Mocka, rida, fixa..

Hej hej!

Idag har jag varit i stallet. Konstigt värre. Men en sak som jag tänkt på vad gör man av all tid i stallet allt tar sådan jäkla tid. Men det är kul. Så man får väl tänka så;)
Idag red jag båda mina hjärtan på hoppbanan som tänkt. Jag joggade bara igenom Ruben och han kändes fresch han blir skit taggad när det är så stort. Längtar tills jag kan börja rida på dressyrbanan:) Jag böjde igenom honom, genom att lägga stora åttvolter och skänkelvikning i volterna. Bara jogga och sen låg jag bara och rullade lite i galopp så han fick sträcka ut sig. Sen skrittade pappa på Ruben. Han håller just nu på att lära sig att styra.
Kakan lekte jag med lite idag:P Jag gjorde lite galoppombyten för första gången och hon skötte sig fint fint. Sen red jag bara mycket tempoväxlignar och övergångar. Samt öppna på långsidorna hon måste komma loss i sidorna och sträcka ut överlinjen. Hon är en sån schysst häst verkligen!

Jag förbi vällingby och kollade när min kära tränare startade sin unghäst för första gången. Hon skötte sig super, hästen alltså.
Imorgon ska jag träna ute på lejondal med Ruben. Det ska bli skojigt. Så ska vi självklart fika som vanligt=)

 Kakan, den nya


Bättre bloggande!

Hej hej!
Det var ett tag sedan jag bloggade nu. I'm sorry men det har varit fullt upp och jag har varit sjuk och är typ det fortfarande..
Den här helgen har jag båda hästarna eftersom mamma jobbar! Imorgon ska jag åka och kolla när Anna tävlar om hon inte bestämer sig för att stryka sig!

Jag har ett spektiskt schema hela veckan så jag lovar att jag ska skriva efter varje ridpass och lägga upp härliga bilder på våra hästar! Idag red jag lektion på Ruben.
Vi hade miljöträning med dressyrstaket, bord och en dansande tränare+en hoppandes pappa på läktaren.
Ruben var duktig det är bara jag som måste tänka att han inte kommer rygga för staketen eller bordet.

Kakan red jag på hoppbanan och hon fick galoppa ordentligt. Det behövde hon. Hon var trött efter det. Hon fick lite plats i korgen. Jag hoppas på fint väder i morgon också då ska jag vara ute med båda! Inga ridhus längre. Jippie!!! :D

Jenny