Dagens Fråga?

Finns det värre än falska männiksor??

Hårda bud här!

Hej Hopp!

Nu regnar det här. Hör hur det låter där utan för fönstret. Själv sitter jag på mitt varma rum i pyjamas och sneglar på tven. Jag kom på att Emma åkte till Frankrike idag med hennes kompis, hm han inte träffa henne sen sist. Hoppas att hon får det super i alla fall. Idag har jag inte gjort något spec. Jag blev väckt av vissa jobbiga ungar i morse som höll på att cykla fram och tillbaka utan för mitt fönster.. Jag har börjat titta på det här programmet Wildfire. När jag väl vaknar i hysad tid på morgon och inte typ halv ett, hehe. Aja det är hyfsat i alla fall. Men nu måste jag verkligen kolla på det i morgon för jag vill veta vad som ska hända. Jag måste komma ihåg att ringa till hovslagaren nu också. Pappa sa att hon har semester. Men hon kanske kan komma tidigare i alla fall. Hovarna växer så jäkla fort nu när han går på gräs. Han rullar seriöst fram snart. Jag längtar tills han ska in igen. Nu har han bytt hage med stona för den är mycket mindre eftersom det ska gå typ fyra ston tillsammans nu. Om inte Ami hamnar i sjukhage. Aja får se vad som händer. Idag har jag varit ute i skogen. Han fick lyfta lite på benen. Ska nog ut i morgon också. Sedan trava och galoppera lite på nån bana eller i något av ridhusen. Han är ju verkligen så snäll i skogen. Nu har han inte gått i skogen på ett tag, så nu är han lite tittig men det ska det bli ändring på. Jag har tänkt att jag ska börja öva på det jag har fått av Anna på måndag. Han har varit jätte trött nu i massa dagar så han ska få vila lite nu till slutet av veckan. I morgon har jag verkligen inga pass det är så skönt. Bara tänka på Ruben<3
Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan på TV. Sen är det Natti Natti.

Kram Kram /J

Dagens Fråga?

Vad kan man göra på en tjejmiddag? Förutom sjunga Sing Star och snacka skit.

Jag har så dålig fantsi.
Jag blir tacksam om jag får svar. Kommer säkert ta upp den här frågan igen om jag inte får jättebra förslag.

Kram.

..

Hejhej!

Idag har jag solat<3 Fast jag tröttnade ganksa fort:P Men jag fick färg faktikst. Sen åkte jag till stallet jag hade insläppet. Emma och Lena var snälla och hjälpte oss så dom tog varsinn häst, så det blev bara en vända. Ruben får vila den här veckan ut. Mamma red på honom idag och det är ju inte så ansträngande. Sen hoppa pappa upp på honom, haha han såg helt vätskrämd ut men han lovade att han inte var ett dugg rädd. I morgon tänkte jag rida ut i skogen, mamma får rida på lördag. Och så tänkte jag jogga lite på söndag. Sen på måndag börjar allvaret jag har mitt mål som jag ska klara av för att komma framåt. Nu är betestiden snart slut. Jag har sänkt höt nu för han rullar seriöst fram.. Inte bra asså.. Hästen ska bantas!!

Kram Kram

Dagens Fråga?

Kollektivtstall eller fullsköt?

Kollektivt är alltid billigare men inte lika bekvämt.
Fullsköt tvärtom alltid dyrare (oftast) och bekvämt.


Gahh!

Hej hej!

Idag har jag verkligen varit så trött! Jag gick upp sju och jag brukar typ gå upp vid tolv halv ett. Men det är bara att pallra sig upp. Var och tog ut hästarna. Så kul verkligen NOT! Asså det finns verkligen inget tråkigar. Wow någon har tagit ner hö också. Så nu ska väl människan känna sig duktig över det!
Jag stör mig då sjukt mycket på konflikträdda människor som bara messar eller mejlar om det är något. Vågar inte ta det face to face. Det är så fegt! Men den här gången ska h*n inte få vinna!! Jimmy kom vid tre idag och lämna min dressyrsadel. Det var verkligen så skönt att få tillbaka den! Nu kan jag rida ordentligt igen.  Den låg verkligen så perfekt på honom nu. Han gjorde en riktig tabbe när han var och prova ut denna för ett tag sedan.  Jag red på hoppbanan för det var så fint väder. Han skulle bara gå hem, men jag fick igenom vänster sidan ordentligt i alla fall. Han var faktiskt fin. I morgon ska jag SOVA!

Kram Kram

Dagens Fråga?

Varför ska vissa människor ha så jävla mycket problem??

Suck.

Hej hej!

Idag väckte dom här skit ungarna mig. Asså det har flyttat hit massa små barn nu. Det är liksom andra genirationen efter oss. Fast vi var typ bara tjejer nu är det bara killar typ. Aa jag vart skit lack när dom började skrika mitt utan gör mitt fönter, Gahh! Jag gick upp och åt frukost. Sen fick jag lov att börja städa. Suck vad tråkigt. Medans jag var i gång så började jag ränsa lite gammala papper och tidningar och så. Det vart förbi posten och Hööks också. Skulle retunera ett packet från hööks eller det var dom där haskydden och en jacka.  Haskydden var försmå och jackan var för stor. Sen var jag och köpte en foder tunna på hööks. Så nu får dom säga vad dom vill. Jag kan inte hjälpa att min häst äter mycket mat.
Camilla hoppa Ruben idag allt gick bra även om han inte var på humör. I morgon blir det upp tidigt har utsläppet.
Vi hörs i morgon.

Kram Kram

Ruben^^

 Spöket Ruben<3

  uuu, det luktar äckligt^^

Toppen dag.

Hej hej! Allt bra med er??


Idag har jag haft en toppen dag med Emma i stan. Jag hade verkligen så mysigt. Vi käkade lunch gick och kolla i affärer. Och ja allt man brukar gör oftast. Jag kunde ju inte låta bli att shoppa lite. Det vart ett par skor som jag har suktat efter länge, en tröja och ett par solglasögon. Vi åt på ett ställe där dom hade sjukt god mat, vad hette det nu igen Emma? När jag kom hem så drog jag till stallet och red och fixa allt och så. Jag red i stora ridhuset . Jag slängde fram lite bommar och sedan kunde jag faktiskt inte låta bli att bygga upp ett hinder och det var verkligen så kul. Sen pratade jag lite med Anna som jag har tänkt att träna för och så kommer det att bli till hösten. I morgon ska jag förhoppningsvis åka till hööks och köpa en fodertunna.  Asså har ni sett den här nya Walkman mobilen jag vill verkligen ha den.

Kram Kram.


 Nu är dom mina^^ Din Sko 299kr

 Gina 149 kr


Fråga??

Jag har en fråga. En sådan här foder tunna som man kan få i minst två kraft säckar. Vart kan man köpa dem?
Jag har kollat på Hööks hemsida och på Horze men hittar inget. Försökt kolla på internet och så, men är tydligen inte tillräckligt smart;) Blir gärna glad på svar.

Kram

Äntligen!

Ja, äntligen. Nu mår jag lite bättre asså dom här sista dagarna har det inte varit roligt att vara i stallet, asså det har ju varit roligt att håla på med Ruben och så. Men inte allmänt. Skit jobbigt men nu, nu jävlar!

För övrigt har det inte hänt så mycket.  Igår kom Helena och frågade vad Ruben hade för bett storlek och jag fick låna ett sprenger bett, som en viss person låg bakom en del;) Men han gick faktiskt bra på det. Så jag ska nog köpa det av henne. Jag alla som är på stäket vet hur hon är, men man märker att hon tycker om mig. Haha, hon är så gullig. Hon skulle kolla upp det i alla fall. Dom är ju svin-dyra i affären.. Jag red igår och han var jätte duktig, lite stark men jag tror han hade lite träningsvärk av i förrgår. Körde galopp arbete kan man säga. Han fick verkligen galoppera av sig. Idag fick han bara gå i skritten. Vi har målat stallet idag. Det vart verkligen så fint. Så ljust och frescht. Det kommer bli mumma när allt är klart. Alla gröna fula dörrar är bort allt blått osv. Så fint. Var verkligen värt all pina. Jag hade i alla fall målafärg överallt när jag var klar, i ansiktet, håret armarna. Ja överallt. Så det var skönt med en dusch nu. Och jag i ett nötskal kommer på fem i tre att jag inte har någon kraft. Så jag och pappa kör som bara den till Guro, två säckar kraft, en pälsglans och så fick vi två super snygga kepsar:) Dom var verkligen det. Så nu ska vi sponsra Guro lite. Nej nu orkar jag inte skriva mer. Hör i kanske i kväll eller i morgon.

Kram Kram.

Inte bra, inte bra.

Hej hej!!

Asså jag skulle verkligen vilja avslöja allt verkligen allt, vad det är som pågår, men jag kan inte förns om jätte länge. För jag vet inte vilka det är som läser min blogg osv. Men än sak som är säker att jag har tröttnat rijält nu och det är inte likt mig i första taget. Jag blir så himmla trött verkligen. Så jag dör snart. Gahh!!
Idag gick jag upp 7.00 för att släppa ut hästarna och skura boxen, asså det tog tre-fyra timmar att skura rent hela boxen!! Då fattar ni att den inte var ren gjord på  ett tag. På lördag ska vi måla. Vi ska måla min egen box, hela alltihopa. Sedan Harmonies, svarta del och Kaprifols svarta del. Men det bli kul. Mellan lördag och söndag ska Ruben gå ute första gången. Kaprifol och han ska vara lite polare dock inte í samma hage:P
Jag var även på Guro och shoppa, sadelgjord, stigläder, ett bett hmm vad mer?? Fick ett sadelöverdrag^^ köpte saltstenar till Kaprifol. Camilla hade även beställt min hjälm idag:) Då vart jag glad min är så jävla äcklig...

Idag skulle jag rida på dressyr banan men min häst var alldelse för piggelin för det. Så jag gick till stora ridhuset. Där  rasade jag av honom i galopp i bada varven. CAMILLA! DET GICK ATT FATTA GALOPP FRÅN TRAV I BÅDA VARVEN!!! Det är helt otroligt. Asså han kommer bli så fin:) Min prins, dock är han ingen lätt riden häst. Men nu har han inte ridits på en vecka så nu är han lite på hugget, eller inte så lite heller. Aja. Nu ska jag kolla på TV och släppa alla taknar.

Kram Kram

Jag blir tokig!

Hej hej!

Allt bra med er? Med mig är allt bra, vart lite trött nu när jag satte mig ner. Jag får ont i huvudet så fort jag tänker på det där j*vla stallet. Ursäkta mitt språk. Men så vitt jag vet så kan jag skriva av mig här för att det är bara en person fårn mitt stall som läser min blogg och henne litar jag på att hon inte skvallrar vider och sen är det Camilla då. Hon får veta allt ändå^^.
Jag vart  i alla fall så jäkla sur när jag kom till stallet idag. Då står det ett meddelande på tavlan att det vore bra att jag tar ner hö, eftersom det är min månad. Jag nämner inga namn! Men HALLÅ det är vi som har tagit ner hö hela tiden och så anklagar dom typ att jag inte tar ner hö, vi har tagit ner över tre Big Bags och över 30 st fulla IKEA påsar. Så jag ringer upp och typ skäller ut den här människan lite och säger som det är, så jag förslog att alla tar ner sitt eget hö så länge när vi är så få. Så slipper vi allt tjafs. Sen så säger jag med ett rätt så skarpt tonläge att det är ju jäkligt mkt tjfs ut över allt. Och då får jag ett mjäkit svar, tycker du verkligen det?? HALLÅ kanske ska du slå upp båder ögon och öron!! Jag vet att jag inte är själv om att tycka detta. Nu fick jag skriva av mig lite och det kommer säkert mera. Så var beredda. Jag är inte ofta arg eller irretarad på andra människor men när jag blir det så tänder jag till på alla 84 trådar!!

Idag kom Jimmy i alla fall. Tjugo minuter för tidigt, wow! Helt otroligt. Det vart en fin hoppsadel. En Knights Camelot. När jag provred den så red jag med dressyr läder haha:P Jag kan inte hjälpa att jag är dressyr ryttare. Camilla hoppade upp och hoppa några språng. Hon var super duktig. :) Så jag får tillbaka min dressyr sadel på tisdag förhoppnings vis:)
Nu ska jag gå och duscha, i morgon ska jag upp tidigt har utsläppet, ska börja skura box. Sedan ska jag iväg och shoppa lite på Guro:P

Kram Kram.

Vilket skämt!

Hej hej!

Idag blir det ett kort inlägg. Det har nämligen inte hänt något spec. Jag sov till halv ett och då väckte mamma mig och jag var trött, haha. I morgon blir det inte så i alla fall. Idag tömkörde vi Ruben, eller mest Camilla för han ville inte med mig. Men alla har sina upp och ned gångar. Och det är ju lite synd. Imorgon ska han få ny sadel i alla fall. Så han får något nytt på hjärnan. Sedan var det stallmöte, och jag tänker verkligen inte säga någonting om det. Bara suck, suck, suck och SUCK!

Kollar på någon film nu och jag har en känsla av att jag kommer somna sent idag också. Vi hörs i morgon, så fotar jag den nya sadeln också..

Kram Kram^^

Nu kommer regnet

Hallu!

Allt bra med er? Med mig är det super, eller just nu är jag lite trött. Idag vaknade jag vid 11.00. Det är verkligen så skönt att sova ut. Om jag orkar i morgon ska jag ut och springa en runda, orkade inte när jag kom hem + vart klockan så mycket . I morgon är det stallmöte, har en känsla av att det kommer bli blandad diskution. Det ska bli intressant.
Jag började tömma Ruben s box idag. Jag mocka ut 8 kärror. Haha, ändå behövde jag inte fylla på mer spån fatta hur mkt han hade. Det var en hel del. Sen tömkörde jag honom på hoppbanan, han var verklifwn hätte duktig. Jag jobbade samlade trav och galopp. Sedan öppna på långsidan. Han tyckte det var jobbigt i början men sedan vart  han verkligen så fin. Han gjorde något jätte konstigt hopp också. Men han är verkligen jätte seg. Men jag kan ju ändå inte öka kraften, eftersom han går på gärs. Och nu börjar gräset växa igen^^. Vad kan man ge så dom får mer energi?? Jag blir tacksam om jag få något svar:) På onsdag kommer sadeldoktorn. Jimmy var försenad från Skåne. Så jag får tömköra två dagar till. Testade att tömköra på det rakabette idag och det gick super:) Och han sa att Dressyren kommer gå att värma om. Så det är ju bra:) Men saken är att min och Karins lilla plan kommer inte att funka eftersom han kommer på onsdag. Och det är verkligen super tråkigt;(. Karin, jag får följa med en annan dag! Det suger verkligen. '
Asså jag vill verkligen tävla! Jag måste komma igång nu. Med träningar och så. Ska ´prata med lite folk också. Så jag får lite hjälp med hästen och min ridning. Så jag hoppas på det bästa. Nu ska jag kolla lite på TV.

Kram och sov gott nu. // Jenny

Trött dag!

Hejsan!

Nu sitter jag och kollar på Falsterbo Horse Show. Det är fett spännande:P Svante kom fyra:). Det är typ klart nu haha. Var i stallet på morgonen hade utsläpp hästen fick bara gå i skritten. Kom ut vid tio idag, han börjar få mugg på höger fram. :/ Men bara på den hoven och det är verkligen jätte lite. Nu har mamma bestämt sig att vi ska åka till Falsterbo nästa år, det tackar man ju inte nej till:)
Asså Globen ska bli så jäkla kul i år kommer shoppa upp halva Anexet. Haha nejdå men en del. Har planerat att gå lördag och söndag. Söndag med Camilla och Lör med mamma. Det ska bli kul. Sedan hoppas jag att jag åker iväg två dar till gbg horse show i höst. Fun fun! Nu har Stefan och Nettan, med barnen varit här på middag eftersom pappa fyller år i morgon. Av oss fick han en polo-tröja alltså en från Almare Stäket. Sedan stallskor med stålhäta och ridstrumpor:P Haha, han önskade sig inget så han får skylla sig själv. Dom kom ju hem i natt och han har verkligen lyckats med att shopping. Två tjocktröjor, solglasögon, en tröja, en väska och strumpor. Ett skärp också, värsta fint:) Det var väl för att Stefan var med som han lyckades så bra^^. Han nekade till det men jag tvivlar, alltså. Nu somnar jag snart. Jag är verkligen så tråkig jag vet. Men jag måste verkligen sova. På tisdag kommer Jimmy har han lovat i alla fall:)

Natti Natti. Kram Jenny

Skriva skriva skriva.

Hejsan:)

Allt bra med er?? Med mig är det super verkligen, förutom att jag har ont i fingret jag klämde mig i bilfönstret hur man nu lyckas med det. Jag gjorde det i alla fall. Det kommer vara så snyggt med en blå nagel i morgon^^. Jag orkade inte skriva något i går, jag var så trött verkligen. Men det hände väl inget spec.  Bara tog det lugnt. Tömkörde hästen och lite sånt. Solade, så skönt. Jag sov typ till 12.00 för övrigt. Idag gick jag upp tidigt, ZZzzz. Jag var död och ändå så gick jag inte och la mig sent. Jag fixa hästen på morgonen. Tömkörde snart kommer Jimmy så skönt! Så man får rida. Hästen var jätte seg och jätte oarbetssamm.. Han ville bara ut i hagen och äta massa gräs, och det fick han ju efter ett tag. Men när jag släppt hästen i hagen. Så känner jag bara hur det börjar rinna i näsan. Jag skriker till mamma att jag börja blöda näsblod. Jag har verkligen inte gjort det på jätte länge. Jag gjorde det mycket när jag var mindre. Men det kom inget mer efter det. Men man är ju så rolig. Det var väl för att jag överansträngde mig på ridbanan. Och det har varit ganska mycket på sista tiden. Men jag fortsatte som inget hänt och mocka, putsa fixa mat och allt, haha typiskt mig. Men sedan la jag mig på mage och solade på altanen, med Equipage och VR. Och självklart ett iskallt vatten glas. Så skönt! Och jag börjar få tillbaka färgen:) Hihihi. Sen bar det av till Guro och där träffade jag först på en häst mitt i Centrum. Mamma fick lov att gå fram och fråga om hon var ute på miljöträning. Men hon var bara ute på en promenad för det var så tråkigt att gå i skogen. Ja, vad normalt.. Sen väl på Guro så träffa jag Johanna så jag växla några ord med henne. Jag skulle köpa en padd, ufo-mask och så fick jag något kylgrejs:) Han är verkligen jätte svullen om benen på morgorna. Funderar på sånna här Back on Track skydd. Får se... Sen var jag och Camilla på Bio i Kista. Asså den var så sjukt dålig. Hmm, inga kommentare. Jag rekommenderar den inte och den borde i alla fall inte varit 11 års gräns på den. Brüno alltså. Det vart även en liten shopping runda. Jag hitta ett par jeansshorts på rean:) Super korta men dom passa. I morgon är det upp tidigt. Så jag ska kolla Falsterbo Horse Show och sedan sova typ:P
Så vi hörs i morgon, vart ett långt inlägg.

Kram kram.


Fint väder:D

Hejsan!

Idag sov jag länge, haha. Jag tror mamma var inne på mitt rum och skulle väcka mig men hon såg nog att jag sov ganska hårt. Är dock inte säker. Sedan gick jag upp och åt frukost och kolla lite på TV. Sen satt jag mig i en solstol och sola det var så skönt. Dock skulle det vara bättre att legat på en strande en meter från vattnet i ett annat land, det tackar jag inte nej till. Såg ett mejl som mamma hade fått från Ving och kunde inte låta bli att gå in på Ving.se och kolla på sista minuten. Det fanns bara resor till Magalluf kvar om man skulle åka till Mallis. Dock var det inte billigt... Synd, hehe! Det var skönt i alla fall^^. Sen vart klockan halv fyra helt plötsigt och jag åkte till stallet och Karin var även med idag. Det var sjukt kul att träffa henne. I morgon ska jag absoult inte gör någonting, bara slappa. Sen ska jag träffa Karin igen på em. På lördag ska jag ta hästen på fm och sedan åka till Guro och så ska jag på Bio med Camilla. Det ska bli mys:D.
Jag och Karin tömkörde idag. Han var super duktig men han tyckte det var super jobbigt. I alla fall när Karin tog över. Nu ska jag kolla lite på TV somnar väl sent som vanligt;P

Kram Kram^^




Tokiga Människor!

Hej hej!

Camilla har sovit hos oss från igår till idag:) Vi käkade värsta goda middagen. Kycklingspett med potatissallad och sallad;P Mums. Mamma red på Ruben för första gången. Ja alltså hon travade på honom för första gången. Hon var sjukt sur över att hon inte gjort det innan. Haha. I morse sjöng jag och Camilla Sing Star det var fett kul:) Speciellt när vi skulle lyssna på hur det lät. Hehe;D Sen typ har vi bara slappat jag hade ju utsläppet i morse också. Jag var i en helt annan värld när mamma väckte mig. Jag ba, va va?? Aa, typ satt upp:P
Sedan på eftermiddagen Tömkörde vi. Han var piggelin.. Har inte gjort så jätte mkt på två dagar nu. Men han tycker det är sjukt kul:) Så i morgon ska Karin komma ner till stallet, asså jag har inte träffat henne på sjukt länge. Ska verkligen bli så kul:D
Ja, och igentligen skulle jag ha haft utsläppet i morgon, men så vart det inte. Utan en människa i mitt stall ringer och säger att hon måste byta bort massa pass för hon är bort bjuden till någon. Så jag ska ha fredag insläpp i stället. Men i alla fall så hade jag ju tänkt att göra massa saker på morgonen som att smörja näsan eftersom han brännt säg jätte mycket. Och fylla på vatten i hagen. Så det fick jag lov att åka ner och göra nu. För att min solkräm var inlåst osv. I alla fall så är det några människor som kör runt i en bil på hoppbanan. Jag tror att det är familjens son. Hmm. Så jag ska prata lite med Carolin om jag ser henne i morgon. Att dom typ körde sjukt fort och sladdade typ och sen såg det ut som dom övningskörde. Typ kl 22.00 på kvällen på en ridbanan normalt.. Aja, inget mer om det. Vi hörs i alla fall i morgon om inte tidgare.

Kram Kram.


 Gull hund<3

Kommentar

Jag tog det som att du mena hjälm;P
Det är en Deluxce  Champion hjälm tror jag. En dressyr thjofräs:D<3


Tråkigt.

Som sagt så är jag väldigt uttråkad just nu. Dock kan jag inte riktigt hitta på något heller för vi fyra ska vi åka och hämta Camilla och sedan till stallet. Så det är lite sent. Vi var och hämta våran bil idag också. Mamma tror inte att den kommer håla så länge. Vi har haft den i en och en halv måndad typ och den har redan gått sönder :/ Kul om det skulle hända något och vi var ute och körde med Ruben.. Nu är den lagad i alla fall. Det blir ett rätt så tråkigt inlägg nu för jag har inget att skriva om. Jo jag har en fråga, för jag fick ett påpekande i stallet igår att jag inte ska använda min Blue Lotion varje dag på min häst eller när han har gjort något för det inte är bra. ?? Då sa jag att han var svullen om kotorna på mornarna. Och då får jag ett uppsnofsat svar, " det har inte jag märkt". Hallå det är väl jag som har koll på min häst eller??:O

Men då är frågan ska man inte använda den varje dag eller efter ansträngd träning osv??
Kommer nog inte några fler inlägg idag.. Eftersom C ska sova här:D

Kram Kram

Hyfsad dag:)

Hej hej!

Idag vart det förbi guro för mamma skulle köpa en lädergrimma åt Ruben. En OS-grimma och han vart så snygg i den. Han har även en gravyr-platta på sidan med sitt namn på. Snygging;P Jag skulle rida ut med Anne och Kaprifol idag vi kom runt halva polobanan då fick jag hoppa av för då börja min häst galoppera på stället och backa och snurra runt. Det var sjukt mkt mygg så vi red hem och jogga lite på hoppbanan i stället i ridskor utan sporrar haha. Men han var sjukt fin faktiskt. Mamma har även fått tag på Jimmy och han kommer nästa vecka så då får det bli hoppsadel och fixa dressyren. Han reagerar mer och mer verkligen så det blir mkt tömkörning den här veckan. Jag köpte även ett par ridbyxor från Cavallo. Och en present till Pappa. Träffade nya ägaren också:) Hon var verkligen jätte trevlig. I morgon ska Camilla sova hemma hos oss:P Det ska bli mysigt. På torsdag ska jag träffa Karin:)
Slänger in en gammal bild på Prinsen<3

Kram Kram



Old times.

 Gammla tider!

Middag igår!

  Kycklingfaijta var det här!!

Sovmorgon, kan man lugnt säga!

Hej hej!

Ja det kan man säga. Jag somnade på soffan igår och mamma kommer och väcker mig halv ett att jag ska gå upp till min säng och sova. Och det gjorde jag. Sen kom mamma och väckte mig halv tolv. Om hon inte skulle väckt mig så skulle jag sovit ännu längre. Men det är så skönt verkligen. Fast det var väldigt varmt i mitt rum när jag vakna. Nu är jag och mamma solo i alla fall. Haha.. Har inte hört något av grabbarna, jo pappa ringde och sa att han hade landat och att han inte hörde något och så klick, typ. Dom ringer väl nångång. Jag kolla vädret på internet och det skulle inte bli något bättre väder i alla fall. Solen ska väl titta fram men inte ska det bli varmt. Vill ha värme nu!
Camilla var med i stallet idag och det  är som alltid mycket trevligt. Ruben hade varit och shoppat kakor till fikalådan så det vart lite kakkalas:). Sen bar jag och Camilla ner ett antal IKEA-påsar med löshö. Så roligt. Så nu tänker inte jag ta med något mer hö denna sommar. Och det får dom leva med. Som sagt dom är inte så arbetvilliga i detta stall. Alla ska göra de, de och de när man säger att man ska hämta hö. Är så trötta på såna människor. Jag och Camilla har bestämt att vi ska ta Havrelådan eller traktorsatallet nästa år. Lalala;) Hemlis;D
På tisdag ska antagligen Camilla sova hemma hos oss:P
Nu ska jag kolla runt lite och sedan börjar CSI Miami tyckte jag mamma sa.

Puss och Kram

Fullfart och VÄLDIGT AVUNDSJUK!

Hejsan!

Gick som sagt upp sju i morse. Var skit pigg när jag vakna.. Dock somna jag halv två, så det är ju lite skumt. Ut och fodra hästar och ut med dom i hagen. Mersan och Rubis var jätte snälla och när vi kom till Ami så kom jag till spånbalarna. Så börja hon snurra. Jag vet inte hur många gånger hon var på väg att ställa sig. Man ska fan ha hjälm på sig när man tar ut henne i alla fall när man går så långt. Hon har så sjukt mkt överskottsenergi! Sen efter att släppt ut dom så åkte jag och mamma till Hemköp och handla frukost, mums. Det avr härligt med en riktigt frulle efter lite jobb. Sedan softa jag lite hemma i soffan. Och när pappa packat klart så bestämde vi oss för att åka till Guro. Jag köpte kraft, sporr-skydd och ett nackstycke, ska pyssla ihop ett eget kandar. Haha hur det nu ska gå till. Så testade jag en hjälm som jag kollat på länge. Dock fanns den inte i min storlek hemma. Och när jag kommer hem så säger pappa att han beställde den åt mig. Jag vart överlycklig! Jag visste inget om på Guro, haha:)
Vi åkte förbi stallet och sedan och hemmta Stefan och sen till Donken för lite Lunch. Det vart sallad för min del. Haha.. Kan behövas för min del!
Sedan skjutsa vi Pappa och brorsan till Arlanda för dom åker ju som sagt till Turiket och dom ska snart landa tror jag;P Fett sönt jag ska att jag kunde följa med men dom var inte så pigga på det och då kom Stefan på massa saker att  jag fick skylla mig själv och bla bla bla, Haha;D Ajaja, det är bara att glömma. Jag får åka nästar år igen om inte tidigare, ne nu får jag sluta drömma. Har hela hösten framför mig, både med häst och skola.
Mamma och jag har gjort våran egen kyckling fajita, Det slår dock inte La bodegas!! Men det vart jätte gott verkligen.
Nu ska jag gå ner och slänga mig i soffan och kolla på TV.

Kram Kram!

Blåsig dag!

Heej!

Idag sov jag länge som vanligt. Det är ovanligt för att vara jag men det är otroligt skönt. Haha, bara för att jag skrev det så kommer mamma och säger att Anki har typ fått migrän och att vi typ ska ta ut hästarna om det är okej för mig. Och vad ska jag säga. Jag vill ju att hästarna ska komma ut! Så i morgon blir det ingen sovmorgon i alla fall.
Jag har typ inte hunnit gjort något idag för övrigt. Jag sover för mycket, haha;P. Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor i mitt stall..
Grannstallets ena häst åkte tillbaka till hästsäljaren. För hon har tydligen varit dålig länge och så. Gick ju omkull på stallgången och så innan sommaren. Så det är synd för det är en fin häst.
Jag tömkörde Ruben idag och han var verkligen jätte trött men så himmla fin! Han sköter sig så himmla bra. Dom har gått ute i sina vinterhagar. För det har varit så himmla lerigt vid gärshagarna. Men i morgon ska dom ut och mumsa gräs. Så det är bra. I morgon åker pappa och brorsan till Turkiet och det är helt ok att jag kan följa med:) Dom kan packa ner mig i väskan. Jag får plats, kanske har lite hjärnskakning när jag kommer fram men det är okej. Så nu är jag och mamma solo en hel vecka. Vi ska även ha Ami i morgon. Eftersom att hennes matte mådde dåligt. Nej nu börjar tven snart. Ska även kolla vädret och lite saker. Hörs i morgon.

Kram kram

Städa

Hejsan!

Idag har jag städat. Tillhör det när det regnar? Mamma satte pappa på vardagsrummet och mig på övervåningen. Så tråkigt alltså det är det värsta som finns. Hästarna har stått inne idag eftersom att det regnat så enormt mkt. I morgon ska de stå ute i sina vanliga hagar då det är sjukt lerigt där nere. Har även fått en förklaring på att en av människrona i mitt stall beter sig som h*n gör. Aja. Jag har i alla fall berättat för några vad jag tänker göra om det inte bli bättre. Dom vart verkligen så paffa. Ruben var jätte pigg när jag red honom idag. Antagligen för att han stått inne idag. Han vart verkligen så fin på slutet. Mamma skritta även av honom.
Jag har funderat på en sak. Om jag ska skaffa en annan blogg där jag skriver om mitt liv utanför hästarna och stallet. Eftersom några klagar om att jag alltid skriver om hästar här. Vad tycker ni om det? Nu håller jag ju verkligen igång bloggen. Jag tycker det är sjukt kul att blogga för jag åfr skriva av mig!
 Säg vad nu tycker om det så blir jag glad:)
Nu ska jag lägga mig och kolla på CSI Miami som börjar kl. 00.00.  Kom ju som sagt hem halv elva ikväll. Haha pågrund av polohästarna..

God Natt // Jenny

Vill tillbaka..

Asså jag vill verkligen tillbaka nu. Åhh vad jag saknar. Jag vill bara sola och bada och ha det skönt. Men jag kan ta med mig hästen i alla fall. För han är så himmla fin just nu:) Camilla vart typ kär i honom idag. Jag tror att det verkligen låssna för dom idag.. Han går verkligen jättebra på det raka bettet nu. Jag var med Camilla i stallet sedan åkte jag och handla lite och grillade lite god mat och nu sitter jag här och tråkar..
Camilla sa även att jag kunde åka iväg nu igen på semester, det säger jag inte nej tack till:D..
Nu har jag inte så mkt mer att säga. Vi hörs väl i morgon.

Kram Kram.

Sovmorgon!

God Eftermiddag!

Okej, nu orkar jag inte klaga mer över vädret utan tar dagen som den kommer:) Just nu typ skiner solen och regnar samtidigt... Jag vaknade JÄTTE sent idag. Så jag har typ inte hunnit gjort något idag. Skulle till Guro och köpa en sak men jag vart typ klar för en stund sen, hehe. Ska till stallet sen. Camilla ska rida idag. Har inte fått svar från henne ännu när hon ska dit.
Jag har lagt in en bild på Ruben på Blup.se. Han fanns ju inte där inne förut, för att han inte hade något pass. Men det har han nu. Bilderna vart jättefina i går tycker jag:)
Vi hörs ikväll.

Kram Jenny!


Prinsen<3<3

Hejsvejs!

Nu har jag anmält mig till tömkörnigs lektion 8 september för Anders Eriksson. Det ska bli kul:)
Jag var till Jakan och satte in pengar på banken med Mamma. Så hästa kan äta lite mer;) Sedan kom som sagt Emma hit och vi snacka massa skit typ bara och sedan drog jag till stallet. Camilla skulle ju fota idag och det gjorde hon. Ruben var super fin i alla fall. Vänster galopp funka jättebra. Jag red på det nya betet, det är ett rakt bet fast med en böjning liksom. Han tycker om det jätte mkt. Men det är lite konstigt att rida på för man kan inte ta några ledande tygeltag. Men det är bara bra det för då får jag rida med mitt säte istället:P Måste bara verkligen sitta ner i sadeln i galopppen.. Dock så bockar han inte längre i alla fall. I morgon ska Camilla rida:)
Åker kanske förbi guro och shoppar lite. Ska sätta upp ett eget kandar;)
Vi hörs i morgon.

Kram Kram!

Blä, blä, blä!

Hejhej!

Nu är jag sur jag vill ha fint väder!! Nu. det är sommar inte typ höst!! Jag är sur på vädret. Annars är jag på ett super bra humör idag. Jag vaknade i morse och då stog Tven på lampan var tänd och jag hade två kuddar under nacken. Haha, det var det kanske som behövdes för att bli utvilad. Nu är jag pigg. Nu är Emma här så jag ska håla henne lite sälls:) Hörs sedan. Camilla ska komma och fota idag och bara va^^

Puss och Kram:)

Shopping

Hej, allt bra??

Idag åkte jag och Camilla och shoppade som planerat.  Och som jag hade tänkt spenderade jag massa pengar till hästen. Det var väl första gången jag "stor" shoppade sen jag köpte pållen.  Vi var först iväg till Infra City och sedan vidare till Stisen och Vinn. Vart en hel del tåg och buss åkande, så vid sollentuna station vart det massa prat pga signal fel. Det kändes typ som att vi satt där i över en timma.
Jag shoppade:
Sporrar, sadelgjords tunnel, strumpor, hästgodis, Horseman´ One step, Arnika Gel, Blue Lotion, Benlindor, Schabrak, bett, fluffskyd, grimskaft och lite små saker typ. Jag tror jag kom ihåg allt. Jag skulle köpt boots och hasskydd. Men bootsen fanns inte i hans storlek och hasskydden glömde jag.

Camilla var med till stallet^^ Världens bästa, det ska du vet Camilla!!!!
Jag red i stora ridhuset, Älska asså!! Han var i alla fall jättefin, Efter många om och men så funka vä gallop. Han orkar ju verkligen sjukt mkt asså.. Jag måste börja cykla/ gå och typ ut och springa med hästen i skogen, Måste få upp kondisen nu..

Båda våra bilar är inne på värkstaden nu så nu har vi bara lånebilar. så det får inte hända ngt med hästen nu!!
Imorgon ska kag först träffa Emma och sedan Camilla^^ Jag känner att jag är väldigt aktiv på det här sommarlovet i alla fall. Vi hörs i morgon..

Kram Kram..


Tävling

Hej hej allihopa:)

Idag har jag varit på tävling typ hela dagen med Camilla. Det var sjukt kul faktiskt. Det var några som tävlade från Stäket och så. Så det var kul. Det var några hästar som jag kände igen faktiskt^^.
Vi åt lunch på IKEA. Och sen vart det en liten runda på rean:P Camilla köpte två mackbrickor typ:) Jag hitta typ inget förutom en påse godis för 10 spän..
Vi åkte sedan hem till mig och bytte kläder eller jag rättare sagt^^ Sen kolla vi en sak på datan, så åkte vi till stallet. Ruben  var så sjukt fin när vi tömkörde verkligen. Prinsen. När vi fixat den där förbaskade sadeln så kommer han nog bli så sjukt fin asså.. Sen kolla vi pytte lite på när dom spela polo. Det var lite kul att se.

Sen lite klago.. Jag har käkat nått med mjölk i men jag kan inte komma på vad. Sen borde det faktiskt komma lite sol. För annars kommer min bränna försvinna och det vill jag inte!! Eller jag tycker i alla fall att den har gjort det:/

Imorgon ska jag och Camilla åka och shoppa saker:) Det ska bli sjukt kul faktiskt. Så imorgon är det upp åtta. Men det är det värt:)  Vi hörs i morgon..

Kram Jenny<3

Lite mer bilder^^


Saknar<3 ett år kvar till nästa gång


 Helt ok asså


 Före

 Efter. Godkännt eller?;) Dock lite röd..

Väder??

Hej Allihop!!!

Asså shit vad jag vart trött verkligen. Jag fick världens huvudvärk och bara kände att jag behövde gå och lägga mig. Men jag fastna här. Och vad är det här för jäkla väder. Visst det var väl väl behövligt, men jag vill ha värme och sol. Dock inte den här kvalmiga känslan. Höga krav här alltså.

Jag fick gå upp tidigt idag då jag hade utsläpp. Mersan hade jätte brotom ut. Ami var tydligen snäll. Mamma och Pappa tog henne. Sen så red jag Prinsen på dressyrbanan. Så jag hade allt gjort. Han vart jätte svettig så jag duscha av honom på plattan. Han tyckte det var skönt. Sen rulla han sig i hagen.. Söt^^

Next på listan stog det Barnkalas. Så vi åkte hem och tog det lugnt en stund. Duscha osv. Så bar det det av till Brunna. Gud vad Moa har blivit stor verkligen. Wille med.

Imorgon ska jag med Camilla på tävling på Järfälla Ridcenter. Det ska bli kul. På Måndag ska vi shoppa också:) Skoj skoj. I morgon efter tävlingarna ska vi Tömköra. C var tydligen väldigt pepp nu när jag prata med henne.

Snart ligger alla bilder ute på Facebook. Så den som vill kolla på alla får kolla där.

Vi hörs i morgon.. Om inte tidigare..

Kram Kram

Ingen Spec dag

Hejsan!

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. jag var först i Jakan med Mami skulle köpa present typ. Sen var vi på IKEA och köpte ett data bord som jag mejslade ihop själv faktsikt. Fotar i morgon. Det är jävla piss väder här juhh!!. Vill ha sol och vamrt. Eller varmt är det ju men ingen sol. Typ. Vill tillbaka till Mallis men jag kan ta med mig hästen då:):)

Imorgon är det upp tidigt, Har utsläpp. Ska rida på morgonen ska på barnkalas på eftermiddagen.

Kram hörs i morgon.

Bilder- Magalluf

Hejhej!!

Här kommer lite bilder. Men alla ligger ute på Facebook, sedan. Och några på bdb som jag sa. Laddar upp lite då och då.

       La Bodega<3<3<3


  Jag.


 
      Mamma på Midsommarafton,                                                    

   Kolla på folk^^

 Strandem<3<3

  Jag på midsommar innan.

Stranden

Hejsan!

 Idag var jag och Emma på stranden, först doppet i mälaren. Fast jag har ju redan badat här hemma faktiskt. Det var faktiskt inte kallt, eller i början var det ju lite kallt men sen var det inte det. Solade lite också. Måste ju underhålla brännan lite:) Vi cyklade dit eller rättaresagt jag cyklade och Emma satt bakom mig. Hon har sålt sin cykel;)

 Emma ville inte vara med på kort eller så solar hon bara;)

 Jag solar;)



Mallorca

Hej Hej!!

Nu är jag hemma igen. Jag skrev inte så mycket mer där nere då jag inte hann och hade inte så stor lust att sitta vid datan när man kan sola;)

Jag hade verkligen sjukt kul och mysigt den sista tiden där nere och jag kunde seriöst kunna stannat en vecka till... Jag ville faktiskt inte åka hem. Vi solade massor och badade. Det var jätte varmt dom senaste dagarna. Vi hade ju väldigt tur med vädret sedan. Det var ju bara en dag som det var molnigt hela dagen. För förra året hade vi ju jätte dåligt väder verkligen.

Vi kom dock inte in til Palma i år heller. Men nästa år då jäklar ska jag in ditt och shoppa och kolla på den dära Katarina Katredalen eller vad den heter. Jaa, jag har väl inte så mkt mer att berätta det kommer bilder sen. På Facebook kommer alla. Några kommer här och lite på Bdb.

Kram Jenny