Kakan!

Var precis ner till Kakan och kollade till henne. Hon står nu inne och vilar lite hon verkade så trött verkligen. Rund och fet var hon också. Vi spolade av henne och switchade henne och sådär. Hon hade fått lite mugg på bakbenen. Hon är ju vit på dom två bakfötterna.

Ett tips är att använda torskleverolja. Det stinker som bara den men det är så effektivt. Ruben hade mugg när vi köpte honom, rijält! Men nu har han inte haft någon mugg alls. Det är bäst! Måste köpa en ny flaska. Det går att köpa det på apoteket!

Vi ska åka ner och släpa ut henne sedan. I morgon ska jag vara på lejondal tidigt tänkte rida ut i skogen lite. Det ska tydligen bli super varmt i morgon också. Sen ska jag rida lite på Kakan också.

Missa inte sändningarna från Falsterbo i kväll. Det sänds på tv4 sport. 22.00 - 23.00

Nu ska jag läsa nya equipagen, Häst & Rytter samt vr.

Jenny


Ridit!

Halloj alla läsare!

Har precis varit och ridit! Gud vad härligt det var! Äntligen ridit. Ruben var hur fin som helst, lite sommartjock sådär.. Men det får han va. Han har blivit jätte fin i kroppen på bara två veckor.
Maffig och kralig!
Jobbade mycket lösgörande i början och sen gjorde lite övningar. Red lite förvänd galopp. Öppnorna sittor som klockor verkligen. Man får sådan jäkla känsla så att det finns inte.
Han är finaste prinsen. Han är helt galen av allt gräs verkligen.
Det är så jäkla varmt verkligen. Hade tänkt rida Kakan men gör det i morgon bitti i stället efter jag varit i stallet hos Ruben.
Tänkte rida ut en sväng i morgon med honom.

Nu ska jag till stäket!

Kram

Home Sweet home!!

Borta bra men hemma bäst. Jag har verkligen haft det toppen. Men det kändes väldigt långt i år även fast det gick så jäkla snabbt. Jag har shoppat en del. Massor med smycken faktiskt. och lite tröjor, skor, väska och lite sånt.
Flygresan gick bra hem, flyget var lite försenat så vi var hemma lite senare. Men allt gick som förväntat. Det var lite blåsigt när vi skulle landa så alla på planet var typ jätte rädd utom jag. Jag ba det är ingen fara.

Vi var ute på stäket och lejondal och hälsade på hästarna. Jag hämtade stövlar och hjälm och lämnade det på lejondal. I morgon jäklar ska jag rida, jag ska åka ut med Anna klockan åtta det ska bli så skönt att röra på sig ordentligt.

Nej nu ska jag kolla på sammandragen från falsterbo, nästa år ska jag minsan ner!

Kram

Bloggar nar jag kommer hem!

Som rubriken sager sa kommer jag blogga varje dag nar jag kommer hem for nu forsoker jag bara slappa sista dagen i morgon.
Ni kommer fa veta allt om mitt sommarlov med hastarna da ;)

Jag har det toppen har nere, men langtar faktiskt hem.

Kram kram!

Boring

Hej hej!!

Idag har det varit super varmt verkligen. Det var inte sahar varmt har forra aret nar vi var har.
Det har inte hant sa mycket sedan igar. Vi har bara varit pa stranden och solat och badat.
Igar var vi at varldens godaste kyckling med bakpotatis och bea, mohaha.

Nej nu har jag inget att skriva om mer.

Adios.

Sola och bada :)

Det ar bara for harligt har just nu. Dock har det verkligen varit jaaatttteee varmt idag.
Det ar sa roligt med alla som glommer att logga ut sig fran tex, facebook och hotmail. Sjalvklart kollar jag inte deras konton men det finns ju faktsikt de som gor det. Jag ar super noga med att logga ut overallt.

Igar traffade vi Patricia som jobbar har nere hon vart jatte glad over att se oss. Hon undrade vart vi varit nagonstans. Eftersom vi aker en vecka senare i ar, haha!
Men hon ar verkligen sa gullig och bakar varldens godaste cheescake..

Jag kanner verkligen att alla dissar mig just nu nar jag ar borta. Hemma ringer telefonen stup i kvarten och sms kommer typ varannan minut. Nu har jag inte fatt ett anda sms sen jag kom ner hit, visst det ar skont men man ar sa vann vid det sa det kanns lite konstigt.

Hoppas ni har det bra dar hemma. Kommer hem nasta fredag.

Solig puss och kram!