Super kväll!

Hej Hopp!

Då var ännu en helg över. Suck! Jag vill vara ledig jag har inte tid att gå i skolan!! Kan man ha det?? Alltså inte ha tid att gå i skolan? Igår hade jag tjejmiddag för på tisdag fyller jag år:)
Det var Karin, Sophia och Camilla. Som var här. Sedan lagade Issa maten och hon åt med oss sedan skulle hon vidare:P Jag fick ett jättefint armband av Karin. Putsgrejer och Whiteboard pennor av Camilla och ett present kort på Gina av Sophia. Värsta bra;) Tack så jätte mycket. Åå i morgon är det skola igen, suck suck suck. I morse hade typ varit geting invadering i vårat stall. Mersan hade typ ett helt bo inne hos sig. Ruben har blivit stucken en gång för han hade en bula på sig. Stackarna det är precis utanför vårat stall. Idag fick även Ruben massage och han var bara lite jobbig nu ska vi bara ta det varannan vecka och det är ju bra. Men sedan var han jätte varm på Hö fram. Han var lite knackig men förhoppningsvis är det bättre i morgon för jag kylde ner hoven i 20 minuter och sedan satte jag på kyllera så jag hoppas att han blir bra för att i morgon ska ju anna rida på honom så vi får se. Idag red på mamma också på sin nya medryttarponny. Jag hoppade även upp och kände lite på henne. Och hjälp vad liten hon var och hon vart ännu mindre när hon gick i form.. Haha och hennes galopp. Hjälp vad liten. Men hon är guda snäll det är en perffa häst för mamma.

Kram kram
 Bästa Tjejorna!<3

 Heja Heja!! Vem vinner??;)
'

Hagaparken

Hejsan!

Det vart väl inte så mycket till hagapark, eftersom det regnade men vi var där en stund och gjorde frågesport och en musiktävling typ. Bosses basgrupp vann självklart. Men vi ska fortfarnde ta revanch! Eller hur?? Sedan käkade vi lunch och så åkte vi hem typ. Så det vart det kort dag. Utan huvudvärk och trötthet och det är ju alltid något. Men sedan har man ju en lätt irretation som ligger och yr på hjärnan. Suck!
Nu har jag bara varit hemma och inte gjort något. Jag har världens skavsår efter min skor. Ajajajajaja! Det gör ont.
Nej nu ska jag dra mig till stallet och motionera hästen kastar nog fram lite bommar så det får bli hoppsadel idag.
Skriver ett inlägg om stallet sen.

Love // Jenny




 Sen en fin bild på Danne och Ebba<3


...

Hej Alla Söta!

Allt bra med er? Ja, nu är skolan i full gång och allt rullar på. Har redan fått läxor och jag tycker att vi gör inget annat en skriver i våra IUP-böcker. Men det ska väl vara bra. I morgon är det ingen skola, vi ska till Hagaparken och spela brännboll. Förhoppningsvis om det inte regnar. Vi ska ta revnch mot den andra gruppen, eller hur?? Nu har jag äntligen sparkat igång Ruben och han känns väldigt fresch faktiskt. Om en vecka fyller jag år och jag har ingenaning om vad jag önskar mig. suck. Och även om en vecka börjar lektionerna för Anna, spännande spännande.. Nej nu ska jag gå och lägga mig!

Kram Kram <3

Dålig upptadering!

Hejsan alla männsiskor!

Nu är skolan igång och jag är redan trött. Kan bero på att jag inte går och lägger mig i tid på kvällarna. Men det har väl inte hänt så jättemycket på senaste tiden. Jag red på Ruben för första gången på 10 dagar ordetnligt dock travade vi bara för att inte trötta ut oss för mycket. I morgon är det polospel. Och jag ska vara parkeringsvakt. Kul. Kom gärna och hälsa på nere vid där polohästarna går på vintern. Idag tömkörde jag Ruben på hoppbanan över lite bommar och han var verkligen så fin:D  Fick även massage. Idag var det först gången som han tyckte det var skönt och han började slappna av. Denna massage har  givit massa resultat. Jag rekommenderar verkligen det om du tycker din häst är lite stel eller better sig konsitg i ridningen eller något liknade. Jag hoppas på att ni kommer i morgon på Polon:)
Nu kommer det lite bilder. Som är tagna med den nya mobilen.

 Jag slarv knoppade en dag:P

 såhär parkerar dom på outleten. Den till höger är våran bil:S

Nu orkar jag inte ladda upp mer. Hörs i morgon,

Kram<3<3

Suck.

Hej hej!

Jag vet att jag varit lite dålig på att blogga på senaste tiden! Men nu kommer jag hem senare på kvällrna och jag sätter mig vid datan och det ända som jag orkar är att kolla det viktigaste på mejlen och sedan så däckar jag typ^^ haha. Det sliter en del.. Nu har jag köpt ny mobil i alla fall. Och det vart den jag ville ha. En W995. Älska säger jag bara och nu har jag abonnemang också^^ eller från torsdag för jag ville ha samma nummer så det fick vänta lite. Det är jätte mkt tjafs i stallet. Så jag hoppas på att det kommer lösa sig i morgon en del. Sedan har jag väl shoppa lite också sedan sist ska verkligen ta och använda min nya kamera på mobilen och ta och fota lite nu:P Världens bästa<3<3 Nej nu ska jag hoppa i säng.

Kram Kram.

Stan med Rebecca

Denna bild är från när jag och Becca var i stan^^

 Jag ser helt cp ut men Rebecca är som vanligt finast<3<3<3^^


Vilket kaous det kan bli!

Hej hej!

Okej, jag vill först bara säga att jag kan inte nämna några namn eller gå in detaljerat på det jag tänker ta upp nu.
Igår orkade jag inte skriva något och det vart ingen ridskola för att mamma var jätte trött och det hade varit mkt med en viss person. Igår var det i alla fall invigning på Guro, träffade massa människor som jag inte träffat på evigheter. Och sedan vart det lite shopping. Det vart:
En Kyra.K jacka för 20 kr som kostadet 1900 nånting tror jag.
Stång tygel.
En bridong.
Saltsten.
Gummisnoddar. Tror det var allt.

Sedan vart det lite kaous med en männsika i vårat stall. Så det har varit massa tjafs nu på morgonen/fm/em. Så nu kommer denna människa antagligen flytta. Om inget annat sker. Hon hälsar i alla fall inte på mig i stallet och skriker i telfonen. Denna människa behöver HJÄLP!
Så tack nu kan jag inte inte skriva mer om detta här.
Idag var jag ute och skritta i skogen och han var så duktig verkligen jag njuter av varje steg. Var runt dammen första gången och han var super verkligen. Jag fick lite panik för det var en orm som låg och slingrade sig. Asså jag fattar inte jag har aldrig varit ormrädd men dom senaste veckorna har jag verkligen vairt jätterädd. Jag skulle cykla hem här om dagen så skrek jag rakt ut helt omedvetet för det låg en orm på vägen. Dom som bor i kungsängen hörde mig säkert. Nej usch, jag ryser jag bara tänker på det...
Igår testade jag kandar först gånen på Ruben ska börja vänja honom lite med det skritta lite i skogen och sådär. Jag har allt förutom en stång. Jag ska vänta lite med den, då jag inte riktigt har bestämt mig för vilken sort jag ska ha, eftersom jag inte vet hur han går på det. I morgon ska jag fodra lunch. Och jag får äntligen en sovmorgon. Tack Lena, Tack!

Kram Jenny!
 Obs! Flugorna ska bort!

 Prinsen<3<3<3

Tjholla hopp Tjholla hej!

Hej hej!

Idag skulle jag ner och fodra hästarna lunch. I alla fall Ruben. Jag hade sagt till A dagen innan att jag kunde ge Ami också. Men när jag cyklat ner,hurtig som jag är;) Är dom redan fodrade. Alltså Ruben, Caprina och Ami. Då har Y redan fodrat Ami och Caprina och lilla Alex fodrat Ruben, vilken sörja det kan bli, suck. Men det viktigaste är att dom får mat:)
Jag fixade allt i stallet, mocka, höpåsar. Skurade även av boxen eftersom den var allmänt skitig, med tanke på vilken färg vi har nu. Pappa var ute och gick med Ruben och han hade varit lite busig. Men annars skött sig super. Vi hade stallmöte och hur länge häll vi på igentligen?? Det började 16.30 och vi var väl klara strax efter halv åtta typ. Då kan ni tänka att det är ganska kaotiskt i vårat stall. I alla fall så hoppas jag att det kommer bli bra nu att det kommer bli så som jag har hoppat och så som vi bestämt. Annars tar jag mitt pick å pack och drar, rent ut sagt!! Men jag får hålla en tumme nu på det här.
Jag tvätade mitt regntäcke nu idag, det tunna ofodrade som jag tänkt att imprigmera det själv, med där här medlet från Bucas! I morgon är det till att ställa klockan. Ska upp och släppa ut Ruben och fixa honom på morgone, sedan ska jag hjälpa mamma att storhandla. Sedan ska jag åka och ta in R innan jag ska på invigning hos Guro. Sedan ska jag till Ridskolan som jag inte varit på, på evigheter. Det ska bli spännande... Igentligen har jag ingen lust men jag har lovat Mami att följa med när hon rider så det blir att ta till sitt mod och åka dit. I morgon kanske det blir lite shopping också^^
Vi hörs kanske i morgon om jag hinner, haha.

Kram Kram //Jenny


Trött!

Hej hej!

Shit jag glömde helt bort att fota sakerna i idag, sorry gör det i morgon. Idga började jag min dag hos frissan^^ det var riktigt bra, förutom att det började att regna så fort jag klev ut fårn frissan:/ suck där förstördes det. Imorgon är det stallmöte, suck. Ja, det blir väl en hel roman på bloggen i morgon... Idag så kom Ruben springandes mot mig i hagen, nästan så i alla fall. Idag var det sista dagen för Ruben på gräs. Så slipper jag allt tjafs, suck. Medryttare ska inte lägga sig. Asså jag blir så sur. Så fort jag kom in i stallet idag så vart jag och mamma påhoppade av en viss människa. Och inte av den som brukar. För hon är verkligen så trevlig just nu. Bara det fortsätter..
Idag så vart det ut på banvallen för först gången. Han var så duktig verkligen inte en ynka jobbig eller så. Han ville till och med trava. Och det är ovanligt för min häst. Han var verkligen sammarbetsvillig^^ Duktiga häst<3<3
Nej nu somnar jag snart. Har världens huvudvärk och skti ont i huvudet...

God natt!! Kram!


Shopping^^

Hellu!

Allt bra med er?? Med mig är det super:)
Idag har jag varit och shoppat till hästen:) Det gillar vi. Dock hann jag inte fota:/ Men det vart Back on Track skydd och en sådan ryggvärmare. Ett nytt spö då mitt andra favvo spö gått sönder^^. Sedan åkte vi till Hööks och Horze, på Hööks vart det hovfett och en pensel. Sedan vart det ett par skor, boots och en grimma från horze på rean^^ Grimman och skorna var lite stora, men det var ju så billigt så då får det gott funka. I morgon ska jag hinna fota allt. Jag var ute i skogen och Ruben var så duktig verkligen. Han skulle börja backa men så har jag fått tips om att sätta ett grimmskaft på. Så pappa fick gå brevid och leda men sedan släppte han och han var så dukitg verkligen. Han har fått för sig att han ska vända och gå hem igen istället för att gå i skogen som han tycker är så mysigt. Igår tvärvände han för ett rådjur så nu har vi galoppert i skogen också. Dock sken galopp men det räknas väl också??^^
I morgon ska jag till frissan. Ska bli så skönt. Jag ska färga håret nästa gång jag ska dit. Nu vill jag ha lite solblekta slingor^^ På onsdag kommer det nog bli sista dagen på gräs för Ruben. Han rullar fram snart. På fredag ska han gå massage igen. Det tycker han nog att det ska bli skönt. Nej nu får jag dra mig här ifrån.
Vi hörs i morgon.

Kram Kram<3

Galet!

Hej hej!

Jag han inte skriva igår då vi skulle på middag hos familjen Mattson. Alltså en kille som går i min klass och våra föräldrar känner varandra. Jag sammanfattar den pinsam.. Men ändå jävligt rolig. För man fick många skratt och det var mycket god mat. Isa ska komma och laga mat på min tjejmiddag:) Mums<3
Jag hade ju utsläppet på morgonen. Suck men det sista så det är skönt. Var ute och skritta i skogen i en timme typ. Sedan skritta jag ner till hagen barbacka, han är så jäkla bred så man sitter stadigt^^. Vad hände mer var och hämta ett paket på posten från Hööks. Krockar och en jacka till mamma. Nu har jag även fått pengar till en ryggvärmare och benskydd från Back on Track dom ska tydligen vara väldigt bra. Men jag vet inte om jag ska köpa det på Guro eller Hööks.. Jag ska till hööks och köpa lite hovslagar grejer iaf. Sen är det invigning på Guro i veckan också:)
Idag har jag inte gjort något speciellt. Var ute på en promenad i värmen med Charlie<3
Vi hörs säkret i kväll ska ta lite kort på Ruben tror jag^^

Kram Jenny

Kommentar

Madeleine!
Vad betalar du i månaden då??^^

<3

Bilder

  Trött^^

 Visst är det så det ska se ut??;D^^

 Prinsen<3

Phuu!

Hej hej!

Okej, idag var ju vetrinären här. Först berättade jag att han hade sett halt ut igår och vad jag gjort för något och att han halkat till på några ställen.  Tex vid tömkörning. Så jag sprang först med honom fram och tillbaka. Då sa hon att han var halt på VÄ fram och HÖ bak. (det var antagligen för att han är gammal och jag tog honom direkt från boxen). Så vi gick in i lilla ridhuset och longerad i alla gångarter och där trava han och galoppera jätte snällt och fint i båda varven. Sedan gick vi ut utanför kuskstallet och longerade där, på jätte taskigt underlag och där travde han bara. Han var inte halt där heller så sprang jag med honom igen då var han inte halt heller. Sedan bestämde vi att jag skulle slänga på tömkörnings gerjer och han var inte halt där heller. Därför vart diagnosen, överansträngd. Eftersom jag tömkörde honom i en vecka när jag inte hade någon sadel, så trodde hon att det kom därifrån. Att han har haft eller har träningsvärk eller sträckt sig. Så skritta 10 dagar i en timme om dagen. Sedan sätta igång honom igen. Så trodde hon att det skulle bli perfekt. Jag fick även massa tips med tömkörningen och hur jag ska göra när jag börjar träna igen. Så han ska få massage näst vecka igen och sedan ska en kiropraktor komma ut. Kicki eller vad hon heter, Helena skulle fixa ut henne. Asså det känns så skönt att få vet vad det är och att det inte var värre. Sedan är han även mer musklad på ena sidan och lite sånt. Känns så skönt verkligen. Hon tyckte att jag skulle ha kvar honom på gräs så länge som möjligt. Ja det var allt om vetrinären.

Rebecca har ju varit här och jag har verkligen haft så kul:D Det hoppas jag att du också haft Becca??;) Vi var i stan och shoppa det vart två par pikeér, två par trosor. Första höstplagget en kjol från H&M. Jag har även hittat en höst jacka jag vill ha. Och jag har ju faktiskt pengar till den så det blir kanske en dag in till stan och shoppa den:P Sedan har jag hittat mina solglasögon som jag letat efter hur länge som helst typ^^. Ja vad har hänt mer vi har mest umgåtts och solat lite^^ Längtar tills Rebecca flyttar till Uppsala då kommer vi träffas mycket oftare.
Imorgon är det upp tidigt. Har utsläpp. Kul NOT! Asså jag har haft 32 pass och jag skulle haft 23. Lite för mycket va??
Det vart ett långt inlägg nu. Inte bra när man inte har bloggat på ett tag. Kommer säkert på något mer att skriva sedan.

Kram Kram

Prinsen är halt<3

Hej!

Nu kommer lite upptadering. Det blir ett kort inlägg. För Rebecca är här och vi sitter inte direkt vid datan för den tiden. Men vi har inte gjort något jätte speciellt. Vi var i stan idag och det vart lite shopping. Ruben är halt på höger bak och det är inget muskilärt för det var en massör ute i går. Så i morgon kommer Anna vetrinär så får vi se vad som händer då. Det blir väl antagligen kliniken nästa. Men vi hörs i morgon om allt orkar inte skriva mer. Skriver av mig om hela veckan då.

Kram Kram.

Dagens Fråga?

Förslag på ett bra abonnemang?(Stavas det så?) Förutom tre! Det vill jag inte ha. Vad sägs om Tele2 eller Telia? Något annat?

Kram.

Lång dag.

Hejsan!

Jag vet jag skrev inget igår men jag kände inte för det. Det hände väl inget speciellt, jag solade lite^^ och käka lunch med mami. Sen drog jag till stallet och red ut en sväng. Idag blev det ingen sovmorgon utan upp sju och ut med hästarna. Ami går i sjukhage nu så att det är bara ner med två hästar till den långa vägen. Jag skritta barbacka ner till hagen på Ruben idag och han var så snäll. Jag och mamma fixade allt på morgonen. Mamma red i ridhuset på honom. Hon håller ju på att känna honom nu. Det går sakta men säkert. Jag är sjukt shopping sugen alltså. Hmm!
Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år. Fortfarande ingen som har tips på vaf man kan göra på en tjejmiddag?? Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har lust att hitta på något. Men vad?? Nu ska jag kolla runt lite på nätet.

Kram Kram