Globen!

Jaha, den kom fort och försvann lika fort! Mässan var ju sisådär om jag får säga det själv! Men jag shoppade en del i alla fall. Lägger upp bilder på Bilddagboken på allt orkar inte göra det här. Länkar i slutet.
Idag var jag på hoppningen och dressyren med Camilla och hade en super dag. Vi trängdes massa i Annexet och jag fick ass ont i mitt knä ett tag.. Undra vad det är för något?
Har ni shoppat något?

 Briar<3

http://j3nnnyg.bilddagboken.se/p/upload.html?year=2009&month=11&day=29&html=1#3

Kram Jenny




Globen Shopping.

Hejsvejs!

Jag glömde självklart att ta kort på det jag köpte. Blev brottom i stallet. Men i morgon då blir det bildet. Spänderade massa pengar och det blir väl något liknaden i morgon också kanske. Inte riktigt mkt kanske^^
Jag shoppade iaf: Ett Amigo täcke, ett skrittäcke från Mia's ett brunt, Rockel handsakar, Back on track grejs till mig, stalldagboken, schabrak. Tror det var allt.

Vart tårögd och fick verkligen håla tillbaka tårarna när Briar skulle säga Hejdå.. Det rullade ner en och en annan tår.. Synd att det inte gick så bra för Minna bara. En av min idoler^^

Imorgon blir det Globen med Camilla:D

Puss&Kram

.... Knä!

Hejsan Alla!

Jag bloggade aldrig igår för jag orkade inte. Hade ingen lust.
Igår var det ju skridskor med skolan. Det var sjukt kul. Vi körde "hockey" . Sigge och Daniella var med oss. Sen så kom det några killar och skrek och klappade händerna åt oss^^ Haha. Jag rammlade en gång och då rammlade jag på knäna. Asså det gjorde så jävla ont! Jag fortsatte och spela. Men nu är ju mitt knä typ svullnat upp..:S Det gör sjukt ont och jag kan typ inte alls röra mig fort även om jag gör det.. Det gör sjukt ont!
När jag kom hem skulle jag åka och shoppa skor med mamma till mig. Det vart två par från DinSko. Ett par Uggs och ett par svarta enkla stövlar. Sen så kikade jag in på Gina och hittade ett par liknande lacktights och en tröja till:) Jag lägger upp bilder sen. Jag köpte även en mössa på Wedins:)

Idag har det väl inte hänt så mkt. Jag skulle typ redovisa i svenska men svenska läraren kom aldrig. Haha, skönt.
Så vi hade typ lång lunchrast. Det känns som vi haft super mkt rast idag. Konstigt..

Nu ska jag snart till stallet och rida min häst sen ska jag hem och hitta på ngt tror jag.. Det var ingen träning för Anna idag då hon är på Globen.. Men jag önskar min tjejor! Ebba, Ida och Felicia all lycka till ikväll med deras första spelning i Jakan kyrkan:D Puss och kram på er!

Sen till er som jobbar! Hör med era företag om dom vill ha luciatåg !! Det är ett måste!! Vi har typ inga alls:(

Kram på er.

Halvdagsrep

Hola!

Idag så skulle vi ha idrott första lektionen men då kommer Daniel in springande och säger att vi har halvdagsrep. Alla vart typ hel förvirrade. Ingen visste typ om det. :S Det är fett drygt med halvdagsrep det går så segt!
Sen hade vi typ håltimme så vi gick till Elgiganten och spelade Wii och tog beslag på massagestolarna^^
Imorgon är det halv frilufsdag typ och jag, ebba, ida och felicia ska åka skridskor, jag har typ inte åkt skridskor på över två år;P Men det kommer nog gå bra!

Idag är Ruben vaccinerad och det hade gått super. Han hade ingen feber nu och jag hoppas inte han kommer ha det i morgon heller. Jag skrittade bara på honom och travde några varv. Dom får ju inte bli svettiga!

Asså jag har massa blåmärken på mina ben:P Jag har ett stort på mitt knä och det har jag kommit på vad det är ifrån, jag red in i en vägg, lyckatxD Sen har jag typ några små som jag inte har någon aning om... Aja.

Nu ska jag snart sova.
Jenny

Dressyrträning

Hejsvejs! Allt bra med er?

Spanska läxförhöret var ju ja det ända man kan säga super lätt^^ Fick skriva ett verb på tavlan så var det klart:P
Asså jag fattar verkligen mkt bättre nu när vi har ny lärare och han här verkligen super bra.. Vi försökte lura honom att vi ska ha prov den åttonde när vi har konsert, Han har inte sagt ngt ännu;)
Men jag tycker det är kul med spanksa nu faktiskt eller kul och kul, nu fattar:P

Dressyrträning för Anna idag, Ruben försökte ha roliga timmen med mig så Anna fick hoppa upp en stund och banka sig in i huvudet på honom;) Sen så hoppade jag upp igen och han var självklart SUPER FIN;)
Imorgon ska han vaccineras.. Och jag håller tummarna för att han inte ska få feber då dampar jag..

Nu ska jag typ sova. Vi hörs i morgon.
GodNatt.

Jenny


Markarbete!

Hallu,

Idag har jag ridit första lektion för Stina Svanlund. Markarbete. Han var super duktig. Väldigt taggad när vi kom till galoppen. Han vart väldigt het! Men det var så jävla roligt verkligen. Sjukt roligt:D Det ska det bli igen.
Jag har inte varit på mitt bästa humör idag:P Jag har nog varit lite sur och bitchig, sorry for that..

Imorgon är det dressyr-träning för Anna. Super kul:D Snart Globen!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel och plugga lite spanska i pauserna:P Om jag orkar.. Av nån konstig anledning så kan jag det typ tror jag;)

GodNatt

Jenny

Skola!

Hallu Gott Folk!

Nu har spanska precis slutat. Mitt hår lever sitt eget liv idag-.- Det står typ åt alla håll^^
Nu börjar svenskan snart... Tydligen är inte svenska läraren här idag.. Skönt!!

Cya<3


Söndag!

Hallu,

Idag har jag inte gjort nånting. Jag vaknade halv tolv sen så har jag bara slappat.
Jag var i stallet en snabbis och så var Emma här.

Mamma börjar julpynta-.- Varför denna Jul. Ena fördelen är att man får julklappar!

Nu ska jag sova.

God Natt!


Kandar!

Jag sitter och kollar lite på kandar. Jag har kollat länge på ett rundsytt från Hubertus. Jag vill nog ha ett sånt. Men nu när jag kollade så är det vit paspoal på nosgrimman och det vill jag inte ha. Det finns ett på Guro men jag kommer inte ihåg om det var det på det också. Dom har ju även ett som är fint fast det är ju inte rundsytt.
Det är ju Globen nästa helg och det kommer bli en del shopping:)
Om jag inte hittar ett Kandar på Globen kommer jag nog köpa ett på Guro iaf. Om jag har några pengar kvar men det borde jag ha^^

 Det rundsydda

 Det vanliga


Lite från veckan,,

 Jag fick vara med på Ebbas mobil:)

 Gullponnyn idag

 Avslutar detta inlägg med en ego-bild;P


KM FINAL

Hejsan Alla Människor!

Min statestik börjar sjunka!! Det måste förbättras!! Nu är jag verkligen helt slut. Jag gick upp halv sju i morse. Hade tre hästar av arton att släppa ut det var ju väldigt skönt. Jag red prinsen på morgonen och han var sjukt fin verkligen. Han tar verkligen i nu och jobbar med magmusklerna och bär sig själv så kul!
Jag tävlade även på Donna idag. Hon var super duktig men lite seg eller det var väl inte så lite kanske.
Domaren dömde jäääätttee lågt. Mange vann på ca 55% då fattar ni.. Men gullponnyn var super.
Jag har lite plugg att sköta och jag orkar i morgon. Jag ska i alla fall sova ut!
Asså jag är verkligen så glad över min häst jag fattar inte ens att jag har honom..

Det blir en lugn kväll ikväll. Ska kolla på Robinson. Det måste man se ju!

Jenny


Dålig bloggande!

Hola Amigos!

Jag har varit lite oaktiv på bloggen sorry for that. Igår var jag inte ens inne på datan. Jag somnade typ direkt när jag kom hem vid tio typ^^

Idag har det typ hänt nada. Jag sov typ en halvtimme förlänge och det är ju inte såbra för då måste man stressa skit mkt.. Jag var så jävla trött asså-.-
Jag känner mig sjukt stolt och glad över mig själv för jag har skrivit klart min Book Report om Billy Elliot.
Idag är det 1månda och 4 dagar kvar till Jul det är ju bara för sjukt.
Idag har jag tränat med Anna. Hon red på Ruben och jag red på Donna. Det är ju KM i morgon och jag ska tävla Donna. Det ska faktiskt bli roligt. Skulle ju helst viljat´tävlat på min. Men det har varit för lite ridning innan eftersom han vilade föra veckan. Nästa gång ska vi vara med. Jag vill tävla!! Komma ut och visa upp min fina häst utan att skryta;) Lite måste man ju få.
Elin som stog i mitt stall förut är medryttare på en ponny som hete Pica hos oss. Fattade inte att det var Ruben. Förns vi sa det. Hon ba det så ju ut som värsta GP hästen. Och Elin är själv dressyr ryttare:P Haha. Min fina prins<3

Imorgon har jag utsläpp också. Men jag har bara tre hästar att ta ut och det är ju inte lite skönt:P
Jag har i övrigt typ fixat prao plats hos en Vetrinär. Mamma pratade med honom idag jag vet inte riktigt vad han heter. Han kommer om två veckor och vaccinerar våra hästar. Då ska vi prata mer om det. Jag vill testa på och se om det kan vara något. Jag börjar tvivla lite på gymnasium. Jag vill juh gå ströms. Men ändå testa på nått annat och då är det ju perfa med praoen jug:)

Nej nu måste jag sova. Önska mig lycka till.

Jenny

Skön dag

Hejsan!

Jag var verkligen inte på blogg humör igår. Jag var fett trött och sur och då är det ingen idé att blogga.
Idag har varit en toppen dag på något sätt. Jag har inte haft någon huvudvärk som jag brukar ha dag ut och dag in. Vi hade ingen träslöjd idag så jag, Ida och några killar gick till Elgiganten:P Vi körde Wii och grejer, haha funny funny;)
Det var sjukt äcklig mat så jag åt typ inget.. Sen vart jag lite torterad på gården.. Dagen har varit allmänt skön liksom. Jag har även skickat massa konstiga sms till Emma som hon tydligen inte fatta ett skit av. Som tur träffades vi på bussen och hon käkade hemma hos oss och sen drog hon med mig till stallet en snabbis. Sen har vi suttit hemma hos mig i mys kläder och pluggat med en kopp te. Där i mellan kollade vi på Paradis Hotel xD

Jag känner mig fett stolt för jag har kommit sjukt långt på min bokrecention i engelska^^ Och jag har skrivit typ tre och en halv sida:) Jag känner mig duktig. Med lite stöd från Emma:D

Nu ska jag kanske skriva lite mer på den och sedan ska jag sova.

Kram och God Natt

Inga prov och ny spanska lärare

God Kväll gott folk!

Jag var nog lite trött igår när jag bloggade sista gången. Jag har visst skrivit saker två gånger. Men det bjuder jag på. Ebba, du hade skickat den där kommentaren två gånger!xD
Idag var det ju So läxförhör och det gick super för en gångs skull, skönt! Det har inte hänt så mycket idag annars. Allt har rullat på. Vi fick sluta en kvart tidigare idag och det betyde att jag var hemma tidigare. Det var bra:)
Det är sjukt skönt vi har typ inga läxförhör eller prov denna vecka. Skönt skönt skönt! Lugn vecka alltså.
Jag kommer bara tävla Donna på lördag för Ruben har ju precis kommit igång. Jag red Donna på markarbetet idag också. Så jävla roligt asså och fort gick det som bara den:P Lekte lite hoppryttare. Ska börja vara med med Ruben nu också:) Vi har fått ny spanska lärare Oskar, han verkar faktiskt bra.

Ska kolla på Paradise Hotel och sova snart ska packa idrottskläder först, annars kommer jag glömma det imorgon.

Jenny


Stallmöte

Hejsan Alla!

Idag har det varit stallmöte. Det var ett riktigt bra stallmöte, alla är sjukt possetiva till att göra massa saker. Och det är sjukt kul verkligen. Jag gick till stallet på 15 min ungefär. Och det är ca 3 km:P Det var riktigt skönt. Imorgon ska jag börja leva mitt nyttiga liv har jag tänkt. Jag tänkte det förra veckan också, men jag lyckades inte. Men nu jävlarxD

Emma har precis varit här. Vi skulle juh åkt till Jakan idag men jag hann inte för jag hade sjukt mkt att göra. Sen så tog mötet längre en vad jag trodde. Men jag ska väl dit nån dag. Jag glömde berätta igår att jag ska få fixa min naglar:D Mina går ju av hela tiden. Så jag tänkte förlänga dom på salong :) Vad sägs om det?

Emma gick precis hem, vi kollade på Paradise Hotel. Ena tjejen är ju helt sjuk.. Emmisch gick precis.
Hon förhörde mig på So:n. Danke:)<3

Det är sjukt varmt på mitt rum. Jag kommer inte kunna somna..
Vi hörs i morgon.

Jenny

Header!

Tack tack Ebba! Visst vart den fin??

Imorgon är det stall möte, eller rättare sagt idag:P haha. Sen efter sk ajag förhoppningsvis till jakan med emma och min kära pappa. Han har sagt att jag ska få en fjällräven:D:D:D En mörk blå vill jag ha:P
Så jag ska skynda mig i stallet riktigt mkt. Så jag hinner fixa en del innan också.

Nu ska jag sova. Kan vara dags för det.

Puss&Kram

Varsågod!

Nu är din header klar Jenny! Hoppas du blev nöjd!
Jenny har börjat få riktigt många besökare så nu är det bäst för er att ni fortsätter läsa och kommentera!
Därför är jag lite busig och gör lite reklam för mig själv, länk här under.
Kram Ebba
http://ebbalovisafilippa.blogg.se

 
Jag och Jenny dåra ^^


Hel dag

Hejsan.

Idag har jag verkligen haft en hel dag i stallet. Ruben hade massage klockan 11.00. Men jag trodde det var 10.00 så då hade jag massa tid över till att fixa i stallet. R hade lite spänningar och jag ska massera på vissa ställen och forsätta att strecha. Jag red lite på Donna i dag också. Hon behöver det. Nästa lördag är det KM. Jag ska i alla fall rida Ruben. Får se om jag ska rida Donna också.

Nu ska jag åka och käka middag med mina kära föräldrar dom fick övertala mig till det ganska mkt innan jag gav mig:P Sen ska jag träffa Emma :D Trevlans trevlans.

Vi hörs nog senare.

Cya

Fredag den 13

Hejsan!

Jag vet att jag har varti dålig på att blogga nu.. Men jag har skolan att skylla på. Jag har suttit upp sent på nätterna och pluggat-.- Men nu jävlar är det förbättring på gång :)

Idag är det Fredagen den 13. När jag tänker efter så har jag nog haft ganska mycket otur på dom här fredagarna. Idag var det ju No provet som inte gick helt enligt planer. Men om det är någon som haft otur så är det min Mami. Först så skulle hon åka och byta däck på sin bil, då hade pappas polare beställt fel däck. Sen så blev hon nockad av Donna så hon spräckte läppen^^ Seb fick hon mitt lunch lock i huvudet nere i hagen. Haha.
Nu har jag kollt på Idol och fy vad dåligt att Eddie åkte ur. Reza skulle ju lungt åkt ut. Eller?

Jag har ridit på Donna idag. Hon är ju bara för gullig. Hon blir skit sur när jag ställer massa krav på henne. Stoig stoig. På måndag ska jag rida markarbete på henne. Min fina prins har gått i skritten och blivit dränkt av uppmärksamhemt av sin matte. Träffade även Jimmy idag, trevlans trevlans.

Jag trivs sjukt bra med mitt hår det kommer en liten bild i slutet av inlägget. Jag vill säga bara säga ett stort tack till min sköna klass. Utan er skulle inte mina dagar gå ihop, tror jag :D

Jag har precis beställt den nya resan till Mallis till nästa år, det känns ju inte LITE skönt att man gjort det. Men jag har massa saker att se fram imot som kommer detta år också;P

Hoppas ni haft det bra denna fredag. Ha en bra helg.

Jenny

 Inte världens bästa bild. Men ni ser.




Rubrik

Hejsan Alla Bra Människor!

Dåligt bloggande I know I know. Men nu kommer det en del. Det har väl igentligen inte hänt sådära jätte mycket. Typ massa läxor. Jag var och fikade och pratade massa tjejsnack med Emma i måndags, mysigt värre. Jag red lektion igår och han var lite stark och spänd i mellan åt. Men annars bäst som vanligt. Igår var det första kvällen jag gick och la mig innan klockan elva framsteg här asså! Nu har min pålle vila i hela 5 dagar det är han värd. Ska endast gå i skritten. Det är sämst när man ska blogga i efterhand för man kommer inte ihåg allt man tänker på under dagen. Men nu blir det bättring igen:) Jag lovar. Imorgon åker solslingorna bort. Och antagligen en bit av håretxD Skönt skönt. Igår var jag och shoppade två tröjor. Ena hittade jag i måndags, den andra var inpuls köp.
Nu kommer det lite bilder..

 Emma på Tasty's

 Hittade en hatt på MQ för 499:- och jag köpte den inte

 Ena från H&M för 149:-

 Kofta 149:- på REA på Gina^^

 Galen klass xD Men skönast^^

Avslutar detta inlägg med en bild på klassen idag.

Cya<3

 


Inget bloggande!

Nej inte idag.. Jag hinner inte och jag orkar inte. I morgon eller på onsdag blir det lite bilder från helgen och dagen som varit idag. Super mysig eftermiddag med Emma. Fika och lite shopping i Jakan. Massa tjejsnack såklart:)
En sväng ut på lejondal vart det också. Kollade när Anna tränade. Sen ner och mockade och fixade påsar till min prins. I morgon är det träning som gäller sen en liten vila på fem dagar. Det är han värd och kommer behöva det.
Vi hörs kanske i morgon

Jenny

Dagens Fråga?

Tyckte ni att jag var dum som red ut själv i skogen i mörkret? Jag låg ju som sagt inte på plus sidan hos min morsa..

Asså jag har världens snällaste häst att rida ut på. Han är jävligt rädd för rådjur. Att han stannar och blir som en staty och glor ett tag, slappnar av och går vidare. Han har gjort en sak i skogen det var när det kom ett rådjur ut springade ur skogen, han vände och stack. Men han stannade på engång när jag tog tag i honom. Och det gör han alltid. Det kan kännas som att han är lite het när man skrittar på lång tygel man han sticker aldrig.

Säg vad ni tycker!

Plugg helvete

Jag är så jävla trött på skiten!! Plugg hela tiden. Jag glömmer hälften av sakerna i skolan.. Nån tönt som vill byta sitt liv på mot mitt? Nej det skulle jag inte heller vilja! Jag har inställning kämpa på.. Men den börjar försvinna. Ååå. Jag orkar verkligen inte längre..

Idag är det Fars-dag, det har ni inte glömt va?? Min kära pappa, som är världens pappa i övrigt. Fick ett par kalsonger och en tröja i present från Dresman:) Han vart mkt glad. Han var speciellt glad över tröjan för den var i dif s färger:P

Jag var ute i skogen och klättra med min älskade dressyr häst. Han tyckte det var roligt och skönt att komma ut två dagar i rad;)

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Imorgon ska jag fika med Emma i jakan, mysigt värre;)

Jenny


Sovmorgon,

me like i say!! Jag trodde inte det var sant där jag kolla på klockan i morse. Eller i morse, kvart i tolv var klockan! Någon som var trött. Jag hann inte ens träffa pappa. Han får sina presenter sedan=)
Jag har faktiskt inte lika ont i armen längre! Skönt! Det gör bara lite ont nu. Jag kan röra mer på den osv.

Jag är riktigt sur. Jag hade tänkt att ut och klättra i skogen idag för att det vart så mörkt igår. Nej då har jag fått ett mejl från gårdens ägare att det är jakt runt dammen. Asså man skickar inte ut det samma dag, det kallas planering! Grrr! Arg arg arg.  Vad ska jag göra nu då? Ska kanske ska trava och galoppa lite i ridhuset i hoppsadeln;P Eller så rider jag ut ändå? Får se.

Vi hörs senare. Ha en bra dag.

Kram


Spånpallar!

Idag var jag ute och klättrade med min onda arm på spånbalar.. Det var bara frågan hur jag skulle komma ner sedan. Men det funkade;) Bjuder på denna bild. Man kan ju inte alltid vara snygg;P

 Snygging där.. Or not..

Glöm inte fars-dag i morgon girls and boys!;)

Ha en bra lördag kväll.

Jenny


J*vla arm..

Idag har jag inte gjort så mkt. Jag åkte tillbaka till stallet och fixa ch red som sagt.. och jag red ut i skogen själv, och det var kålsvart ute.. Ni kan ju tänka er vem som inte vart så glad...Hmm.. Aja.

Min statestik har ökat en del nu.. Och det skulle juh vara lite roligt med lite kommentarer också:)
Asså det var lite dumt ändå att rida med min onda arm. Jag har nog aldrig haft en så mjuk arm när jag har ridit haha.. Det gjorde inget annat än ONT!

Nu ska jag bara ta det lugnt.

Vi hörs kanske senare.


Dagens fårga?

Ska nån till Globen i år då? Vilken dag eller ska du gå fler dagar?
Helgen 27-28-29 november.

Jag ska gå lördag på morgonen. 9- ca. 14.00. det är dressyren
Sedan på söndagen med Camilla på hoppningen på morgonen och dressyren:)
Sen blir det självklart en del shopping:)

Inte bokat biljetter ännu?  http://www.stockholmhorseshow.com/biljetter

Kolla programmet för dagarna? http://www.stockholmhorseshow.com/taxonomy/term/6


Utsläpp

Hallu!

Idag hade jag utsläppet i mitt stall och mamma i hennes stall. Puhh.. Asså mamma är ju så seg.. Hoppas hon inte läser detta nu;P Men det gick fort och bra. Även om jag fick lite utbrott. Men jag kan inte hjälpa att jag är som en Zoombie och inte alla hästar hemma;P  i mitt huvud alltså. Men det funka.
Jag och mami åt frulle på donken, haha;)
Idag ska jag rida ut i skogen, själv även fast jag inte får. moahhahahahaha.. Ingen skvallrar.. Okej??!!
Nästa lördag ska båda hästarna få massage.

Jag funderar på om jag ska ha en liten tävling här på bloggen, men jag vet inte om vad.. Och vad ska priset vara? Några önskemål eller förslag?

Nu ska jag vara och duktig och plugga lite, och alla vet juh hur det brukar sluta..

Cya<3


Jag lackar på MSN!!

Hejsan!

Denna vecka har gått sjukt fort, sajk;P Denna dag har gått sjukt fort också.. Den har också varit sjuk rolig. Jag har SÅ jävla ont i min arm. Sen så har vissa killar i min klass. Gått runt och slagit mig på min arm. Asså jag behöver typ inte ens röra den så gör det ont. Det liksom gör ont i hela kroppen!! Cp- barn som inte fattar att det gör ont!!

Idag på non så såg vi först på film sen fick vi fika av Anders.. Skönaste läraren i världen asso! Sen typ resten av lektionen så körde vi sanning eller konka. haha. Det vart typ inte alls många med.. Haha.. Ida var VÄLDIGT taskig mot mig på en fråga.. Hon ska få igen;P Nej då.. Du kan vara lugn. Jag hade labb idag, så jag slutade sent. Suck. Efter följde Ida med mig till centrum. Jag skulle köpa farsdag present till världens bästa pappa^^ Det får ni inte glömma på söndag;P Sen typ fick jag vänta sjukt länge på bussen i kallhäll-.-
Nu sitter jag och lackar sönder på msn för att jag kunde inte logga in förns jag laddat ner den nya versionen. Det går ju så jävla segt!! Jag är ensam hemma, fett skönt. Inte ens hunden är hemma;)

Vi hörs i kväll.   Jenny

Fler besökare till din blogg

Bli medlem på denna sida och få garanterat fler besökare till din blogg.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=J3nnnyg

Vaccinerat mig!

Hallu!

Idag har jag tagit vaccinerat mig. Och jag är ju som sagt väldigt spruträdd. Jag dog typ innan. Massa människor satt och skrämde upp migxD Jag spände mig jätte mkt och hon som tog på mig, ba oj vad spänd du är. Jag ba jag är JÄTTE sprut rädd. Sist jag tof spruta höll jag typ på att svimma...
Nu har jag i alla fall jätte ont i armen, det känns typ som att den är förlamad.

Vi såg på skolbio idag också. Tråkigaste filmen ever. Jag somnade en stund tror jag. Jag låg typ och lutade mig mot Ida halva filmen;P
Jag åkte hem och pluggade och nu sitter jag här och tråkar, nej då;P
Men nu ska jag typ kolla lite olika bloggar och sedan kolla lite på tv. Sen ska jag SOVA! Är fortfarande super trött.

Jenny

Gästbloggare

hola amigos!!!!!!!!!!!!!!!!! det här är jéññy göthlintm :P:);) (henke som skriver) jéññy är konstig, eller hur?
si si claro


Henke

Dagens Fårga?

Tre inlägg på raken;P Framsteg.

Min dagens fråga är idag. Är ni rädda för Svininfluensan? Varför? Ska ni vaccinera er? Om inte varför?

Jag skulle rekommendera er till att ta den.  Svara jätte gärna.


Jenny

Hästfronten.

Hästfronten då.

Det har väl inte hänt så mycket. Idag så har jag longerat Ruben och skrittade barbacka lite på honom.
Nu ska han få en lite vilopaus. I morgon är det skrittmaskin. Anna- fredag. Skogen lördag- söndag. Måndag- Anna och Tisdag- träning. Sen från ons- sön. Ska han Få vila och bara gå promenader och skritten. Sen är det hårdkörning igen:)

Vi har fått en liten stallkatt typ. Det är kuskstallet. Men den är nere hos oss jätte mycket.
Idag kom även morötter från Brunte. Shit vilken bamse morott som följde med. Kommer bild i inläget:)
Jag travde några steg på Ruben barbacka haha. Idag åkte tjockis jackan på i stallet. Brrr...

 Asså ser ni skillnaden? Jag fick inte runt min han runt den stora..

 Under vem som har ätit morott? På ett förbjudet ställe;P



Cya..



"Jävla Svennar som leker att dom bor i sverige"

Hejsan!

Jag vet att jag har varit lite seg. Men jag har verkligen inte mått bra dom senaste dagarna. Av vissa anledningar. Men nu ska jag vara aktiv på bloggen. Jag skriver ett allmänt inlägg nu och sedan ett om hästfronten.

Det har inte hänt så jätte mycket. Jag har varit ovanligt trött dom senaste dagarna.
Det var lite roligt på gården idag. Det var några killar som spelade pingis. Så skött dom bollen mot oss hela tiden, det var väl inte med flit det var väl bara att dom inte kunde pricka den som dom spelade med. Så vi plockade inte upp den. Då skrev dom Jävla Svennar som leker att dom bor i sverige. hahaxD han kom väl inte på något bättre att säga. Khyrcka, är mitt nya favvo ord. Jag har ingen anning om det stavas så. Antagligen inte;P Men vissa vet nog vad det betyder.

Idag var vi på Ungdomsmottagnigen med klassen och snackade med människor där.
Äcklig mat som vanligt;P Min morsa är så snäll mot mig. Hon köpte Ben and Jerry´s idag. Och det är mjölk och grejer idet. Och jag är laktos. Jag hade ont i magen innan jag åt den och jag har det nu också;P Jag får skylla mig själv. Ska lägga inte en bild på min nya kompis också;P

 Min nya polare, som Mange tog kort på Spanskan..

 Ida du får igen nu;P  Fast den här bilden var fin i alla fall. I skillnad mot den du la ut på mig;P


Jenny

Jag orkar inte mer!

Hejsan!

Hur har eran dag varit idag? Min har faktiskt helt okej. Förutom att jag fick stressa skiten ur mig om so n. Men jag hann och lämnade in den i god tid:)
Vi gjorde någon sjak undersökningn på son om svenska typ. Nån tant som stog och prata och så skulle vi göra massa saker. Boring!
Vi ringde typ till massa tv kanaler och typ metro och grejer på svenskan om reklam typ. Hela lektionen;P. Vi blev typ vidarkopplade hela tiden.
Våran spanska lärare är tillbaka. Det trodde jag aldrig!! xD

Ruben hoppa KM med Amanda. Han stannade på första hindret sedan var han jätte duktig och hoppade jätte fint:) Duktiga polle. Camilla var även med och kollade. Trevlans trevlans.

Nu på kvällen kom söta Emma förbi och det vart massa snack. Vi har ju inte träffats på en hel vecka typ;P Då är det massa saker att snacka om. Nu måste jag verkligen fixa massa saker på mitt rum och jag kom på att jag måste packa gympa kläder. Annars kommer jag glömma det i morgon. Jag ska lägga in en bild på min nya polare i morgon. Orkar inte nu..

Vi hörs i morgon.

Jenny

Sovmorgon

God morgon eller God förmiddag.

Idag var nog sista sovmorgonen på väldigt länge. Blö för det. Jag försöker få kontakt med min hovslagare men det går inte så bra.. Han ska skos på tisdag och jag rider lektion på tisdagar. ´Man kan inte rida på honom efter för han blir så öm i fötterna. Hoppas hon svarar snart.
I morgon orkar jag inte ens tänka. Jag kommer stressa som bara den. Jag måste göra klart son på varje liten minut jag får över, suck.

Nästa helg då ska jag hitta på något roligt. Det här höstlovet har nog varit det tråkigaste hittills. Bortsett från vissa saker.

Vi hörs senare.