Weekend is over!

Så var helgen över igen. De senaste dagarna har jag skrattat så fruktansvärt mycket och jag har verkligen haft så roligt. Det var verkligen behövligt. Jag har borstat extra mycket på mina hästar för jag har verkligen insett hur mycket de betyder för mig. 
 
Jag var ledig i fredags dagen spenderades med shopping med bästa mamma och på kvällen träffade jag bästa syster och Vickis! Vi åt middag och kollade på bio. Magmusklerna var tränade efter den kvällen. Rolig film, minnen som togs upp, nissar, popcorn. Vi ses för sällan! 
Gårdagens kväll firades Shakira med fiesta!  Även där tränades magmusklerna en del och några danssteg togs. Underbara vänner! 
Och idag sov jag ända till kvart över tolv när gjorde jag det sist? Jag tycker jag var väl värd det.

Eftersom det har varit full fart med hopptävlingar i helgen så har hästarna fått lite halv break. Idag var jag och pappa ute i skogen oj vad pigga det var. Nu laddar vi till en ny vecka och tävlingar på stäket i helgen. Oj vad taggad jag är. 

Och ja jag har haft ledig helg från tävlingar denna helg. :) 

 
 

Ny vecka

Då var det en ny vecka. Att höra sig själv säga att man faktiskt bara mår okej känns som ett framsteg för mig. Att faktsikt erkänna att allt inte är på topp. För det är det verkligen inte just nu. Det är lite lustigt att se minnen på de personer som frågar och är vana vid mitt svar att allt är på topp. Nu är det faktiskt bara okej. Igår kväll grät jag så jag trodde ögonen skulle trilla ut. Det är jobbigt det där. 

Idag har Gozan fått lite behandling av Charlotta. Det känns så underbart allt var perfekt med henne. Bara lite träningsvärk och det måste man få ha. Härligt att känna att jag kan rida på som vanligt. Nu måste bara tänderna kollas. Calles skor sitter på trekvarten. Jag tar alltid hästarnas välmående före allt. Så i morgon blir det ingen träning för oss. Det är självklart tråkigt. Men vi kommer igen på fredag. Då jag också är ledig och ska shoppa lite kläder. 

Mina tankar idag går till min tränare och hennes underbara häst! 

Ha det bra! 
 

Bullshit!

 
Bullshit att det känns bättre dagen efter.. Lättnaden som alla pratar om. Jag går bara runt med en klump i halsen och brännande ögon. Det jobbigaste är att vara hemma då tänker man på det hela tiden. Tårarna kommer. Jag saknar dig! Massor! Jag hatar tomheten! 
 
Idag har det varit tävling på Calle. Han var duktig men fick väldigt konstig bedömning och vart chockad över poängen. Men men bara att bita ihop. 
 
Denna vecka blir det lite lugnt.Och jag antar ännu jobbigare dagar. 
 
Jag hade roligt igår mellan tårarna! Fest i Maggan och Sandra och jag vann! Bästa utklädande. Sandra som Dan Brown och jag som boken änglar och demoner. Sjukt kul! 
 
 
 
 
 
 

Charlie <3

Idag är en jobbig dag. Tårarna rinner. Jag försöker få fram ord genom all gråt. I nästan 7 år har du varit min allra bästa vän. Du skulle fylla 7 nästa lördag. Jag saknar dig så enormt redan. Tomheten. Att inte stänga för grinden till vardagsrummet när jag går och lägger mig, att inte säga god natt innan jag går upp för trappen, att alltid bli glatt möt vid dörren dag som natt, alltid ha sällskap vid kylskåpet.

Ingen att äta popcorn med i soffan. Ingen att dela sista mack biten med på morgonen. Jag gråter när jag skriver det här för jag älskar dig så himla mycket. Jag visste inte om vi tog rätt beslut. Du kämpade emot så mycket. Men jag förstår att du kan inte ha mått bra den senaste tiden. Du kommer få träffa dina kompisar som gått samma väg.

Tårarna kommer rinna länge till.
Jag kommer sakna dina knasiga grejer du hade för dig alla våra timmar i spring spåret, de gånger vi sprunget vilse. Det kommer vara svårt att ta sig ut dit utan dig.

Jag har ont i ögonen av all gråt, men jag vet att du har det bra nu. Du slipper vara på din vakt hela tiden och istället sväva bland molnen. Jag är glad över att jag var med dig in till dina sista andetag.

Du kommer ha det bra!
Och glöm aldrig jag älskar dig så otroligt mycket Charlie!

Vila i frid underbara hund <3


Kvällen som alla dansar på

God kväll!

Medans många är ute och dansar ikväll så sitter jag här hemma och laddar till tävling med min choklad. Det är i och för sig rätt trevligt det också.
Men nästa helg ska jag äntligen få dansa lite.

I morgon är det tävling med Gozan. Hon har skött sig riktigt bra senaste dagarna. Mycket trevligt! Men redan idag när jag badade henne så förstod hon vad som var på gång.

Håll en tumme för mig i morgon!

Have fun!


Plugg plugg

Å jag är jätte trött. Eller min hjärna är jätte trött. Den är som ett öppet biblotek. Bara rota fram det som genom gått under dagen. Då kan du nog få reda på det mesta. Jag vet man ska inte klaga på skolan. Men jag måste bara få göra det lite. Just nu är det bara massa psykologi som snurrar runt i huvudet inför morgondagens skrivning. Det kommer nog gå bra. Jag fick reda på att jag fick C+ på min naturkunskap. Det var ju lite mer positivt. 

Usch idag var ingen bra dag att rida. Hästarna verkligen kände att mina hjärna inte var sammankopplad med kroppen idag. De hade lite roliga timmen. I morgon är det nya tag. 

Nu ska jag hoppa i säng och läsa igenom psykologin för sista gången. 

Ha det bra! 






Se ljust på dagen!

God morgon!

Sitter just nu på bussen. Taggad inför en frilufsdag med skolan.

Igår var det markarbete på Gozan. Oj vad roligt det var. Hon var så duktig verkligen. Så nu ligger hon lite på plus igen ;-). Vi små skuttade till och med lite över tre hinder på raken. Hon har inte direkt blivit hoppad innan så det var jätte roligt.

Calle fick en väl förtjänt skrittur i skogen.

Ikväll är det träning med Gozan.

Hoppas ni får en underbar dag!


Äntligen!

Äntligen, äntligen, äntligen! Tävling på Calle idag och det gick väldigt bra. 62.33% och jag låg på placering väldigt länge. Min känsla var inte topp men det lönade sig! När jag fick höra procenten släppte allt. Jag grät, tårarna bara rann. Alla grät, mamma, pappa, Anna! Jag har aldrig varit så glad. Äntligen få betalt för allt slit och arbete. Jag är så otroligt lycklig över denna häst som jag kommer få fantastiskt rolig med. Jenny vann även på fina Berran! På 73%, väl värd! Nu kommer det vara lätt att gå upp i morgon och kämpa vidare med både Gozan och Calle! Dressyr är underbart!!

Lördag

Halloj! Heldag i stallet. Hästarna var fina idag. Gozan var riktigt pigg idag. Det var höstigt i luften. Jag jobbade på som jag har jobbat henne i 3 dagar nu. Så i morgon får hon ta det lite lugnare. Calle red jag igenom från gårdagen och i morgon är det tävling som gäller. Jag tar inte ut något i förskott men det känns betydligt mycket bättre nu än vad det gjorde innan förra tävlingen. Idag var vi förbi Stockholms ridsport. På vad mycket fint det kommit in!! Jag ville bara gå och plocka där inne. Nu är jag sådär lite förvirrad igen. Vet liksom inte riktigt vad jag ska tro eller vilken väg jag ska välja. Men det löser sig säkert till slut som allt annat. Håll en tumme för mig i morgon.

Skor!

Jag är stor behov av ett par nya jodphur. Jag har alltid haft Mountain Horse windsor SCS3. Dock vet jag inte om jag ska köra på de gamla vanliga eller köpa ett par Ariat. Ska fundera lite till. Ariat skorna är lite högre i pris.

  





*Bilderna är tagna från google.*


Underbara fredag!

Fredag, underara fredag! Positiva ska vi vara här i livet! Allt blir mycket roligare då. Vi skipar allt skit snack och tycker om varandra istället!

Sitter i skolan och har håltimme. Börjar 13.10. Nästan ingen i min klass som läser Juridik så jag är lite forever alone just nu och Molly är sjuk.. Men jag överlever ;)

Lyssnar på Spotify och taggar lite helg. På söndag är det tävling och på lördag börjar självaste körslaget! Det är typ mitt favorit program. Lite halv nördig typ. ;)

Snart snart får jag åka till de ärligaste vännerna i världen. De fyrbenta.

Hoppas ni får en bra start på helgen!

Kramisar


 

Ny kompis!!

God morgon!
 
Igår kom pappa hem med en iPad, jag vart typ väldigt glad. Det är självklart familjens, men jag har gärna med mig datorn lite överallt och nu kommer jag att slippa det! Hur bra är inte det? 
 
Hästarna har varit finisar!! Träningen på Calle gick riktigt bra faktiskt, på söndag är det tävling. Jag vet vart jag lägger min tid i alla fall. 
 
Gozan hålls i skinnet och har ögonen på sig helà tiden. Hon har inget utrymme alls att göra något. Igår var hon faktiskt ganska duktig. Jag har ridit lite klappa med hårs ridning ett tag. Nu är det slut på det. I med hård handskarna och det ska gå det är bara så. 
 
Idag är det torsdag och mitt liv rullar på. 
 
Happy Jenny som skriver från nya kompisen. 
 

Ofrivillig sovmorgon

Vaknar av ett mess och kollar klockan, 9.20. Bra Jenny, jätte bra! Min buss gick 9.04. Panik!! Snäll mamma som skjutsar mig till skolan.
Tisdagar är en ovärd dag. Jag har idrott första lektionen och sedan har jag håltimme till 13.50 och sedan en lektion.

Ikväll är det träning som gäller!


Födelsedag, presenter, tävling och skitdag!

Igår var ingen bra dag. Det gick skit dåligt på tävligen. Det har liksom blivit lite av en vana nu. Men igår var Gozan verkligen dum. Jag kände det att hon verkligen körde med mig. Toallt struntade i mig emellan åt. Jag var så ledsen och besviken efter. Inte för att jag hade några förväntningar. Men bägaren liksom rann över. Jag har tålamod av guld men hon har fått så många chanser, någon gång kan väl hon bjuda till? 
Jag grät igår, det har jag aldrig gjort efter en tävling. Men idag känns allt lite bättre. Jag har analyserat och vi tar nya tag. Jag vill inte sälja än. Det vill jag inte. Därför tänker jag fortsätta kämpa och kämpa. 

En glädjespridare är Calle! Oj vad roligt det var att rida idag. Han var så pigg och glad. Han har varit lite svullen i några ben som han har slagit på sig själv. Men det såg bättre nu på eftermiddagen och han var verkligen inte halt. Oj vad han sprang. Så roligt. På söndag är det dags för tävling igen för mig och Calle. Det ska bli roligt och då ska jag rida lite mera och jag kommer nog inte alls vara lika nervös! 

Nu är det ny vecka och vi tar nya tag. 

Jag har haft en underbar födelsedag också. Med fina vänner som överaskat med tårta och god middag på kvällen! Hur bra är inte det?