Vader??

Hej alla underbara manniskor!

Idag ar det jatte molnigt verkligen... Det ar trakigt. Men jag det kommer spricka upp snart det ar jag helt saker pa. Igar var det molnigt for att det hade varit storm pa havet typ och det har ar val rester av det eller nat..
Jag fick sovmorgon till halv tio idag, wow. Mamma vaker alltid mig sa tidigt. Eftersom man gar ju inte och lagger sig vid nio pa kvallarna har i alla fall. Igar kaka vi pa La Bodega, Mums. Far se vad det blir ikvall. Sedan gick vi och shoppa lite, det vart en vasa och en sjukt fin scarf. For mig! Sen gick vi tillbaka till hotellet och kolla pa nagon dalig show. Den var seriost sjukt dalig, man skamdes!!! Aja, inge mer av det i alla fall. Sen vart mamma trott eller hon var typ det hela kvallen fast hon erkannde det inte.. Hehe..  Sa vi gick typ och la oss fast jag sommnade inte forns typ tva timmar efter.. Dom spelade massa hog musik utanfor sa jag lag typ och sjong medans mamma lag och sov, Haha.
Nu verkar det spricka upp lite sa jag ska val rora lite pa mig.

Kanske hors vi ikvall.

Kram Jenny<3

Molnigt!

Hejsan Alla Underbara!!

Horde att det var varmt hemma i sverige och har ar det lite molnigt idag.. Lite trakigt. Vi gick ner till stranden men det borjade faktiskt regna. Men det slutade och sa vart det sol. Om det blir battre promenerar vi nog ner igen.

Igar jag hade verkligen sjukt kul. Ni far se bilderna nar jag kommer hem sen. Vi kaka forst pa ett stalle dar dom har ass god kyckling sedan gick vi till Trollstugan dar mamma var nar hon var ung. Agaren som mamma typ har varit hemma hos traffade vi och allt. Han hade tydligen forandrads mkt och blivit gammal. Vi fastnade typ dar. Da vi snackade med en kille som jobbar dar. Hmm.. Ja,, och vi kommer antagligen ga dit i kvall med om det inte regnar;)
Det var kul i alla fall. Vad gjorde ni igar da??
Ni ar valdigt daliga pa att kommentera!!!

KOMMENTERA!!! Nu ska jag ga och lagga mig och lasa i en solstol!

Solig kram/ Jenny

Glad Midsommar..

Pa er alla!!

Ar allt bra med er??

Har ar allt bra. Solen skiner och det ar sjukt varmt. Idag har det varit den varmaste dagne hittills. Igar gjorde vi inget speciellt. Mamma var sjukt trott sa jag satte mig pa balkongen och kolla pa nar nagra tontar spela teater utanfor...
Sen vart det trakigt sa jag gick och la mig. Vi kaka pa varldens godaste resturtang eller dom har varldens godaste mat. La Bodega heter den och alla som aker till Magalluf ga dit!! Jag ville ata dar idag men mammasen ville inte det. Nu ska jag ga upp pa rummet och duscha och fixa mig lite ingor kvallen.

Ha det mys..

Kram Jenny

Sol sol sol:)

Hejsan alla glada?

Har ar det verkligen super varmt och skont. Vad har ni for vader hemma??
Jag saknar Ruben enormt mkt men jag kan verkligen koppla av lite och det ar ju skont. Vad har ni gjort pa detta sommarlov hittills da?
Igar traffade vi nagra svenskar och gick till ett stalle. Tva av tjejorna kom fran malmo och jag fattade typ varannan mening av vad dom sa. For dom typ brot pa danska, haha och sen nar jag hade suttit ovh pratat med henne lite sa hon men ni kommer inte frpn skane, da hade vi pratat i typ en halv timme 45 min.. Haha. Da sa jag ju att vi kom fran stockholm och da vart det tyst hahaha. Aa det var ganska kul.. Ni tar min data tid snart slut.

Stora soliga kramar fran Mallorca.. <3<3<3<3<3

Regn, regn och regn!

Hejsan i det blöta!!

Okej nu regnar det inte men det duggade lite i morse. Usch vilket väder det har varit. Blä och stackars hästarna Ruben hatar regn..

Idag har han varit hos tandläkaren och det behövdes verkligen. Han hade sjukt vassa gaddar och ass långa på vissa. Hela Käcken var låst men efter så vart den mkt bättre. Och hon stog och sa allt vad jag hade problem med när jag red. Vart han sitter fast och inte vill slappna av osv. Jag bara garva och börja undra om hon varit och tjuvkickat när jag ridit, eller något. Men det är verkligen väldens bästa tandläkare. Så fick jag stopa in haden själv och känna både före och efter och man kände skilnaden verkligen. Igår var det "sus" (usek) möte och jag vet att jag sa att jag hade gjort mitt, men ändå man kommer mer in på gården:) Så det blir nog jätte bra.

I morgon om några timmar åker jag till Mallis och gottar mig lite:) Jag ska verkligen slappna av och ta det lugnt och sedan ta nya friska tag. Jag tror jag behöver det nu. Koppla av lite i värmen. Kommer nog att blogga lite där nere så nu får inte slippa mig helt:) Det fanns några datorer på hotellet förra året i alla fall.
Jag håller tummen för er att det inte kommer att ösa ner här hemma:D Annars tar jag med mig det fina vädret hem.

Puss och Kram

// Jenny

Sommarlov!

Hejsan Allihop!

Nu kommer det en upptadering på veckan.
I måndags hände väl inge speciellt jag red och var i skolan och kolla på film typ, haha.
I tisdags så hade Camilla Ruben då det var sommakonsert det vart nog den bästa av dom alla. Hästen hade tydligen varit hemsk och sparkat och bockat och så. Han har nog växt ur sadeln för han har inte ont i ryggen. Det är som att något tar i mot. Den ligger jätte bra och så men det är för trång. Annars har jag ingen aning om vad det är.

I onsdags så hade vi sovmorgon till 10.00 fast gympan började inte förns 10.25 så det var skönt. Dock så fick jag åka själv till skolan så det vart inte så lång sovmorgon^^. Vi hade bara gympa och sedan kolla vi lite på niornas fotboll sen gick vi hem typ. Lärarna vann!

I torsdags hade vi städdag och vi fixa lite till skolavslutningen. Har överskåp nästa termin så skönt.. Vi skulle fått gå hem tidigare men så skulle vi utvärdera på musiken och då gick brandalarmet och allt blev utdraget så kul.. NOT!

I går var det skolavsluting och jag vart lite försenad, haha sista dagen. Mamma skulle tanka mitt upp i allt och klockan vart ju sjukt mkt.. Aja väl i skolan höll alla på att ta kort i klassrummet och shit. Haha. Kolla Facebook där finns det bilder typ. Jag har också lite bilder men jag orkar inte fixa nu så jag fixar det när jag kommer hem om inte tidigare^^.

Idag så var det stallmöte. Asså vi kom inte fram till någonting jag satt bara och vänta att dom skulle börja slåss människorna. Asså jag ger det tills efter sommaren. Om det inte blir bättre då så flyttar jag men SCHH om det. Okej?? Jag pallar seriöst inte stå i ett sånt stall. Asså jag trivs jätte bra och så. Det är världens mysigaste stall men inte när det 'r såhär. Jag ska inte gå in på vad det är för något. Men det är något som gör mig på dåligt humör dag in och dag ut... Och jag hatar att vara på dåligt humör!! Aja.
Ruben har varit helt vild idag han bocka och shit i skritten så jag satte på trav programmet så fick han springa där och sedan hjälpte Yvonne mig och släppa honom i ridhuset. Tack tack. Och då var han inte trött!! Dom trodde att det var en älg i skogen för det var fler som var helt galna..

I morgon ska jág förbi ridskolan och tömma mitt skåp. Uuupps har inte gjort det än.. Sen har jag lunchen och så ska jag till hööks och så ska jag på usek möte och fixa hästen:)
På tisdag drar jag till mallis och det ska bli så skönt!!
Ha en trevlig dag i morgon så hörs vi på kvällen. Och du det är SOMMARLOV NU!!!! Jippie:D:D:D

Kram Jenny<3

Typ fyra dagar kvar

Hejsan alla!!

Rebecca har ju som sagt varit här hela helgen.  Hon kom i fredags efter skolan, och sen var vi typ i stallet hela kvällen. Sen på lördagen hade vi lite sovmorgon, vad jag tyckte i alla fall men jag är inte så säker på att Becca tyckte det^^.
Sen åkte vi till Jakan och shoppa lite, mys. Lägger in bilder på det jag shoppa sedan. Sen åkte vi till stallet och red på prinsen han måste uppfostras lite. Becca red också lite. Idag var vi först i stallet och red sedan åkte vi till Kista och käka och kolla på lite saker med mina päron;) Skriver mer i morgon...

Kram Jenny

Skolan!!

Hellu!!

Åå snart är Rebecca här:) Jippie. Just nu har jag rast och börjar typ spanskan snart:P Ebba sitter brevid och gör något annat:P

Så tråkigt i skolan typ inget kvar att göra.. ZZzzz.

Kram Jenny! Vi hörs senare.

Imorgon en vecka kvar!!

Hej hopp!

Åå vad jag är glad nu!! Jag har varit på ett väldigt bra humör idag faktiskt förutom att man varit lite trött. Vi såg på någon slaga kabare (stavning) i skolan idag, öö hmm den var ju hmm bra. Eller nåt. Haha.
Vi slutade i alla fall efter den så jag har typ bara haft tre lektioner idag eftersom vi inte gjorde något på No:n.

Asså killarna är så jobbiga på Ebba dom tar hennes mobil och springer typ runt och bär på henne. Dom typ ringer till hennes kompisar och driver. Haha det är lite roligt också. Det kan du väl håla med om Ebba?? Eller?;)

När jag stod och skulle fixa Ruben i dag så ringde Rebecca och hon undra om hon fick komma ner, det blir det eller hur?
För hon är ledig fre-mån. Och för mina föräldrar så var det inget problem så Rebecca sa komma hit:) Jippie!! Vi har typ inte träffats på sjukt länge. Gud vad roligt vi kommer ha=D!!
Det har inte hänt något annat förutom att Ruben var sjukt mjuk och fin idag även fast jag bara jogga honom lite. Prinsen.

Kram och god natt.

// Jenny

Bilder!

Här kommer bilder på det jag shoppade för en vecka sedan och den klänning jag tänkt ha på mig på avslutningen. Kommentera!  ( Jag ser helt cp ut)



   Denna! Från Gina                               



 Denna från Gina!


 Den tänkte jag ha på fredagen. Med koftan öppen.

 Samma fast med utan kofta. Vad tycker ni??

 Bikini från Hm

  Kjol från gina. Linne från hm

 

 Linne från hm och gina. Thigts från hm

 Skor från skopunkten och stadium

  Skor skopunkten


Det var allt men säg vad ni tycker!!!

Kram!

...

 Pappa och Mamma parkarar alltid där man inte får parkare. Pappa på hydro och mamma på OK:P


  Han är bäst!

Vilket Skämt!

Hej Allihop!!

Jag alltså vilket skämt igår om man kan uttrycka sig så. Vi hade musikcafé igår och vi hade gjort manus och teater och allt till musiken. Och satt ihop allt skit bra. För manga var det sista musikcafé också. Men när vi kommer och ska repa två timmar innan typ så säger Daniel att vi inte ska ha någon teater med. För att han inte kan ställa upp på det pga hur vi behandlar varandra i klassen?? Okej visst alla är inte speciellt schysta mot varandra. Men att komma två timmar innan och säga att han igentligen hade tänkt att ställa in alltihopa. Det är inte schyst det skulle vara en annan sak om det var en vecka innan då skulle vi kunna slänga i hop ett annat manus. Aja nu är det gjort och vårat musikcafé vart kasst!!!! Det sämsta hittills.

Vi har typ inga läxor just och jag hoppas att vi inte har något mer nu heller. Idag har jag haft sjukt tråkigt.

Jag ver ner till häst en snabbis för att jag skulle kolla lite med Camilla om dom två veckorna vi är borta så nu ska jag sätta mig och skriva ett schema om vad hon ska göra:) Men först ska jag ladda upp lite bilder:) Och kanske ta kort på det jag ska ha på skolavslutningen.

Ni är dåliga på att kommentera tycker jag, jag vill ha mera!!!;)

Kram Jenny!

Sommarlov snart!

Hej!

Alltså jag skulle skriva igår men så vart det strömavbrott till tre på natten, grr! Då vaknade jag av att alla lampor tändes skrivaren började printa, TV och datan typ. Jag släckte allt och typ somna om, haha..

Förra veckan vart helt ok lite stressig och tjafsig men helt ok. Ruben hade stukit från Camilla i onsdags när jag var och shoppade med Mami. Lägger inte bilder senare. Han vart rädd av två skenande hästar som kom bakifrån.

Nu måste han ha sitt insektstäcke på sig så han ser ut som ett paket.

I lördags så ringde Rebecca och shit vad jag har saknat henne. Vi har typ varit kompisar sjukt länge och nu jäklar när hon kommer flytta upp till uppsala så kommer vi kunna träffas sjukt ofta:) Hon ska komma till mig i sommar och jag längtar som bara den!!!

Om 12 dagar är det sommarlov, 16 dagar kvar tills jag åker till Mallorca, Magaluf:) 7 dagar kvar till  sommarkonsert och IMORGON är det musikscen det är sjukt!!

Alla som vill komma så är det i aulan i tallbohovskolan kl 19.00;D

Ruben var så fin i dag verkligen fick världens bästa form osv:) Prinsen han är bäst. I lördags så löshoppade vi och vi hoppa 1.30 och det klarade han galant han kommer att hoppa jättefint när han får en ryttare på sig som trycker på honom lite:)

ÅÅhhh han är bäst:D

Kram Jenny