Hel dag i stallet!

Japp det vart ännu en dag till i stallet. Och jag fick ingen sovmorgon heller. Jag trodde mamma skämta med mig när jag kolla på klockan. ÅTTA!! Hallå åtta. På en lördag. Jag fick bara kämpa imot min surhet en del och bara kämpa mig upp... Jag åkte till stallet och longerade hästen och sen skritta jag ut en sväng i det fina höst vädret. Jag skrittade barbacka! Det är inte likt mig att vara lite oseriös:P I hoppträns och hoppstövlar. Framsteg framsteg här;) Eller vad säger ni? Jag fixade massa i stallet och mamma red lite lektion för mig och sedan red jag lite på Donna. Hon är faktiskt riktigt fin. När hon kommer igång och börjar jobba.
Jag utväderar pälsglansen i morgon. Hinner inte nu. Vi ska typ ha gäster snart och jag måste fixa mig.
Vi hörs kanske ikväll..

Han en trevlig lördagkväll.



Jenny

Stress!

Hejsan!

Idag har jag typ gjort nada! Förutom att stressat! Jag försökte sälja mitt insläpp idag. Men hitta ingen som kunde. Skulle nämligen rida lektion för Anna. Så jag tar in hästarna tidigare. Eftersom klockan skulle blivit så mycket och dom blir helt galna och man tar in dom för sent. Min mamma rycker ihop med en i stallet. Suck! Jag orkade inte lägga mig i. Men det löste sig sedan. Jag kastade in alla hästar och började fixa Ruben. Som alla vet är jag dressyr ryttare och lindar princip benen varje gång jag rider. Det hann jag inte. Så det fick bli vita fluffskydd. Gick super på träningen. Väldigt spänd när jag värmde. Men annars gick det bra. Gjorde en super rolig övning. Och Ruben var riktigt fin. Jag skrittade ut i det fina höstvädret en sväng. Fixade i stallet. Städade lite och torkade golvet i sadelkammaren.. Uhh vad det ser ut där inne!
Jag älskar verkligen min häst. Han är så bäst verkligen. Det är en smart dressyrhäst men som är lite koko i huvudet, med humor på köpet;) Det är sånt jag gillar. Och svår riden:P

Testade även min nya pälsglans idag och den får 10 av 10 hästskor! Gud vad bra den var. Hann inte ta kort på svansen. Gör det i morgon. Den luktade lite mint. Jag gör en längre utvärdering i morgon.

Ha en trevlig fredags kväll.

Puss&Kram


Lyckås Ridsport

Hejsan alla glada läsare!

Idag så har jag och Camilla varit ut i . Det kändes som det i alla fall. Uet på landet, med andra ord en bit utanför stan. Vi var och kollade in Lyckås i ridsport. Och det var inte som tänkt i alla fall. Det var en liten besvikelse. Det var en stor affär med mycket saker. Men inte som jag hade tänkt mig. Dom hade en miljon träns säkert. Det var faktiskt lite tråkigt. Jag kom hem med Horse Man's One Step och pälsglans Show Sheen, som tydligen ska vara bättre en Tib. Det måste ju testas. Kände ju att jag inte kunde komma undan med att inte shoppa något. Vi åt på den kända Hamburgebaren också;) haha.
Sen när jag kom hem så åkte jag och kolla på min prins som hoppade med Amanda. Han ska vara med på KM på måndag, 80cm:)

Allt för mig. Kram.







VR<3

Idag trippade den nya VR ner i min brevlåda:)
Helt sjukt att jag är hemma innan åtta idag. Jag kom hem vid halv fem och jag hade duschat klockan fem. Rekord sedan jag köpte Ruben. Ikväll blir det Grey´s. Vad ska ni göra i helgen?? Något roligt?;)

Ha det bra.


"Min fina dressyrhingst"

Hejsan!

Min dag började klockan 9.00 i morse. Då åt jag frukost och halv sov. Haha. Jag åkte till stallet vid 10.00. Mamma och jag skulle rida tillsammans. Och det går ju alltid så segt med henne. När jag var klar och skulle börja borsta, hade hon inte mockat klart. Aja. Så blir hon sur över att jag stressar henne. Men jag fixade klart allt och red. Han var stark till en början, men jag jobbade bort det riktigt bra faktiskt. Jag kunde rida öppna på långsidan i trav utan att han börja tjafsa i mot och dumma sig som han gjort innan, istället trampa han på och tyckte det var super kul. Sen gjorde jag ett litet test och släppte tyglarna. Han gick kvar i samma tempo och i samma form. Det är helt sjukt. Det är det vi har jobbat efter. Jag vart så glad. Ruben släppte jag ut i hagen och han fick äta lunch. Mamma och jag drog till Guro och köpte Miniraler till båda pålarna!
Jag tror jag ska börja med egen betfor.. Nu äter han av det kollektivabetforn.
Jag vet inte om jag har berättat det här på bloggen, men jag tror att min häst har blivit valack sent. Med tanke på att han är väldigt dominant.. Och "hingstar" sig då och då. Kanske skulle han blivit avelshingst men det funkade inte?!

Det här var allt på hästfronten i morgon, i morgon blir det av till Lyckås med Camilla:D




Måndag och Tisdag

Hejsan!

Igår så var jag i stallet på morgon och fixade allt med Ruben och Anna red honom på kvällen. Mamma red lektion för mig och det stod sitsträning på schemat. Hon valde det själv;)
Jag drog till Kista med Ebba Henke skulle igentligen följt med men han banga;) Nejdå..
Vi såg Sommaren Med Göran, det var länge sedan jag skrattade så mkt åt en film. Jag rekommenderar den stort!
Efter åt vi, det var super gott<3 Tack för en super mysig kväll Ebba<3<3 ! "Det kallas blogg"

 Söta Ebba<3

 Super Snygga Skor Vi Hittade!

Idag har jag varit i stallet princip hela dagen! Jag vaknade sju och skulle hämta transporten kl. åtta. Jag hade beräknat att lasta kl. tio. Allt gick som förväntat. Ruben var super lugn och jätte duktig. Min duktiga häst. Vi var som sagt ute på lejondal och tränade. Han skötte sig där också. Vi sak försöka att åka dit en gång i månaden.. Så roligt verkligen:D Jag avslutar detta inlägg med en bild och JAG VILL FLYTTA DIT!!



Kram Kram




 


Mkt folk!

Hejsan!

Shit vad mkt folk det var på IKEA idag.. Phuu! Folk överallt verkligen.. Vi irrade runt efter en parkering hur länge som helst, innan Ikea vart det Jula. Mamma skulle köpa en Whiteboard tavla. Det vart lite lunch på Ikea också^^
Sen åkte vi till stallet och kolla lite hoppning. Jag hjälpte mamma med lite säckar som skulle upp på loftet, även deras foderkammare! Jag vill inte att nån ska flytta ut i vårat stall, men det skulle vara skönt att ha Donna nere i vårat stall. Jag fixade massa med Ruben idag. Nu har jag lovat mig själv att putsa mina träns varje gång efter användning och sadlarna en gång i veckan. Tränsen kan man snabbputsa efter varje användning och plocka isär dom en gång i veckan. Låter det bra?
I morgon ska Anna rida. Jag ska dock inte vara med. Ska till Kista och kolla bio med Ebba:) Henke skulle igentligen följt med, men han skulle till Polisen. Det var ju lite synd.
Jag kom just på att jag kan vara uppe sent ikväll. Det är ju LOV!

Puss&Kram

Sovmorgon

God förmiddag gott folk!

Idag tog jag mig en liten sovmorgon, skönt! Nu på morgonen så har jag suttit och myst med min lilla vovve framför Miami Ink..
Snart ska jag åka till Ikea med Mami, hon skulle köpa något där. Sen ska vi kolla lite på hoppningen. Ska även hjälpa henne med foderstaten och sånt där.. Dotter lär mamma:)

Nu ska jag gå och fixa mig, kanske ses idag om inte på Ikea och runt där så kanske i stallet.

Kram J

Veckans tips!

Ja veckans tips får bli till er hästmänniskor. Det är ett halstäcke från Hööks. Det är typ mitt första täcke från hööks som jag köpt själv. Alla täcken med hals är antingen förstora eller för korta för Ruben. Så hitta jag det här. Jag lite anti hals som man kan sätta på och ta av. Men det här satt riktigt bra faktiskt.:)
Täcket är 300g
Halsen är 200g. Precis vad jag letat efter!


Klocka!

Glöm inte att ställa TILLBAKA klockan en timme innan du går och lägger dig ikväll:) Sova en timme längre, tackar man inte nej till. Eller?


Kommentera!

Ja, jag tycker ni ska kommentar lite mer. Jag vet att ni läser! Men jag skulle vilja ha lite mer kommentarer. Jag lovar att svara på dem.

Idag gick jag upp halv sju, jag var helt död. Jag var inte vaken när jag började släppa ut hästarna. Klockan vart väldigt mkt igår, hmm.
Det var hopptväling nere hos oss idag. Och alla våra hästar var super snälla att ta ut. Efter så longerade jag Ruben och Donna. Båda skötte sig bra, vi fick vara på dressyrbanan. Jag fixade allt och så åkte mamma och jag till stinsen. Shit vad mkt folk det var! Jag skojar inte. Man vi trängas. Vi åt på Taco Bar, mums!
Mamma skulle byta en grimma hon köpt på Vinn. Sedan köpta betfor och havre. Ruben fick ett par vita fluffskydd från Jacson han velat ha länge;)
Sen har jag gjort världens tabbe. Jag har glömt mina so grejer i skolan. Och våran inlämningsuppgift ska vara klar på måndagen efter lovet. Någon som vet om skolan kommer vara öppen under lovet?
Nu ska jag försätta har en VÄDLIGT tråkig lördag kväll.

Kram Jenny

Svar på kommentar

Svar till ......

Ja jag hade en kompis som red på min häst. Och vi är fortfarande kompisar och inte ovänner, inte enligt mig i alla fall. Det är bara det att min häst inte är riktigt snäll och VÄLDIGT svår riden. Så det är bara jag och min tränare som rider honom. (och en annan tjej som hoppar honom en gång i veckan). Hoppas du fick svar på din fråga.

Kram Jenny :D

Skriva

Hejsan,

nu kommer lite upptadering här. Igår hade vi musikscen och det gick verkligen bra. Det var nog lite förvirrande för dem som kollade i början. Men alla var super duktiga. Min häst är bara så bäst! Åå vad jag älskar honom. Han är en riktig dressyrpolle^^ Jag fick MVG på mitt spanska prov. Asså jag vart så förvånad! det trodde jag aldrig.
Asså det har inte hänt så mkt. Det kommer lite bilder nu. Sen ska jag fortsätta att ha tråkigt^^

 Nytt täcke:D

 Ebbas mobil gick sönder lite på non ;P

Dåligt skrivande.

Japp, det blir det nu dem kommande dagarna. Idag hinner jag inte skriva. Eller lägga ut bilder som jag lova. Men dom kommer snart jag lovar. I morgon är det Musikscen. Kom och kolla! Det är kl.19.00 i Tallbohovskolans Aula!
Jag har lite mkt att göra just nu. Nu ska jag plugga lite mer manus.

Kram Kram.

Helg.

Hejsan!

Dålig upptadering dom senaste dagarna. Sorry for that;P I söndags var det KM och det gick verkligen så dåligt. Ruben var hemsk och allt var allmänt blä. Men är ändå nöjd på ett sätt för att jag ställde upp. Vi kommer igen på nästa KM! Anna tyckte jag var duktig ändå.
Igår red hon igenom honom ordentligt eftersom han var dum på KM. Han fick sig lite uppfostring. Idag red jag lektion och det var så roligt och han var så fin verkligen. Så roligt. På höstlovet ska vi kanske till lejondal och träna. Fina häst<3

I skolan har det inte hänt mkt. Typ dataintrång har det varit så jag har ändrat alla lösen nu. Annars inget förutom att jag hade UV samtal igår och det gick super. Idag sluta jag 11.30. Skönt!

Skriver mer i morgon. Kommer bilder då också. Måste sova.

Natti Natti!

Helg.

Hejsan!

Dålig upptadering dom senaste dagarna. Sorry for that;P I söndags var det KM och det gick verkligen så dåligt. Ruben var hemsk och allt var allmänt blä. Men är ändå nöjd på ett sätt för att jag ställde upp. Vi kommer igen på nästa KM! Anna tyckte jag var duktig ändå.
Igår red hon igenom honom ordentligt eftersom han var dum på KM. Han fick sig lite uppfostring. Idag red jag lektion och det var så roligt och han var så fin verkligen. Så roligt. På höstlovet ska vi kanske till lejondal och träna. Fina häst<3

I skolan har det inte hänt mkt. Typ dataintrång har det varit så jag har ändrat alla lösen nu. Annars inget förutom att jag hade UV samtal igår och det gick super. Idag sluta jag 11.30. Skönt!

Skriver mer i morgon. Kommer bilder då också. Måste sova.

Natti Natti!

Dagens Fåga?

Varför tror vissa människor att man kan glida med på ett bananskal?

Puhh!

Asså shit vad jag har stressat idag. När jag kom till stallet så kollade jag i Donnas box vad som behöver freschas upp där. Nu krubba, saltstenshåller och sen ska hon få min vattenhinkshåller.
Efter det mockade jag och fixade påsar. Tog in prinsen och han fick äta lusern och lite hö och torka. Jag hängde in hans utetäcke i torkrummet. Jag putsade träns och stövlar. Smart att göra det innan jag skulle rida. Efter att Ruben käkat klart. Så test knoppade jag manen så att jag inte står där i morgon och det inte funkar, haha. Han har världens bästa man att knoppa. Me love<3
Jag longerad lite i fall att han va pigg. Men han blir aldrig pigg inne på lina. Det är så dåligt. Han var lite stark när jag red. Men han blir alltid så jävla taggad när jag rider i lilla. Han ska bara galoppa HELA tiden. Det var synd för dem hoppade i stora. Efter att jag ridit så borstade jag massor och tvättade benen på min fina dressyrpolle^^
De var lite leriga. Haha. Jag putsade sadeln och sporrarna. Sen kom jag på att mina fluff skydd var jätte äckliga. Så det får bli vita lindor i morgon på framridingen.  Jag och pappa beställde pizza på Franco´s. Det vart dagens middag med tanke på att klockan vart så mkt.

Nu sitter jag och har tråk.. Sneglar lite på Körslaget det är ju bara så tråkigt. Jag är på värsta party humöret;)
Det kommer bilder i morgon. Ska upp tidigt i morgon.

Kram Kram.


Sovmorgon!

Det är ju aldrig något man tackar nej till. Men det har inte funnits i mitt liv på ett tag. Men idag sov jag till kvart över elva och jag känner mig så utvilad. Skönt!

Det kommer bli mycket häst på bloggen den här helgen. Med tanke på att det är KM i morgon. Och det är ju första tävlingen och jag ska debutera prinsen. Så det kommer komma bilder och mest hästsnack här på bloggen. Jag förvarnar bara för er som inte är hästfolk.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan pyssla i stallet. Det är massor som ska göras.

Ha en trevlig dag. Kram.


Äntligen helg!!!

Hejsan.

Idag har det varit helt ok i skolan. Jag sov riktigt bra i natt. Har inte gjort det senste nätterna. Nu har duntäcket åkt i;P Skönt skönt.
Idag har vi bara haft tre lektioner och IUP-tid hela eftermiddagen. Det var skönt. Vi hade också samtal med ansvarsläraren inför utvecklingssamtalen på måndag. Fick även omdömen idag. Jag var skit rädd för engelskan. Men jag klarade mig och hade når målen i allt. Tack tack. Sen pluggade jag So bara. Det gick ju sådär jättebra.
Jag åkte hem och tog det lite lugnt. Sedan åkte jag till stallet.
Jag red på Ruben. Han var lite slö. Men när jag kom till galoppen tänder han till. Han var riktigt duktig idag. Red i stora Ridhuset med Mia. Värmde utan graman. Och jag blir tårögd när jag rider. Det är helt sjukt hur fin han blivit. Han tycker det är kul att rida program. Speciellt ökningarna:P Nej men han älskar att jobba nu.

Mamma ringde även till mig vid lunch idag efter hon ridit lektion för Botti på lilla Donna. Ja nu har vi två hästar typ. Mamma ska Donna på foder. Botti är med barn och hon orkar inte ha så mkt på sig just nu typ. Och hon skulle bara låna ut henne till foder till mamma. För att hon sköter henne så bra. Så nu ska vi shoppa lite saker till Donna. Sen ska väl mamma shoppa ihjäl sig på Globen;)

Nej nu ska jag avsluta detta.

Ha en bra fredag kväll. // Jenny

Ebba och David!

 Här kommer hemligheten som var på Son idag mellan mig och Henke. Haha;)

 Henke roade sig med att ta kort på mig på engelskan;P



Svar på Kommentar

Svar till ....... som har kommentarat

Nej det är inte KM på UBRF. Utan på Stäket som är min hemmaplan nu förtiden.

Kram Jenny


Varför?

Hejsan! Jag måste skriva av mig lite!

Jag lever som två olika liv just nu. I ena livet gör jag bara framgångar och andra livet tabbar jag mig bara. Varför ska det vara såhär? Varför kan det inte gå bra i båda liven för? Jag vet att jag får skylla mig själv. Men det har ju gått så jäkla bra innan. Varför funkar det inte nu för? Kan någon svara på det? Jag vet inte vad jag ska göra. Om jag anstränger mig så kommer jag bara tabba mig igen. Eller? Måste göra något åt detta i alla fall.
Sen i det andra livet där det bara är framgångar. Det är ju bra. Men det är liksom det andra livet som är det viktigaste när jag tänker efter. Men om det bara kunde vända och vara framgångar och allt flyter på i båda, så skulle allt vara så mycket enklare. Nu handlar det här bara om en sak ungäfer. Men det är en väldigt stor sak. Om inte den funkar kommer inte resten att funka.. Jag blir galen på mig själv snart. Vad har jag gjort??!!


//Jenny

(Bloggen vill inte samarbeta med mig. Skulle lagt upp bilder. Kanske funkar senare.)






Går på små rosa moln!

Hejsan!

Idag är jag så lycklig. Och alla människor som kommer träffa mig kommer märka det och får leva med att jag är överspiddad och glad:) Detta beror på min underbara häst som skötte sig såbra på träningen idag. Han var väldigt seg när jag värmde honom. Men sen efter galoppen. Då skulle han bara galoppera men det fick han inte. Jag red igenom programmet några gånger. Och Anna tyckte absolut att jag skulle rida KM på söndag. Så nu kommer jag få rida massa. Måste ta av grammanen i morgon. Det ska bli spännande. Tror han kommer sköta sig galant.

Skolan har varit helt ok. Tyo som vanligt. Har spanska prov på torsdag. Som jag kommer faila på. Nejdå. Jag tror det kommer gå bra faktiskt..

Asså jag har haft blodbad här nu på kvällen. Det är inget jag kommer berätta om.

Vo ses eller hörs i morgon. Natti natti



 Ida du ska veta att du betyder massa för mig<3

Dagens Fråga?

Vad tycker ni om Börjes saker?

Veckans Tips!

Burkar som är köpta på Hemköp på deras övervåning för 10 kronor styck. Jag har dem till kraften i stallet. Men man kan ha många andra saker till dem. Dem hade även massa andra burkar.


Kvällsfodring.

Den hade jag idag. Efter att Emma gått hem typ. Så åkte jag till stallet. Ruben fick gå i skritten och han var så duktig. Asså han är så förendrade. Han går inte ens med galrerna i rumpan nu! Och det är ju självklart en fördel. Han gjorde bara ett litet bocksprång så var det bra sedan.

Jag fixade lite och putsade mitt ena träns. Fixade lite med foderlådrona och ja lite allmäna saker man inte hinner fixa på vardagarna.
Nu ska jag renskriva klart manuset så alla i min grupp kan få det i morgon.

Vi hörs i morgon.


Kista Förra Veckan

 Tröja jag köpte förra veckan.

 En annan tröja som jag också köpte förra veckan. Båda är köpta på Gina.

 Emma och Jag pluggade lite innan vi åkte till kista. Duktiga Tjejor:)


ZZzzz

Hejsan!

Jag skrev inget igår. För jag hade tänkt att göra det efter körslaget. Men jag somnade^^ haha.
Jag var sjukt trött. Det var en underbar dag igår. Även om jag inte fick någon sovmorgon.
Det vart upp tidigt och ut med hästarna. Alla var super snälla. Vissa var lite ivriga. Men det var ju kallt och så. Det var löshoppning för Ki också. Jag var inte med. Men jag kollade på när Harmonie och Bottis två hästar hoppade. Fick hjälpa till när det var dags för Botti. Semper hoppade så fint verkligen när det vart lite höjd:)
Jag var förbi guro och köpte lusern också. Kraften skulle komma nästa vecka.
Jag longerade Ruben. Han var så duktig. Det här var den bästa gången sedan jag köpte honom. Även om han var lite trött. Så var han så fin. Sedan hoppade jag upp barbacka och skrittade av honom. Skrittade lite på korttygel och han gick i from hela tiden utan att jag typ gjorde något.. Asså jag satt nästan och grät av lycka!
Mamma red lektion för mig. Och jag måste verkligen prata med henne. För så fort jag ska göra en övning med henne. Så får hon damp. Hon vill typ att jag ska tänka åt henne. Tur att vi ska rida tillsammans på onsdag så kan jag visa hur man rider en åttvolt. Då kan ni tänka er att det är illa..

Nu har jag beställt lite saker från Börjes. Eller inte så lite. typ reflexer. Ett täcke. Ridbyxor. Aa lite saker. Det kommer bilder sedan när det kommer. Jag vet att jag varit dålig på att lägga in bilder. Men nu ska det bli bättring!

Idag ska jag kanske hitta på något med Emma. Lite senare ska jag till stallet. Pussa massa på min prins och så ska han få gå i skritten. Han har vilodag idag. Måste även plugga spanska. BLÄ!

Vi hörs senare!

Dagens Fråga?

Idag blir det pass. Bara onödigt att komma på massa onödiga frågor när man inte ha något.

Nu äre dags för fredags mys..

Hej!

Nu är det äntligen helg, igen. Gud vad veckorna går fort! Snart är der jul. Idag har det hänt nada! Matten var så dryg idag! Ebba retar mig hela tiden för jag att säger dryg hela tiden;P men det kan jag bjuda på.
Jag har varit på bra humör idag också tills lite senare på kvällen. Men det behöver jag inte ta upp här..
Detta kommer bli ett kort inlägg. Nu kollar jag på idol. Idag tycker jag att Reza var bäst och Tove. Och Erik är ju lite söt;)
På onsdag ska kanske Henke och David följa med till stallet;D Haha.
Vi hörs i morgon, har utsläpp.

Kram Kram


Vanliga Dagar

Hejhej!

Går dagen och denna dag har varit lugn. Igår hade vi engelska prov. Jag tror att det gick bra, det kändes bra i alla fall. Jag red själv i ridhuset och Ruben var så jävla fin. Jag skojar inte, ojoj vilken dressyrhäst jag har;P
Jag satt och skrev massa saker till skolan det var därför jag inte blogga igår.

Nu sitter jag och kollar på Mammas pojkar. Det är ju bara så sjukt. Jag borde verkligen gå och duscha. Har så skitigt hår. hehe. Jag har varit på jättebra humör idag. Eller rättaresagt typ flumm.. Men nu är jag så trött. Asså jag är trött i huvudet men min kropp skulle kunna gå ut och springa 5 km!
Idag red Amanda honom. Det gick bra dem var ute på hoppbanan och han var ganska stark. Men nu ska hon börja ha honom själv på torsdagar.

Nej nu ska jag sluta skriva här för idag..

Natti natti.

Dagens Fråga?

Till er hästmänniskor:

Varför blir det bara tjafs i vissa kollektiva stall?


Simning!

Hejsan Gott Folk!

Idag har det typ varit en vanlig tisdag. Förutom att vi hade siming på gympan. Klädsim. Asså det kändes typ som att byxorna skulle åka av hela tiden. Men det var roligt faktiskt. I morgon börjar inne gympan och det är skönt. Ingen orientering. Är det bara jag som tycker det har gått fort den här terminen med utegympa? Det tycker jag i alla fall. I morgon måste jag upp tidigt, fixa håret. Åå jag önskar att jag skulle kunna vara sjuk i morgon. Det är engelska prov. Suck. Även om jag typ kan allt tror jag. Så blir jag så trött på alla prov.

Stallet: Jag red lektion för Anna och det gick verkligen så bra och det var så roligt. Jag har lärt mig så mycket på så kort tid. Som jag borde lärt mig för 6-7 år sedan.. Jag har fått en tanke som jag vill ska försvinna. Men jag är rädd för att det kommer att hända!!

Kram Kram


Dagens Fråga?

Varför blir det nästan aldrig som man själv vill?

Helt vanlig dag.

Hejsan!

Idag har det varit en lugn dag. Lite dryga lektiner bara. Jag försov mig lite bara i morse också. Så jag fick stressa massa. Suck. Men i morgon ska jag vara duktig och inte försova mig!!
Imorgon har vi simining. KUl:P Haha vi ska har klädsim.. Har typ packatr hälften. Jag fastnade här. Borde plugga englelska också. Jag måste få bra på det här provet. Annars blir jag helt galen!! Vi fick tillbaka våra so prov. Hmm det gick ju bra.. Jag fick godkännt i alla fall.

Det är värst läsikiga killen som går runt bland stallarna. Han snackar tydligen engelska och ser skit skum ut. Hmm. Konstigt konstigt.

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan plugga engelska. Sedan tv kl nio;P

Kramis.

Shopping

Det vart en shoppingrunda med Emma i Kista idag. Det var mysigt. Jag köpte två topar och sminkborttagningsmedel. Min mobil och data vill inte samarbeta med varandra så det kommer bilder i morgon istället.

Jag var en snabbis i stallet, hästen hade legat och gjort lerinpackning i hagen, lera överallt. Fixade alla pasar, mockade. Ruben fick gå i skritten en stund i mörkret.
Nu ska jag sova innan jag dör! Jag börjar känna nu att jag inte sovit såbra..

Natti Natti // Jenny

Kanelbullensdag

Är det idag ja.. Jag sa att jag skulle skriva igår. Men jag kom hem, hmm lite sent. Det var vekligen sjukt roligt. Det var massa männiksor som jag inte visste vilka dem var.. Men det funkar det med. På lördag åker argentinarna hem tror jag.. Jag kommer att sakna dem i alla fall. :/

Jag fick även ett bud på min häst på 300 000. Jag ba han är inte till salu. Han hade sätt hästen i boxen en gång. Haha.. Som tur var anna min räddare i nöden! Hon ba han är till salu vi 800 000. Jag ba hööö..
Men min prins ska inte säljas punkt slut.

Vi hörs ikväll. Ska plugga nu-.-

Kram


Dagens Fråga?

Varför vart det så kallt så fort?
Var beredd på regn och rusk!


Hel dag!

Hejsan Alla!

Idag vaknade jag kl åtta av mig själv. Jag som hade tänkt att få sovmorgon.. Men nepp så vart det inte.
Jag åkte till Jakan och hämta min hoppstövlar och sedan till stallet och longerade Ruben. Han var så duktig verkligen:D Tog alla kommandon. Han gjorde ett glädje skutt i början så han snubblade på frambenen. Hoppas det inte vart nåt. Jag blir så ledsen annars! Sen drog mami och jag till Horze och Hööks. Vi skulle kolla på ett täcke men kom fram till att det var alldeles för varmt. Jag köpte en slit och släng hjälm på hööks för inga pengar alls nästan. Mamma red lektion för mig och hon fick både ris och ros. hon har inget att säga till om i alla fall.
Camilla har även shoppat foderpåsar till mig:)

Nu ska jag snart dra till stallet igen. Haha.. Fast denna gång på lite rolig heter;P Haha. Nåt grejs i polobaren.

Hörs när vi kommer hem, när jag nu kommer hem.

Kramis

Veckans tips!

Till er hästmänniskor-

Om nu funderar på att köpa häst eller ni som redan har en häst.
Tänk er för innan ni ställer er i ett kollektivt stall. Fråga hur det är bland hästägarna i stallet. Tänk på att du ska vara där varje dag ett tag. Det är väldigt lätt att det blir tjafs i ett kollektiv. Jag står i kollektiv för att jag vill fixa och göra allt själv med min häst. Och håla på med andras hästar. Men det kan vara skönt att stå i ett fullskötsel om man tex har lätt för konflikter och är arbetsskygg för det får man absolut inte vara i ett kollektiv.

Man ska trivas i stallet man står i=)


Dagens Fråga?

Varför får man huvudvärk? Och varför har jag haft det så ofta senaste tiden?

Intensiv dag.

Hallu gott folk!

Idag har det varit en jobbig dag och jag är verkligen så trött. Det vart ju en sovmorgon i alla fall. Jag cyklade till orienteringen. Jag hade verkligen sjukt mkt kläder på mig och frös ändå typ. Tjejor vi ägde i alla fall på orienteringen. Efter det att jag kommit hem freschat upp mig och så, åkte jag till stallet. Jag hade insläpp och sedan så red jag lektion. Jag ska bara säga en sak. Gud vad dålig min sits har varit!! Asså det finns inga ord att beskriva. Men en sak som Anna sa till min mamma idag värmde otroligt mycket och jag hoppas på att det blir såxD

Imorgon ska jag longera mitt hjärta. Så han får springa lite;) I morgon är det Polofest/middag. Emma ska du följa med??

Jag funderar på om jag ska börja med dagens fråga och veckans tips. Ska testa nu ett tag i alla fall. Det kanske inte blir frågor varje dag. Men så ofta jag kommer på i alla fall.
Måste bara säga en sak, har inte kollat på Idol på ett tag, men gud vad jag gillar Rabih. Han sjunger ju bara så bra verkligen.

Vi hörs i morgon//

Jenny


Höst!

Hejsan Gott Folk!

Nu är det höst på riktigt inte för det är kallt. Men det är ju i alla fall 1 oktober:) Igår var jag och mamma ute och red i det kalla höstvädret. Jag trodde jag hade satt på mig ordentligt, men det hade jag inte.. Jag frös ändå.

Idag har det varit en dryg dag i skolan. Jag lämnade in Bokrecentionen, och skulle komma på ett ämne att redovisa om. Varför gör vi samma saker hela tiden typ??. -- lärare!!
Sen skrev jag lite på den där rapporten på tekniken vart inte klar för det är sjukt svårt att förklara allt. Men jag ska skriva klart det tills på torsdag i alla fall. Ida satt och klagade på IUP-boken innan bilden idag också^^ haha jag höll med henne till fullo.. Efter skolan gick jag och Ebba till Taysty's och köpte matsäck tills i morgon:) Mums. På rasten svullade jag idag och felicia lite på gården ocksåxD

Efter att jag missat tåget åt jag och mamma en tidig middag även om jag inte var ett dugg hungrig, hehe. Sen åkte vi till stallet för Amanda skulle hoppa Ruben på lektion för Stina. Han sköte sig galant och han var super duktig. Hundra guldstjärnor till honom. Imorgon ska jag rida lektion för Anna det ska bli så kul:)

Imorgon är det orientering, jag ska cykla med Danne och David. Och jag är glad över att Anna kunde ändra våran lektions tid till fem i stället för halv fyra. Jag ska liksom hitta hem därifrån, haha;P Jag ska orientra med Ida, vi kommer äga eller hur??:)

Vi Hörs I Morgon:) Puss&Kram

Ida sitter och klagar över hur dålig hon tycker boken är!! Haha, jag håller med till 100%