En vanlig, lite för lång söndag!

Hej Allihopa!!

Idag har det väl inte hänt så mycket. Jag vaknade kl. 10.00 och var helt säker på att jag skulle gå upp men då somnade jag om och pappa kom 10.40 och sa att jag skulle gå upp om han skulle skjutsa mig. Hehe kul! Jag kom i alla fall till stallet där det inte var en kotte i stallet. Jag gjorde träckprovet eller la i bollarna i påsen så ska det komma på posten i kväll. Så får vi se vilka som har mask i magen. Jag red på hoppbanan och det var snuddet för hårt att rida där ute men jag orkade verkligen inte vara inne i ridhuset där det är bastu typ... Så jag plockade fram lite bommar. Han vart så sjukt peppad och skulle bara galoppera HELA TIDEN jag fick knappt stopp på honom. Haha piggelin:D Jippie! Men han vart så sjukt fin verkligen. Så roligt :) Guld stjärna till min polle! Fast han vart sjukt svettig!! Så jag duschade av honom lite. Har inte gjort så mycket annat. Var och fikade med Tina i magasinet. MYSIGT!  Annars bara allt vanligt.

Kram Jenny

LÖRDAG!!

Hejsan!!

Shit vad fort det gått. Alltihop menar jag verkligen. Den korta ledigheten som vi haft det är tre veckor kvar till skolavslutningen nu typ. Vi har musikscen snart och sommarkonsert. Och massa saker. Jag gör storm steg framt med Ruben och han fattar mer och mer. Shit alla tjaatar på mig att jag ska vara med på KM i dressyr den 12 juni tror jag att dte är och jag blir så nervös... Vet inte hur jag ska göra om jag ska rida ett program och han går med huvudet i vädret (Kanske) eller om jag ska vänta några veckor och verkligen satsa vet inte.. Det blir nog skit bra.. Om någon kan vara "barnvakt" åt min mamma så blir det ännu bättre. Hon kan vara så sjukt jobbig ibland verkligen!! GAHH.

Ruben skötte sig prima i skogen med Kerstin idag:) Hon sa att han kan bli polis häst eller något för att han är så snäll. I morgon ska vi rida över lite bommar och lyfta lite på benen. Och jag måste verkligen ut i skogen mer och lyfta på benen lite istället för skritten. Det blir nog super. Och efter semestern så blir det nog hoppsadel också för hoppningsvis.

Min lördag em och en del av kvällen bestod av stenplockning och grillning. Så mys. Det vart värsta högen med sten efter att vi plockat på hela stora hoppbanan.

Nu är jag super trött och ska gå och sova så att jag orkar upp i morgon också.

God natt och kram på er allihop!!

Kram Jenny

GAHH!!!!

Hejsan alla glada människor!

Asså jag blir så sur. Det finns en människa i mitt stall, som tror att h*n vet att. Människan säger imot mig iprincip allt jag säger. Och när jag säger något kollar hon på mig som att jag är dum i huvudet. Jag blir så trött och jag är inte själv om att tycka detta. Tycker ni att man ska säga till människan eller inte. För att jag pallar inte vara i samma rum som människan... Gahh!!!!

Jag behövde bara skriva av mig lite. Ruben var super fin på träningen i tisdags. Tyckte det var väldigt jobbigt. Och försökte smita på slutet. Han gjorde några hopp i galoppen osv. Men han var verkligen så fin i formen. På onsdagen skötte han sig bra med Camilla. I går var vi ute och klättra i skogen och det var lite jobbigt tyckte han. Vi var även på dressyrbanan och skritta lite. Idag var han dock hemsk. Han var sjukt seg och trött. Ska nog börja smyga upp Krafften lite. Min plan var att vara ute på banan och rida bommar men så vart det inte eftersom jag trodde det skulle börja åska och bli världens oväder. Så jag red en stund i ridhuset. Nu kommer jag inte träna för Marie på sjukt länge..... Så tråkigt men jag får kämpa på själv.

God Natt och Kram på er!!

// Jenny


Norges national dag

Hej alla underbara människor!!

Nu har jag inte bloggat på ett ta sedan men nu kommer alt i ett ända inlägg:) I onsdags så gick det bra. Jag fick hoppa upp och rida lite för att C skulle få titta lite.

Torsdag: Vaknar hyfsat tidigt och är på typ världens bästa humör vet inte vaför. Vakna väl bara på rätt sida eller något. Hade alla lektioner typ redovisning i NO och läxförhör i engelska och det gick verkligen super. Alla rätt!
 Sedan sista lektionen så skönt!!!!! Fast den tråkisgaste och typ längsta!! Aja när jag åkte hem så tog jag det rätt s¨lugnt och sedan åkte jag till stallet och fixa och red. Han var rätt så fin men lite jobbig i galoppen. Hmm. Somnade så sent..

Fredag: Sovmorgon= så skönt. Började 9.00 med matte och jag fattade verkligen hur man ska göra nu med dom där j*vla ekvationerna. PÅ So n håller vi på med sammhällskunskap. Det är faktsikt rätt så kul men ganska lång tråkigt i bland. Vi sluta super tidigt idag. För vi skulle på konsert på kvällen. Så jag, Jennifer och Ida drog först till stallet och longera och mocka typ. Mamma åkte efter sedan och släppte in hästarna med hjälp av Anki. Vi åkte hem till mig och jag duschade på typ 2 min och klädde på mig på 2 och typ fixa resten på 1min bra jobbat av mig!! Sedan åkte vi till kallhäll och tog tåget in till stan. Vi skulle till slussen och jag var bomb säker på att jag hitta men jag kom snbbt fram till att jag hade missuppfattat vart vi skulle men efter att vi gått åt fel håll hitta vi både teatern och någonstans att äta! Vi åt på Sandy's så super goda sallader. Sedan gick vi runt och kolla lite. Sen när vi står utanför södra teatern så kommer Danny!!. Fick hans atograf och kramade honom! Och han sa att jag hade ett bra namn;D Teatern var dock inte lika bra från min sida.. Jag skulle viljat dra till kungsan och kollat på Rix Fm men eftersom inte bestämt så vart det inte så..  Lite tråkigt men men.

Lördag: Upp tidigt och släppa ut hästar.. TRÖTT är det första man kan säga och vaknar självklart med VÄRLDENS pms. Det är så hemskt. Så jag var typ sur hela dagen och jag får faktiskt be om ursäkt men det är inget jag kan hjälpa. Jag mår verkligen piss när jag är sån. Men jag kämpar på ändå. Även om jag vill bara skrika på allt och alla!! Förlåt mig verkligen.
Vi löshoppade på kvällen med Ami och Ruben. Han var super duktig och jag tror han tyckte det var kul.

Söndag: Vaknade av att jag typ halv satt och sov, Hade somnat til tven. Haha. Nackspärr är det först man kan säga. Började fixa sommar rutorna.  Men blev inte klara. Red och träna läxor han var super fin får jag säga. Men hade ändå inte den riktiga formen som jag vill ha. Han var nog lite trött från i går. Skritta ut i skogen men Milton som sällis. Den nya kompisen:) Grattis Ruben på¨namnsdagen!

I morgon är det skola igen. En kort vecka! Skönt.

// Jenny

BLÄ!

Hejsan!

För skolan alltså! Våran spanska lärare är den dumaste på i hela världen!!! Hon har fått ett nytt smeknamn, Papegojan.
Haha. Åå vad jag önskar att hon inte jobbar kvar till åttan...
Asså det är inte varje dag man skriver teknik prov om klädnypor (stavning) vi fick göra det i alla fall. Varför dom är uppbyggda på det sättet osv osv. Så tråkigt. Annars var det rätt lugnt idag.. Vi hade gympa också, usch jag måste börja springa igen!!! NU!
Jag tog fel bok i engelskan, helt bombsäker på att jag tagit AB. Men nix jag tog BB och jag fick värkligen panik vi ska kunna massa impefekt ord och shit tills i morgon. Så först messade jag Ida och ringde henne men hon svarde inte. Så jag messa Ebba och hon svarade så hon fick sitta och säga alla i telefonen. Thanks Ebba! Fast jag fick sitta och messa  massa glosor till henne sist. Men nu kan jag alla ord i alla fall..  Och det är en fördel.
Nu ska jag jag ner till stäket och vara med när Camilla rider på prinsen.  Om hon behöver lite hjälp.

// Jenny


Stor pojke!

Hellu!

Idag slutade vi skit tidigt. För vi hade inga lektioner på eftermiddagen.  Rubens pass hade kommit så jag var och hämtde det på posten:)

Sedan red vi lektion och han var super fin verkligen i alla gångarter:) PRINSEN!!!!

Han fyller år idag också. GRATTIS!!<3<3

Kram J!


Snygging!


Vanlig dag!

Hejsan!

I lördags var jag och hämtade mina tömkörnings grejor. Och mitt träns på Horze allt passa perfekt! Vi tömkörde för att testa allt och det gick super. Jag köpte ett litet skarpare bett som jag red på igår och det gick bra förutom att han var hemsk för övrigt. Jag kommer få bakläxa av Marie i morgon för jag har bara ridit på honom en gång sen senaste träningen. Oopsu!! Inte bra inte bra. Idag fick han nya skor och då kan jag ju inte heller rida eftersom han blir öm i fötterna men nu jädrar alltså nu blir det allvar den här veckan!! På lördag ska han även löshoppa=) Vi ska hoppa Ruben och Ami som står i mitt stall. Det ska bli kul och se hur han beter sig. Satt och kolla på markarbettet för Stina idag och snart ska jag sitta där och rida också... SNART sa jag inte nu;) Glömde ta kort på dom nya sakerna men jag gör det i veckan så ni får se:)

Pappa skulle även köpa kraft idag eftersom det verkligen var kris. Så står jag och ska hälla i påsen i tunnan, så ser jag att han gömmer något bakom ryggen. Nyfiken som jag är ser jag att han håller i ett par senskydd. Jag kastar mig runt halsen om honom och ni skulle sätta hans min, Haha!!

Dom hära var det :


Längesedan!!

Hejsan Allihop!

Jag vet jag sa att jag skulle bli dukitg på att skriva men det har varit väldigt mycket den senaste tiden. Man ska få ihop allt med skolan och sedan med hästen. Som tur är har jag min underbara kompis Camilla som rider prinsen en gång i veckan nu:)<3
Skolan rullar på framåt och snart är det sommarlov och har lite dåligt sammvete över att jag ska åka bort två veckor från Ruben! Som tur har jag C som ska ha honom då:) Jag hoppas hon tycker det ska bli kul!
Jag längtar sjukt på till sommarlovet och bara göra vad man vill och gå sol på sig. Nu tycker jag att det jar regnat klart på ett tag. Det behäver inte blåsa mer heller för den delen! 
Alla säger upp sina boxplatser i mitt stall som jag står i, hmm... Kommer bara vara nya människor i stallet efter sommaren. Stör mig sjukt mycket på en människa i mitt stall som inte bryr sig om sin häst... Nämner inga NAMN!
Igår ringde Kerstin på Guro och ska att min Tömkörningsgjord och grjor hade kommit. Ska åka till Guro och hämta dom sedan och då ska C hänga på och tömköra lite idag också:)
Dom ringde även från Horze i går att mitt träns som är hur försenat som helst hade kommit. Det är ett Hubertus träns.
Ska åka ner till stallet och kolla min hage innan måste fixas lite saker med den.
Kommer bilder på mina nya saker sedan:D

Kram Jenny!