Mening med lov?

Hej!

Jo jag förstår vad som är meningen med lov. Man ska ha kul, vila ut så man är pigg till skolan, osv. Men jag har tagit två sovmorgorna och sen har det blivit sena kvällar och tidiga morrnar. Jag vet det är mitt eget val, men jag blir bara så sur på mig själv för jag vet ju hur trött jag blir. Jag som lovade mig själv att jag skulle plugga lite men det har det verkligen inte blivit ngt av. Så jag bestämde mig för att jag är stallfrí i morgon och ska titta lite på skolan. Jag var verkligen trött när jag kom hem idag. Jag skulle hoppa rakt in i duschen men fastna på soffan sen gick jag jag in i alla fall och jag somna sedan på soffan. Jag vet inte hur länge jag sov men länge i alla fall. Mamma väkte mig åtta för då började melodifestivalen annras skulle jag säkert sovit nu. Jag var i stallet 8.05 och logerade Vienna hon var jätte trött och det var helt onödigt att rora på sig. E red på den nya Darwin den ser riktgit trevlig ut, okej men det gör väl iprincip alla hästar som E rider på. Sedan var vi på långpromenad med Fellini J och Hanna. Det var riktigt mysigt. Hon hoppade till när ´hon såg den blå stenen som hon sät ett antal gånger...
Sedan var jag och mamma på stallmötet på stäket. Alla tycket Ruben lätt jätte trevlig och hål tummarna inför torsdag. Jag lägntar så!! Alla är så trevliga i stallet:)

Kram J!<3

Torsdag!

Okej, hästfronten nu då. Jag ska åka och provrida den här Ruben på torsdag då. Jag ska ta ledigt från skolan.
Han är efter Rubenstaien. Jag vet inte om han stavas så. Men det är i alla fall en fin hingst. Ruben är en stor herre men en gentle man och super snäll han har några år på nacken men med taken på att det är första hästen så ska jag inte ha en unghäst. Om jag säger så är han över 1.70 men känns tydligen inte så för han är väldigt ädel och inte det här kraftiga. Jag hoppas det ska vara en häst för mig.

Stackars!

Asså shit vad jag vart sur. Det är en familj som bor här på min "gård" ( alla som varit hemma hos mig vet att det är typ som en gård). Sonen slår hunden hela tiden och jag såg det idag också eller kväll men eftersom jag inte var påklädd och stog bara i handduk och kolla igenom springorna på pasinernen (stavning). Så kunde jag inte springa ner. Men vu har sätt det här ett antal gånger nu. Så jag och mamma gick upp och pratade med föräldrarna. Så som vi uppfattade det så tog han inte upp det som seriöst då vi tror att husse gör likadant. Så om vi ser det här en gång till så ringer vi till djurskydds förengingen om inte värre!. (det värsta är att dom tagit hunden från hundstallet) 

Snart skola IGEN!

God kväll!

Hoppas alla ni mår bra. Jag och min förkyldning kämpar på. Bara sprayen får följa med så mår jag bra!
Igår så hände inte så mkt. Jag och mamma var inne på guro och jag köpte ett nytt spö och sporrämar. Vi kollade även på lite täcken, men köpte dock inte. Lite svårt när man inte har någon häst ännu...
Jag borstade jätte länge på Vienna och hon fick vila igår, men gick i skritten i ca 50 min. Sen gjorde jag inte så mkt.
Idag var jag i stallet vi 11.00. Jag skritta fram Vienna  till Marie. Efter så fick jag trava av henne på KANDAR= läskigt. Asså det ända som är svårt att håla reda på alla tyglar. Och som sagt är man inte så van heller. Det var roligt i alla fall.
Imorgon ska jag longera på morgonen och gå på långis med J och Fellini:) Mysigt Mysigt. Självklart ska jag ta med mig Vienna så hon får komma ut lite:P
13.00 är det stallmöte på stäket. Ska man väl antagligen veta vilka dagar man får pass på. Jag skulle varit där nere på lovet men det har ju varit så mkt så jag har inte hunnit.
Vi hörs och kanske syns i morgon.

Kram


Från Jennifers Tjejmiddag i söndags!


 Tjejmiddag- jennifer  Pizza   
 Jennifer- tjejmiddag Felicia

Bild



Vem är inte snyggast i labb glasögon?

Häst!

Okej nu ska jag åka och provrida den här hästen ute på lidingö. Nästa vecka.

Shopping/Bio-dag

Hej hej!

Idag tog jag ledigt från stallet och hästarna. Jag drog med mig mamma till Kista i stället. Vi kollade på Bio "I taket lysser stjärnorna". Det blev även lite shopping.
- En vår/höst jacka-Vero Moda
- En kofta-Gina
- En t-shirt som det såtr So What på- Gina
- En marinblå piké- Gina
- En klänning som jag tänkte ha till skolavslutningen- Gina
- Max Factors nya mascar Flase lash effect- Kicks
- Hårbortse- Kicks
- Foundationpensel- Kicks

Jag som inte skulle shoppa något men jag får passa nu. För senare lär det inte bli mer en hästsaker på ett tag. Jag ska in på guro i morgon och köpa ett spö och sporremar.
Jag hoppas verkligen denna mascara är bättre för den jag köpte senast trodde jag skulle vara MYCKET bättre.
Filmen var bra och jag kan tänka mig att se den igen, fast boken ät faktiskt mkt bättre ändå.
När jag var inne på vero moda så frågade dom mig om medlemskort om jag ville ha det. Och jag tänkte varför inte. Och nu är jag kom hem så läste jag i häftet och det står så här: Medlemskapet är personligt. Du måste ha fyllr 16 år för att bli medlem... Alltså trodde hon att jag var äldre (inte så ovanligt) men nu är jag medlem i alla fall. Men det förvånar mig inte om dom ringer och säger att jag är för ung. Men det är väl inte mitt fel. Eller?

Kram.

...

Hatar att vara förkyld man går bara runt och hostar och nyser och det rinner från näsan hela tiden. ska ta och köpa hem apelsiner så kanske det bli bättre. Eftersom Natta tydligen käkat det och hon har inte blivit sjuk. Hoppas jag blir frisk snart så man kan leva normalt och framförallt RIDA normalt!!


Hästfronten!

Okej här kommer lite upptadering på hästfronten osv,

i morgon skulle vi åkt ner till Borås och kollat på en häst men av olika skäll som jag inte vill nämna så blev det inte så. Sen hade vi kanske en häst nere i skåne typ lund men den var jag PIGG och inget för mig. Men så här det en annan som står ute på lidingö som jag kommer att åak och titta på när jag fått tag på den som har hästen. Det tror jag kommer vara ngt faktsikt. Det är skit avårt att skaffa häst verkligen.

Kram.

Förkyld!

Hej gott folk!

Det är bättre med min förklydning nu i alla fall.  Jag hostar på och tar nässpray för att kunna andas. Idag tog jag sovmorgon igen, jag kände att jag behövde sova för att orka rida två pass. Så jag gick runt här hemma och gossa  med hunden. Innan vi åkte till stallet gjorde jag mig lunch, det fick bli köttfärs och pasta. Kunde varit godare. Men när man är ett fan av pasta så går det. Jag red privatlektion för Marie på Vodka han var verkligen super duktig och det var skit kul. Synd att jag bara inte var i toppform för man blir ju anfådd så lätt. Han är ju så seg också. Hipsi och Atlantica går mer framåt. Haha. Men han är min prins ändå. Jag hade min söta små teoribarn. Dom säger verkligen ingenting. Dom är så tysta och när man frågar dom saker eller tex vad tycker ni så räcker dom upp handen. Så söta.
Jag red senare på Hipsi och det var skönt för då slapp man jobba så mkt.  Vi var typ 5 pers som red. Vi red igenom en del ur LC:1.
Imorgon blir det ingen blfärd neråt i landet. Jag kunde följt med till Strömshom men då kommer den lata sidan fram att jag inte orkar ta kontakt med dom igen. Så jag och mamma bestämde att vi ska åka och kolla på BIO. I taket lyser stjärnorna. Vi ska gå och kolla lite i affärer och så.

Kram.

Vänner Föralltid!


Sovmorgon!!

Hej!

Idag har jag inte gjort något speciellt. Var hemma på fm och åkte till stallet senare på em. Jag red Atlantica på kvällen och det gick inte bra. Kan bero på att jag inte är helt frisk heller. Orkade inte så mkt. I morgon ska jag rida pivatlektion för M och på kvällen vanlig lektion. På onsdag ska vi ta oss ner i landet. Jag berättar mer i morgon då jag vet mer. Har entligen fixat mitt konto nu:P får mina pengar den 26;) Ska nog åka förbi guro någon dag och kolla på täcken i alla fall innan lördag. För då går Rean ut. Nu ska jag fixa lite saker och sedan lägga mig och läsa.
Hörs i morgon.

Puss!

NEJ, inte nu!!

Hej!

Jag skrev inte igår. Det var inte så mkt som hände heller. JAg var i stallet vi 8.00 och longerade Vienna, hon var skit pigg. I galoppen stog hon och hoppad på alla fyra sen rusa hon iväg. Jag var i stallet till typ 14.00. Mamma red på Hipsi och inga kommentarer till det. En häat som jag ska åka och provrida på onsdag, En kompis till J känner honom som har den och hon skulle titta runt lite om det var något. Kan berätta mer i morgon och ikväll hur det äår på hästfronten. Har typ precis duschat för mitt hår var hemskt. Jennifer har Tjejmiddag ikväll och vi ska bada utomhus. Ebba blev tonåring igår- Grattis. Nu ska jag väl bli sjuk också har kite ont i halsen men det känns mest konstigt. Som att någon sitter och ristar något i halsen typ. det känns inte som vanligt halsont . Är även hes, Men jag känner mig inte sjuk eller febrig. Så jag ska gå ikväll i alla fall. Nu ska jag gå och målanaglarna, vi hörs ikväll.

Kram J!

Sportlov!!

Hej, jag har varit dålig med bloggandet under veckan. Men jag har verkligen inte hunnit. Men här kommer veckan fasr lite sammanfatta!

Måndag- inget spec hände typ. Jag red på kvällen. På den lilla "ponnyn" Atlantica. Det gick väl sådär. Hade cafeterian med Sophia men råkade fastna på Guro så jag  vart sen. Var på Stäket och hjälpte till och fodra+ ta in hästar.

Tisdag- Gick upp 6.00 typ och skulle åka till Skåne(helsingborg). För att kolla på en häst. Men om jag säger så har jag ingen häst ännu men en lårkaka;) Haha, Dålig början bättre slut. så min dag har gått åt att sitta i bilen fram och tillbaka till skåne.

Onsdag- väldigt trött. Pluggat massa saker och kollar på premiären av Grey's Anatomy<3 Har hittat en häst. Var och simma med klassen i skolan.

Torsdag- I skolan hände inget speciellt allt var som vanlig förutom väldigt ont i benet. Vi ska åka och prov rida en häst nästa vecka på onsdag:) Hoppade Don S på kvällen det var skit roligt och han var super duktig.

Fredag- Hade två lektioner. Spanska och Musik. Vi hade skolbio på FM. Var så där. Fick även kolla på film på musiken. Åkte direkt till stallet och var sociall och hade hästen. Ingen sovmorgon i morgon heller.

Min sammanfattning av veckan. Ha ett jättebra sportlov!!

Kram Jenny!

En kort dag!

Heej!

Den här dagen har gått skit fort verkligen. Jag vaknade vid 10.00 och har bara drömt konstiga saker i natt!
Fasr bra också. Försöker lyssna på musik  men de går inte så bra!
Idag hade vi USEK- möte och det gick bra...
Hjälpte även Fanny att fota lite hästar.
Annars ahar jag typ inte gjort så mkt, Ska fixa lite på mitt rum ser ut som en bomb slagit ner.
Har pluggat NO också.
Vi hörs i morgon.

Cihao!

Melodifestivalen!

Vilket slöseri på tid! Men seriöst det är bara skit låtar med. Visst några är hysade. Men det är inga man blir störtförälskade i precis. Nee gud vad tråkigt. Programledaren Petra är i alla fall bättre en Crhistian Look, eller?
Visst hon är tjatig men ändå!
Mamma sitter och tjafsar om massa jobbiga saker och bara gnäller och gnäller! Jobbigt värre!!!

Glad alla hjärtans-dag på er! Hoppas ni haft en trevlig och mysig dag.

Kram!

Tidigt morgon!

Hej!

Idag gick jag upp tidigt 7.00 och var i stallet typ 8.10. Jag longera Vienna i ridhuset och hon var jätte dukitg men lite busig men det måste dom få vara. Jag putsa av tränset och mockade och gjorde allt det man gör när man har hästen. jag åkte hem vi 11. Eller rättare sagt så så hämta mamma mig och vi åkte till Hööks och Horze. Ni kommer tycka jag är galen men jag köpte:
Läder grimma med bling bling på.
Grimma och grimmskaft.
Kjedja.
2 Hinkar.
Benskydd.
Sedan var vi på IKEA idag igen och köpte lådor och lite saker som vi ska ha fodret i sedan. Det vart självklart lite små saker, det blir det alltid när man går på IKEA.
På söndag nästa vecka är det stallmöte på stäket för vårat stall.'
Jag har även hittat en häst som jag ska prov rida i veckan, Kul va?:)
Jag är verkligen super glad och förväntansfull!!!!!
Jag kommenterar melodifestivalen i ett annat inlägg sedan.
I morgon är det Års-möte i USEK.

Puss och Kram syns på stan!

Torsdag & Fredag

Hej här kommer Torsdag och Fredag!

Torsdag: Dagen var lång som vanligt. Jag var verkligen skit trött. Vi fick tillbaka ngt läxförhör på Engelskan typ, Vill ju ha tillbaka provet! Vi såg på någon film var ganska tråkig men men.
Det hände väl typ inget mer i skolan. På kvällen undrade T om jag kunde rida på Lowisa i stället för henne på hennes lektion och det gjorde jag hon var fin men lite osamarbetsvillig i början men efter att hon typ sparkat Jamba så vart det fart på henne, haha;)

Fredag: Fredag den 13 och vi hade prov hoppas det gick bra kändes som det. Men man vet aldrig. Det är så jäkla svårt att skaffa häst finns så många men när man tar kontakt så känns det inte bra längre, Aja Bara leta vidare.
Några tips vart man kan leta?
Jag fick en alla hjärtansdags present idag av mamma och pappa men ingen anning varför, brukar man få det av sina föräldrar? Det var ett stort paket och jag typ dog när jag öppna. Haha. Pappa har varit och köpt Transsport skydd:) Dom är skit fina och dom var inte billiga asså! Nu ska jag kolla färdigt på Let's Dance och sedan sova ska upp 7 i morgon. Vad ska nu göra i morgon , när det är Alla hjärtans dag och allt:) haha?
Vi hörs i morgon

kram

Fel av mig!

Skit också kolla fel på datumet, Grey's börjar ju inte förns nästa vecka. Får hålla mig en stund till. Ska se på TV och sova sedan.

Chiao!<3

Morgonhumör som alltid!

Heej Hopp!

Asså jag säger bara stackars mamma, hon fick stå ut med mig imorse för pappa började 7.00 och alla vet om ingen går upp så jag går inte jag upp. Alltså jag ställer klockan men vänder mig och vill bara dö typ:P Och mitt morgonhumör, inga kommentarer, eller jo har någon nåt tips hur man får bort det? Det spelar liksom ingen roll om jag går och lägger mig 8 på kvällen (inte för att jag gör det) eller vid 11. Aja sluta tjatat om det.
Min syrra tycker att jag ska köpa en stor och en dyr polle så hon också kan rida, men då försäkrade jag henne om att det inte kommer bli någon ponny eller skogsmulle, så du kan var helt lugn syrran;)
Min gympa lärare var helt knäpp idag och faktiskt inte enligt mig bara utan det var fler som höll med mig!
på spanskan skulle vi typ testa oss själva vad vi kunde på kapitlet, och jag fick typ alla rätt. och den personen som sitter brevid mig många vet nog vem det är:P Satt och kolla på mig och i boken hela tiden för hon sa typ, när man inte kunde ngt mer skulle man kolla i boken men inte hela tiden, haha.
Dagen har varit kort faktiskt. Vi fick sluta tidigt från tekniken och det var skönt. Mamma och jag drog till IKEA hon skulle köpa filtar och då hittat vi ett överkast till mig. Det fick även bli en sax och dom blå påsarna till hästen sedan nu:P
Asså mamma och pappa är nog lika spända och tycker nog att det är lika kul som jag att skaffa häst:P
Har pluggat massa religon till provet på fredag, asså hallå det är oturs fredag!!!
Även gjort svenska läxan.
Nu ska jag gå ner och kolla på semestre svenskar och ladda för premiär av Grey's Anatomy:) I'm so happy!!

God Natt och Kram!


Studiedag!

Hej!

Det blir ett kort och sammanfattat inlägg nu blev ass trött och skit sur, vet inte varför. men men.
Jag red på Atlantica i dag också. Det gick bättre igår.
Nu har jag klippt mig och har snelugg och snebena:P
Vi fixa saker på banken och jag fick känna mig vuxen för en stund för jag fick sitta och skriva på massa papper:P haha. Kul kul.
Sedan käka vi lite på Tasty och jag titta in på Gina och jag kom ut med ett par begia (stavning) Chinos, good good, Jag som inte skulle shoppa ngt den här månaden. Skriver mer i morgon.

God Natt och Kram.

Isgata!

God förmiddag!

Har inte vaknat nu ni kan vara lugna! Idag har jag studiedag och det är skönt. Gick upp vid nio och det är verkliigen isgata ute det gick knappt att gå med hunden. Halka typ hela tiden och går som en tant.
Jag blir så trött på att rappa (stavas det så?). Vi har musik läxa tills i morgon och ska kunna en text och det är hemskt asså låten är jätte jobbig och vi ska kunna den utan till! Jag får väl skylla mig själv lite att jag inte pluggat på den innan heller. Har även kollat och jobbat lite på religonen (hata, fattar typ inte ett skit). Har prov i det på fredag, usch.
I morgon ska jag på någon kurs och kost men har ingen anning om vart eller när. Bra va;)
Ska börja fixa mig nu tror jag har redan fixat håret, okej det är lite onödigt eftersom jag ska till frissan om två timmar typ:P hehe. Ni får ha det så bra så länge.

Kram.

Ridlektion

Jag vart sjukt förvånad när jag kom till stallet. Jag var bomb säker på att jag skulle få Don s men nix nix jag fick lilla Atlantica och det var verkligen super längesedan. Det var jätte annorlunda men kul. Hon var jätteduktig. Hon höll galoppen, hon bröt av en gång i vänster varv men det var mitt fel för jag orkade inte mer då och jag var jätte slut. Hon var super verkligen.
Shit vad Asterix skena efter med Lina efter lektionen han vart ass rädd och driog runt i 190 och hon satt kvar det tog några varv, hon måste ha sjukt bra balans. Jag skulle ju legat på marken efter 2 sek:P

I morgon har jag studiedag och det är skönt, har ändå en hel del att göra, ska till banken och fixa en sak också. Ska även klippa mig 13.00 ska hitt apå något kul med min lugg hörs i morgon.

Kram.

Usch hatar Måndagar!

Hej!

Asså jag skulle så gärna legat kvar under det varma täcket när jag vaknade i morse. Det var kallat i rummet och ljust. Usch hatar måndags morrnar. Jag gick upp efter att någon stått och tjatat på mig i en kvart typ:P
När jag kom till skolan var det skit halt och jag halkade typ hela tiden. Vårat klassråd vart jättekort ingen hade något och säga. Ebba var inte i skolan för hon har varit på sjukhuset hela dagen pga hennes knä är typ vätsefyllt och hon ska gå på kryckor, stackarn. Hon kommer på onsdag i alla fall.
Har fått svenska läxa. Vi hade vårat forsatta engelska prov och det var enkelt men hemskt inga kommentarer på det.
Har hittat en häst som verkar intressant. Är dock lite dyrare en vad vi tänkt oss men om det känns bra så, varför inte?
Ska snart åka och rida och hoppas verkligen det går bra för jag är skit pepp och har haft ont i ryggen hela dagen så jag hoppas verkligen på det bästa! Vi hörs sedan.

Kram.

Film

Har redan sätt Beck filmen och det är väldigt tråkigt. Vi har ett antal Beck filmer hemma.

Kontrakt!

Hej!

Idag sov jag ända till 10.00 och det behövde jag verkligen. Kommer inte ihåg senast jag hade sovmorgon. Jag åkte till stallet vi 11.00 för jag skulle ju ha ponnyrundorna. Jag och A kom fram till att var för risk fullt för det var verkligen glashalt ute. Så jag satte upp en lapp och att dom istället fick komma in och borsta och gulla med Ronny och det kom ett barn i alla fall. Hon skratta jätte mkt när jag visade att han kunde pussas, Ronny är en hjälte!
Jag var kvar i stallet och var allmänt sociall typ eller något. Sedan vid tre kom pappa och hämta mig. Vi åkte hem och hämta upp mamma, sedan raka vägen ner till stäket. Nu har vi skrivit kontrakt from 1 april och självklart om vi hittar en häst innan så blir det ju tidigare. Jag har hittat en häst som låter intressant. Men dom svara inte ¨på stället men det kan ju vara för att det är helg. Så vi testar att ringa i morgon igen. Hål tummarna gott folk;)
Allt känns verkligt vill bara säga det!
Efter det käka vi kinamat för ingen orkade laga mat och alla var hungriga!
Har nu gjort klart spanska läxan och blev påmind om att vi har typ engelska prov fort i morgon och so prov på fredag, hoppas på det bästa i morgon bara.
Har kollat på premiären av Gossip Girl, en sak är klar I love it! På onsdag börjar även Greys Anatomy:P
Nu ska jag kolla på Beck om det går nu va? Eller?

Puss och Kram banan!

En väldigt trött Jenny, gäsp gäsp ZZzzz!

Hej!

Jag skulle bloggat tidigare idag men, jag började få hjälp av min gammla barndomskompis, med min Header det heter så va? Kolla in på hennes blogg typlinnea.blogg.se
Det funkade inte som jag ville nu och jag är för trött för att fixa nu.
Asså jag blir lite fundersam varför ska det vara så kronligt att byta lösen på msn man ska kopiera ditt och klicka ditt. Det kan väl bara finnas en länk tyå byt lösen eller något. Det finns väl inte det va?
Jag är som sagt oteknisk av mig.
Jag fick ett mess av Ebba tidigare idag och hon var tydligen handikappad. Jag är dock inte det har bara jävligt ont i mitt knä och lite känner man ju i benen men det är inte så farligt.
Jag har haft Vienna idag och jag hade planer på att skritta på ridbanan men det var glashalt där och jag fick inte med mig någon på promenad. Så hon fick gå i skritten med Fellini i en timme. Hon vart säker jätte glad på mig, båda vart härligt leriga om benen. Lowisa är igång nu.
Jag har ridit på Jennifer också, varför ska dom vara så tidiga med att säta igång henne?
Jag red i alla fall en halv timme på henne i 15.15 gruppen och hon var en anning pigg. Ass stark i höger. När jag skulle sadla började hon lyfta på bakbenen och tramsa men sen vart hon helt normal. När jag skulle sitta upp så började hon backa och sånt men väl uppe gick det bra, jag tycker faktiskt om henne. Tror jag...
Jag har legat och myst nere i soffan med godis och massa onyttigheter som pappa köpt. Vi kollade på Melodifestivalne och i stort sätt var det ingen  så var bra enligt mig. Hejar väl lite på Caroline men även Hejade jag på Marie men hon kom ju ingenstans.
Hanna hade tagit guld i ponnycupen, Grattis!
Nu ska jag gå och koja så jag orkar upp i morgon, har varit ovanligt trött idag.
I morgon har jag ponnyrundor och så ska vi ju skriva kontrakt.

Natti Natti Jenny!

Romme today!

Hellu everybody!

Asså shit vad kul jag haft idag. Min dag började med att jag gick upp 05.45 Jag fixa mig och trök i mig en macka och lite te. Sedan packade vi in skidorna och pjäxor och allt sådant. Så drog vi oss till skolan. Där bussen redan stog. Det tog sjukt länge tills vi fick kliva in i bussen och det var sjukt tråkigt på övervåningen (det var en dubbeldäcker). Ebba kom senare en mig och Jennifer så hon vi sitta ensam stackaren. Men på hemvägen satt hon nära och typ brevid.
Jag åkte med Jennifer och Ebba. Vi åkte alla backar men Ebba undvek dom svarta:P
Hade ju nya skidor och pjäxor och dom var super att åka med. Jag tror vi åkte princip i alla backar förutom två-tre stycken kanske. Ingen ville följa med mig till hoppbacken eller där alla hopp är. Och jag ville inte åka där ensam så jag strunta i det. Busschufören var en anningen konstig typ. Jag vill åka mer skidor nu.
Jag har just nu ass ont i mitt knä och jag har inte rammlat. Jag rammlade en gång för mina skidor trassla in sig i varandra typ eller dom åkte rakt över för att jag skulle kolla så att Ebba var med. Men det var inte därför jag har ont i knät utan det får jag alltid när jag åker. Mina fötter domna typ bort när vi åkt klart och det var så jäkla äckligt har aldrig varit med om det så mkt. Men nu är dom varma och har på sig tjockis strumpor:P
Jag ska bara mysa resten av kvällen och jag har på mig mina snygga fleece byxor med hjärtan och stjärnor, så heta (not)
Dom är sköna och jag har haft dom sjukt länge!
Nu ska jag gå ner och lägga mig på soffan och kolla klart på Let's Dance.
På söndag hjäler det:)

Puss och Kram Jenny!<3

Mulad!

Hej!

Idag var jag i skolan tidigare en vad jag behövde. Jag gjorde spanska läxan men han dock inte klart med den. Ska göra klart den på söndag om inte tidigare. Vi hade friidrott på gympan idag och det var kul faktiskt, jag slapp hoppa höjdhopp det är verkligen inte kul. Engelska provet gick bra och jag hoppas att resultate visar det också kom på mig själv att jag skrev fel på en eller två saker när jag lämnat in provet. Svenskan gick inte lika bra dock ska nog plugga lite mer och kanske skriva om det. Får se. Jag åkte till stallet och borstade på Vienna som fäller jätte mkt och är brunstig:P
Jag mulade Hanna också för hon retar mig för en sak men då mulade hon tillbaka, DU SKA FÅ IGEN SNART HANNA, VÄNTA BARA!
Nu är allt packat och klart förhoppnings viss. Ska alltid glömma altt. Som det var till KM så kom jag på efter halva vägen att jag glömt kavajen hemma, så duktig. Det viktsigaste är i morgon att jag får med mig skidor, pjäxor och stavar:P
Nu ska jag nog sov så jag orkar upp i morgon. Ska vara vid skolan 06.50. Jag kommer vara död och sur som vanligt:P

Puss och God Natt och så ska vi hoppas på att jag inte bryter några ben.<3

Skolan

Asså shit nu måste jag klaga av mig lite. Våran spanska lärare är hemsk. Åå det går inte att förklara med ord. Hon dampa sönder på oss och hon typ blev as sura på mig och Ebba för att vi satt på VÅRA platser ne enligt henne sitter vi ALLTID längst fram, in your dream!! Sen håller hon på och ska byta platser och så ska vi sitta så hela terminen. Jag fick i alla fall sitta på en bra plats. Brevid David och så har jag Ida framför mig. Jag kom med ett förslag att alla ska välja tyska nästa år och så dissar vi henne, vad sägs om det?

Svenska läraren är skit otydlig med läxorna så jag vet inte om jag pluggat på rätt sak men hoppas det.

Kanske kommer mer klag och gnäll i morgon.

Kram.

Jag kom upp:P

Hej!

I morse kom jag faktiskt upp eftermånga om och men och jag slapp stressa. Mamma jobbade och pappa började 7.00 så jag fick gå upp själv med tre klockor ställde. Undra om det  bara är det som behövs när man ska pallra sig upp på morgon. Vi hade Matte första lektionen och det är fan hemskt att ha det. Men men allt rulla på idag och vi hade hål timme på musiken för det är intagningar till musikklasserna. Så vi hade typ jätte lång lunchrast. Vi hade juh fått läxa i bild så vi gick ner till konsthallen för att göra den sedan tappade jag bort tjejorna när jag titta på en sak och bibloteket är ju fan hur stort som helst. På tekniken gjorde jag klart mitt pussel.
I morgon har vi sovmorgon till 9.10 och jag funderar på att komma till skolan tidigt ändå och göt spanska läxan och lite saker.
Har suttit och pluggat på svenska och engelska för vi har prov in eng och läxförhör i sv och det ´är hemskt.
Pappa förhörde mig på engelskan  och han tror alltid att han är bäst och det är störande.
Ska se på Semester svenska och Made in sweden sen. Jennifer vart är du????

kram och hörs i morgon och på fredag är det Romme.

Hemsk Dag Typ!

Hej!

Åå min dag har varit hemsk, vaknade sent som vanligt och jag började 8.00. Niorna har NP prov och det var skit seriöst vi fick inte vara på undervingingen och alla sprang rnt för dom visste inte vilket klassrum dom skulle vara i. Vi skulle haft Anders för Veronica hade Np och han kom inte och då skulle vi an Niclas och alla var jätte pratiga och så. På etik ska vi inte ens prata om och Bilden ne jag orkar inte tänka på det.
Jag åkte i alla fall hem och pluggad epå Engelskan lite för vi har prov på torsdag. I morgon är det bara plugg.
Jag red på Vito och idag och det var verkligen jätte länge sedan. Det var ovant för jag har ju bara ridit The big horses. Men det var roligt i alla fall.
På fredag är det Romme och jag längtar sjukt mycket.
På No-lektionen pratade vi om syror och det var sjukt ku för vi skulle rabbla upp svaga-ryror och då säger Anders men kolsyra är ju sånt man får när man har tränat och blit trött. Alltså han menade mjölksyra fast sa kolsyra det vat roligt:P
När vi skulle gå hem så stog vi och pratade jag, Ida, Felicia och Ebba. Och vi kom in på tamponger va någon andledning ingen aning men då kommer Ebba och säger att hon har gjort kycklingar av tamponger, asså  hallå kycklingar av tamponger det går ju inte så imorgon är det upp till bevis Ebba,( hon ska alltså ta med sig en i morgon) HahaxD Och ett väldigt fint samtalls ämne och sedan kom Anders medans vi stog och snackade. Ne nu snackar jag i natt mössan dags för mig och sova nu, ska kicka i min nya Vecko Revyn som kom idag.

Puss och God Natt!

Trött trött och trött!

Hej!

Jag skulle upp halv åtta idag och stängde av alarmet helt= typiskt mig. Jag vaknar senare av att pappa kommer och säger att klockan är 07.10 och jag typ rusar upp ur sängen för att jag ska gå hemifrån kvart tio över. Lite stressad men jag han i alla fall. Skolan var väl lika tråkig som vanligt.
Asså Kattis du måste komma och börja som spanska lärare på min skola, våra lektioner är hemska!!
Vi har 3 läxor tror jag och engelska prov på torsdag och snart ska vi ha So prov också.
Mamma har fått tag i ägaren på stäket och vi ska skriva kontrakt på söndag med henne, I'm so happy:)
Jag har med info då:P
Idag red jag på Don S wow jag slapp Hipsi:P Nej då men det var faktiskt skit kul att rida och det gick bra för en gångs skull. Jag har inte ridit honom i dressyren på jätte länge utan typ bara hoppat honom på torsdags kvällar och det är inte så ofta.
Nu är jag trött och ska gå och sova så jag orkar upp i morgon. Det är tidigt i morgon. Hoppas ni haft en bra dag.
På fredag = Romme

Kram/ Jenny

Rubrik

Hej hej!

Nu sitter jag här i mina mjukis kläder och är trött. Som sagt så skulle vi ju kolla på stallplats idag och vi vara bara på stäket och det kommer att bli det. Nu ska vi bara få tag i ägaren som inte svarat en. Hoppas hon svara i morgon. Vi har testat flera gånger. Det som är fördelen med det stallet är att det är när och vi vet många av som som står i det stallet.
Vad har ni gjort idag då?
I morgon är det skola igen och jag är inte direkt så jätte pepp. I morgon är det ridning också och jag dampar sönder igen om jag får Hipsi. BLÄ!
Jag ska också förbi Guro och köpa jackan om inte mamma gör det på fm.
ha även pluggat lite engelska en anning bara. Jag vart så trött när jag kom hem.
Jag såg precis reprisen på Top Model och jag hejar på Sam, hon tycker jag ska vinna men det blir väl aldrig så som jag vill. Förra säsongen vart det inte det i alla fall.
Jag skulle verkligen behöva fixa mina naglar när jag får tid som är så hemska.
Asså jag är så shopping sugen och jag har verkligen inte pengar för det nu så jag får håla hårt i plånboken när jag går i affärer. Jag vill ha chinos och massa saker:P
Jag orkar inte fixa med bilderna idag.  Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig. Läsa en bok eller se på Tv kanske se på Beck som ha premiär idag om jag inte sommnat till dess.

Dom som träffar mig i morgon får se min nya hårfärg och säga vad ni tycker.

Vi hörs i morgon. Och på fredag drar vi till Romme med skolan. Det ska bli skit kul:)


Kram // Jenny


This is a big day for me today!

God Morgon gott folk!

Jag vaknade för ca en halv timme timme sedan. Min hund började gnälla utanför dörren så det var bara pallrasig upp och öppna. Jag satt på datan och medan sbörjar Charlie gräva och bäda i min säng och nu ligger han till rätta och andastung under mitt täcke. Nu drömmer han något för han ligger och piper och morrar:P Haha
Jag skulle säkert  sovit nu också men Ida messa mig och jag vaknade:P
Jag börjar bli rikitgt hungrig nu. Men om jag känner mig själv kommer jag sitta här ett tag till eller rättar sagt ill någon vaknar.
Jag vill bara vrida fram klockan ills vi sak åka och kolla på stallplatser. Det kan bli så att vi bara kolla på stäket om vi blir nöjda med det. Tills innan måste jag plugga engelska för jag har prov på typ torsdag. Ahhh.
Sen måste jag städa och fixa massa grejer.  Ne nu ska jag sluta tjata!
Vi hörs sedan. Puss och morgon kram!<3