Ruben

Nöjd och belåten!

"Måste ni störa mig??"

Dåligt skrivande!

Hej!

Jag vet jag har inte bloggat på JÄTTE länge men jag har verkligen inte hunnit. Det har varit sjukt mkt med Ruben osv. Men från och med nu ska jag vara dukitg. Jag kanske inte kommer skriva varje dag men så gott som jag hinner.
Idag och i morgon så slutar jag innan lunch:) Så skönt för det är utvecklings samtal, och jag hade idag på morgonen. Ikväll ska jag träna för Marie på min prins, hoppas på lite framsteg och hitta knapparna lite. Nu ska jag plugga lite:P Haha,
Skriver sedan..

Kram J

Ruben!!

Här är min vackra prins!


Sorry!

Hej!

Jag har haft sjukt dålig upptadering nu på sistonde men det har varit sjukt mkt. Ska försöka förklara allt så gott som. Jag har inte sovit dom senaste dagarna, stressat massor och haft feber på det! Inte lika kul.
Men det har hänt en heldel roliga saker nu också!
I onsdags så kände jag mig sjukt konstig på gympan började snurra i hela huvudet och jag skakade typ. Så efter många om och men så gav jag upp. Jag kände mig aldrig riktigt bra efter det men jag kämpade på hela skoldagen.
På torsdagen var jag ledig för att åka och provrida Ruben en häst på ryttar stadion. Dock vakna jag och kände mig jätte varm. Men vad skulle jag göra. Vi åkte ditt och allt kändes super ridning hantering ALLT.
 Så vi bestämde oss för honom.  Så var vi tillbaka på febern igen. Kunde äntligen varva ner trodde jag. nej då skulle i åka och shoppa massa saker. Och det gjorde vi. På fredagen mådde jag lika dåligt och stanna hemma. B jagade vet hela morgonen och sedan fick vi tag på en. Jag fick alltså pallar mig här ifrån med mamma till ryttar stadion. Han gick igenom besiktningen helt och hållet utan skavanker. Han hade två gammla ärr och ett över ben inget mer 15 årig häst.
Sen stressa vi runt lite mer! Idag så var vi nere och hade morgon tjänst! Och B skulle komma med Ruben. Men hennes buss på batterit hadde laddat ut så nu måste jag vänta till måndag!! För det vart även krångel med transporter och så. Jag börjar känna huvudvärk nu och lite konstigt. Så jag hoppas att jag blir frisk till måndag men man vet aldrig!! Sen skulle vi till bauhauos då började det snurra igen. JAG MÅSTE BÖRJA STRESSA NER!!!!

Nu har ni fått en sammanfattning! Om ni undrar ngt så är det bara att fråga.

// En "sjuk" Jenny!

Ingen Speciell dag!

Hej!

Som sagt så har jag inte varit i stallet idag. Jag gick typ upp elva och bestämde mig för att hjälpa pappa på jobbet men det vart dte inte så mkt av, eftersom jag inte kunde göra så mkt. När vi stängt butiken så handla vi på coop i bromma och sedan åkte vi hem. Jag var med Emma det var jättelänge sedan. Vi hade kul:) men vi gjorde inget speciellt. Sedan var det One tree hill och gossip girl. I love it!!
En av mina kusiner på mammas sida har hittat mig på facebook och nu har jag henne på msn också, har pratat lite med henne. Senast jag träffade dom var 04 eller 05. Och det var ju ett tag sedan så det är kul:)
Vi hörs i morgon.
Nu ska jag gå ner och dricka och sedan se på tv.

Kram J!


Pappas Jobb!

Hej Hej!

Nu sitter jag på pappas jobb och ska göra te:P Dom är så onyttig vart man än går så ligger det godis och kakor överallt.
Dom hade i alla fall grönt te:P Det är i alla fall inte pappa som köpt det:P
Vi hörs hemma sedan.

Kram J