens gym vart att släpa massa hö.. Fy vad tungt där är asså...

God Natt.

 Ebba hitta trosor i sin storlek;D

 Gullungar<3

 Alla tre<3<3


Puss!!

Snart blir det shopping:D Åå vad jag längtar ska bara inte spändera alla pengar...

Ha en super dag..

Kram Kram


Liv: Asså jag kan höra med mamma om hon kan ta ditt utsläpp. Men jag är osäker. Jag kan tyvärr inte ta vardagar eftersom jag går i skolan.. Men annars kan du höra med Tua för hon brukar kunna ta.
Kram!!


Trött -.-

Hejsan Allihop!!

Idag vart det ingen shopping för mamma mådde dåligt och jag skulle ändå inte hunnit. Var på en mysig lunch med min härliga stallkompisar i stallet, Tack Lena för den super goda pajen. Sen så har jaag tömkört en häst, longerat en häst och ridit en häst. Haha. Jag tömkörde milton och shit vilken fin häst det är. Sen longerade jag min piggelin till häst han bockade som bara den och gjorde inte alls som jag sa och vart verkligen Skit stark, aja han lungnade ner sig sen i alla fall. Sen red jag på mamma s medryttar ponny. Hon hade så mkt engeri så jag fick lov att galoppera av henne, så stel asså! I morgon ska jag skritta i 30 minuter och Anna ska rida på måndag. Nu måste jag verkligen gå och duscha innan jag dör! I morgon ska jag till Jakan med Ebba och Ida:D De ska bli mysigt jag blir galen om jag inte får shoppa lite snart!

Liv: Vad tråkigt att det är dåligt väder. Här är det väl till och från. Ruben mår väl de är väl jag som mår mindre bra kanske;) Vi syns väl snart?? Saknar dig i stallet med. Kram Kram..

Vi hörs i morgon alla männsikor

Kram Kram

Helg!

Hej hej=)

Asså shit vilket bra humör jag har kännt mig på idag. På No n så hade jag värsta överskottsenerging typ. Haha. Jag ville verkligen inte sitta still. Nu sitter jag och kollar på Idol. Haha. Det är bra faktiskt, sen har det väl inte hänt så mkt. Jag var i stallet och tog in hästarna  typ sen åkte jag och käka och nu är jag hemma typ.. Min förkylning är mkt bättre nu också. I morgon ska jag shoppa. Sen ska vi ha träff i stallet. Efter det ska jag tömkör Milton. Det ska bli riktigt roligt faktsikt. Jag ska han en riktigt bra helg faktiskt. Ni med hoppas jag.  Ebba jag har lagt upp bilden nu på facebook!!

Hörs i morgon,

kram

Shoppat!

Hej hej!!

Idag känns det som att det varit en konstig dag.. Jag vet inte varför.. Vi hade typ längsta håltimmen. Men ändå skönt. Inga-Lill var borta så vi hade ingen bild. Jag känner mig lite stolt för jag lyckade på Tekniken idag med förlägningssladden^^ Jag trodde faktiskt inte att jag skulle göra det. Sen har det väl inte hänt så mkt. Jag hatar fortfarande spanska.. Det är så tråkigt verkligen!!

I stallet var det typ sälj/byttar dag och jag hitta självklart lite saker^^
-Ett svett-täcke.
-Ridbyxor.
-Träns från Globus aldrig använt.
-Två par tyglar.
-Regnställ aldrig använt.
-Två jackor (mamma köpte det till sig)
- Sen ett skaltäcke fårn Hippson som Anna ska hämta åt mig.
Det vart värsta klippet:D

Yvonne har en hel låda med bett, jag ska fundera på om jag ska kolla lite i den och se om jag hittar nåt som kanske passar honom. Det är massa sprenger. Men jag är osäker om han går bra på dom. Jag har ju ett. Men det var faktiskt massa fina saker. Nästa gång ska jag ta med mig mer saker..
I morse red Anna Ruben och det gick super. Han är inte halt eller nåt och det är ju en fördel. Så nu ska han bara sättas igång och uppfostras och det är ju det jag har Anna till. Hon ska rida honom i morgon med.

På lördag ska jag åka och shoppa med Mami^^ Hihi Längtar*

Puss å Kram


Förkyld Förkyld!!

Hej Alla Människor!!

Nu sitter jag och kolla på Idol. Haha det är ganska roligt faktiskt. Haha;) Shit vad vissa människor skämer ut sig!! Hahahahaha.. Skulle aldrig göra det. Idag har skolan varit så tråkig faktiskt!! Jag är fortfarande sjukt förkyld. Men det är sånt man får leva med. Jag hostar och hostar.. Jag är så trött på det. På lördag ska jag shoppa med min mamma^^ haha. Det ska bli kul faktiskt. Jag behöver verkligen lite nya kläder. Tydligen är det den sista helgen med fint väder^^ Då ska man ju passa på att njuta av det fina vädret. Här om dagen vart jag sjukt sugen på att åka skidor. Verkligen så att jag skulle kunna åka vart som helst och bara åka en hel dag. Det skulle va så härligt att bara skippa allt och tänka på nåt annat;)

Ruben är fortfarnade varm och svullen. Sen hade han undertemp också. Så på med täcke bara. Det är lite läksigt Caprina hade det idag också. Men hon hade tydligen kolik känningar. Stackarn.. Får se hur prinsen mår i morgon. Ska ringa Anna i morgon också. Och höra vad hon tycker att jag ska göra..
Nej nu ska jag plugga lite engelska glosor..

Kram Kram // Jenny


Omg!

Hej!!

Jag är fortfarande förkyld och sitter här och hostar och jag vet inte vad;) Idag skritta jag ruben uppsuttet. Det var en sån härlig känsla verkligen. Imorgon ska jag skritta hela 20 minuter:D hihi. Jag är fett trött så jag orkar seriöst inte skriva mer.

Kram Kram Från Jenny<3

Ensam hemma!

Hej!

Japp i helgen har jag varit ensam hemma:) Så skönt. Becca har varit här och hållt mig sällis:) Du är bäst. I fredags var vet och kolla på Ruben. Han ska hal alsolsprits bandage i 5 dagar och i morgon ska Anna skritta på honom om han känns bra. Min pålle. Igår fick vi sovmorgon^^ det var skönt.. Sen så drog vi till Jakan. Och käka lunch och kolla lite i affärer. Det har väl inte hänt så mkt. Förutom att en person gör mig jävligt förvirrad!! För övrigt är jag typ förklyd. Svininfluensa!! Haha akta er:D nej då det är bara vanlig förkylning. Jag har ju självklart varit ute och sprungit med det i kroppen. Så smart jag är;) Vi hörs i morgon..

Puss på er<3<3<3

 vi är ju bara så bäst! vi brännde fyra mackor^^hihi

 Söto, med kyllera på benet:D<3<3

Fjoooooortis!;P

Hej allihop!

Jag som sagt idag blir man fjortis:P Haha. Ingen skillnad dock. Lever likdant inga nya möjligheter, ja ni vet. I morse kom min kära pappa in och sjöng för mig, det vaknade man av i alla fall;). Jag fick en tjock tröja och en Pikeé från piekur. Fint fint:) Fick även hästgodis och en tröja av Pam och Camilla:) Tack tack<3 Sen så har jag ju fått en hjälm också men som inte har kommit ännu:/ Men den kommer nog snart. Sedan har jag ju fått min mobil också. Sen blir det vetrinär på fredag. Ruben är fortfarande svullen och varm. Har varit det sedan i söndags. Men nu kommer vet på fredag så får vi se. Hoppas inget mer på än att han ska bli frisk. I helgen kommer Rebecca också för jag är ensam hemma:P Becca hade en liten plan på att jag skulle komma till henne på lördagen för det är paaaarty i uppsala, (schhhhh!!!) ;D Så synd att jag inte fick reda på det tidigare... Men snart så ska jag komma till henne:P Måste ju se hur hon bor. Nej nu ska jag inte förtsätta tillbringa min födelsedag framför datan. 

Puss puss // Jenny